تاریخ انتشار: جمعه 1402/02/01 - 11:09
کد خبر: 467774

رقیب انتخاباتی بایدن به ایجاد داعش توسط آمریکا اذعان کرد

رقیب انتخاباتی بایدن به ایجاد داعش توسط آمریکا اذعان کرد

رابرت اف کندی سیاستمدار آمریکایی که رقیب جو بایدن در حزب دموکرات است، اذعان کرد که آمریکا گروه تروریستی داعش را ایجاد کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» رابرت اف کندی جونیور، برادر زاده جان اف کندی رئیس جمهوری ترور شده پیشین آمریکا رقیب جدید جو بایدن رئیس جمهور کنونی آمریکا برای انتخابات سال آینده ریاست جمهوری این کشور در داخل حزب دموکرات شد و روز چهارشنبه به وقت محلی بطور رسمی نامزدی خود را برای انتخاب شدن به عنوان نماینده حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، رابرت کندی ۶۹ ساله در سخنانی که تقریبا حدود دو ساعت به طول کشید، گفت: پلیس فاسد است، ما داعش را ایجاد کردیم. ما دو میلیون آواره را روانه اروپا کردیم و زمینه ساز بی ثباتی دموکراسی در آنجا شدیم که منجر به برگزیت شد.

این سیاستمدار دموکرات و رقیب جو بایدن در بخشی از سخنانش افزود: این هزینه جنگ عراق است. ۸ هزار میلیارد دلار در آنجا و ۱۶ هزار میلیارد دلار برای تعطیلی‌های ناشی از هزینه کردیم که در مجموع ۲۴ هزار میلیارد دلار هزینه شد.

کندی تاکید کرد: این هزینه‌ها نتیجه‌ای جز ویرانی طبقه متوسط در آمریکا نداشته است و ما باید به این وضعیت پایان دهیم.

این سیاستمدار آمریکایی در بخشی از سخنانش در انتقاد از سیاست خارجی آمریکا اذعان کرد: راهبرد ما همواره استفاده از تسلیحات نظامی برای نمایش قدرت یعنی استفاده از ارتش برای نمایش قدرت در سراسر جهان بوده است.

کندی با اشاره به موفقیت سیاست خارجی چین گفت: اما چین کار متفاوتی کرده است. آن‌ها فلسفله راهبرد عمومی مرا اتخاذ کردند.

وی ادامه داد: ما هشت هزار میلیارد دلار خرج کردیم تا پل‌ها، بنادر، جاده‌ها و بیمارستان‌ها را بمباران کنیم، اما آن‌ها هشت هزار میلیارد دلار برای ساخت پلها، بنادر، جاده‌ها و بیمارستان‌ها هزینه کردند.

این سیاستمدار آمریکایی در ادامه انتقاد از سیاست خارجی آمریکا افزود: آن‌ها (چین) در حال گرفتن جای ما به عنوان شریک تجاری در اکثر کشور‌های آفریقایی و آمریکای لاتین هستند. برزیل از دلار به ارز چین روی آورد و عربستان سعودی نیز این کار را انجام داد.

رابرت اف کندی از جمله مخالفان سرسخت واکسن کرونا بود که اینستاگرام در سال ۲۰۲۱ حساب کاربری او را به دلیل انتشار مطالب گمراه‌کننده درباره واکسن مسدود کرد.

به چالش کشیدن رئیس‌جمهور مستقر در مرحله درون حزبی انتخاب از سوی یک هم حزبی رویدادی بی سابقه در آمریکا است که با اعلام نامزدی کندی، رقیبان دموکرات بایدن در انتحابات ۲۰۲۴ افزایش یافته است در حالی که بایدن برای دور دوم ریاست جمهوری خود باید نامزد‌های جمهوری خواهان را نیز شکست دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top