تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/02/05 - 12:14
کد خبر: 468075

آغاز ویرایش ثبت نام خودرو در سامانه یکپارچه از امروز

آغاز ویرایش ثبت نام خودرو در سامانه یکپارچه از امروز

متقاضیانی که نوبت تحویل خودروی آن‌ها سال ۱۴۰۳ اعلام شده است از امروز به‌مدت ۵ روز می‌توانند خودروی دیگری را انتخاب کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، چند روز پیش نوبت دهی متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودرو از سوی خودروسازان مشخص شد. در این بین با توجه به تقاضای بالای ۵ مدل خودرو از یکی از شرکت‌ها، زمان تحویل خودروی این متقاضیان سال ۱۴۰۳ اعلام شده بود.

با توجه به اعتراض متقاضیان، وزارت صمت اعلام کرد که از امروز ۵ اردیبهشت ماه به مدت ۵ روز می‌توانند با ورود به سامانه یکپارچه خودرو با ۵ اولویت نسبت به تغییر انتخاب اول خود اقدام کنند.

امید قالیباف سخنگوی وزارت صمت در این ارتباط تاکید کرد که «اگر متقاضی هر ۵ اولویت را انتخاب کند قطعاً در سال ۱۴۰۲ می‌تواند خودروی خود را دریافت کند و به‌عکس اگر متقاضی هیچ اولویتی را انتخاب نکند همان انتخاب اولویت سال ۱۴۰۳ کماکان برای او ملاک عمل خواهد بود.»

به گفته وی «کسانی که در سال ۱۴۰۲ نوبت‌دهی شده‌اند، اما به‌دلایلی می‌خواهند انصراف دهند و در طرح دوم یکپارچه تخصیص خودروی وزارت صمت شرکت کنند حتماً باید از طرح ابتدایی که ثبت‌نام کرده‌اند، انصراف دهند؛ گزینه انصراف برای متقاضیان فعال است.»

لازم به اشاره است که اگر متقاضیان از طرح ابتدایی تخصیص خودرو انصراف ندهند برای شرکت در طرح دوم یکپارچه تخصیص خودرو با مشکل مواجه خواهند شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top