تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/02/06 - 12:55
کد خبر: 468209

معلمان هفته آینده خبرهای خوبی می‌شنوند

معلمان هفته آینده خبرهای خوبی می‌شنوند

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به فرا رسیدن روز معلم گفت: معلمان در هفته معلم خبرهای خوبی خواهند شنید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، سرپرست وزارت آموزش و پرورش با اشاره به فرا رسیدن روز معلم گفت: معلمان در هفته معلم خبرهای خوبی خواهند شنید.

به گزارش ایسنا، رضامراد صحرایی در حاشیه نشست هیات دولت در جمع خبرنگاران، بیان کرد: هفته آینده کل کشور وارد فضای روز معلم خواهد شد. ۱۲ اردیبهشت معلمان از سراسر کشور به دیدار مقام معظم رهبری خواهند رفت و خبرهای خوب را روز معلم خواهند شنید.

وی با بیان اینکه موضوع رتبه بندی معلمان را پیگیری کرده ایم، ادامه داد: فرآیند رتبه بندی معلمان هنوز تمام نشده است. رتبه بندی مهم ترین و بزرگ ترین تحول تاریخ آموزش و پرورش کشور است که از سال ۱۲۸۶  تا به امروز چنین اتفاقی رخ نداده است.

وی در ادامه با بیان اینکه رتبه بندی معلمان وجوه مثبت فراوانی دارد و نباید چند خطا منجر شود که وجوه مثبت رتبه بندی دیده نشود،‌ اظهار کرد: رتبه بندی معلمان کار بزرگی بود و این دولت بار سنگینی را برداشته است. اجرای رتبه بندی بسیار هم به اهداف خود نزدیک شده است. اما اشکالاتی هم دارد که در تلاش هستیم آن را برطرف کنیم. از آنجا که بار اول است که اجرایی می شود و کار سنگینی هم بوده اشکالات اجرایی آن قابل پیش بینی بود. همه اهتمام ما این است که همه اعتراضات معلمان را کاملا عادلانه بررسی کنیم تا هر همکاری به رتبه استحقاقی خود برسد. از طرف دیگر برخی افراد شائبه هایی ایجاد می کنند که برخی از رتبه ها بالا داده شده است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش در ادامه تصریح کرد: همه این پرونده ها طبق قانون بررسی خواهند شد. بعد از اتمام فرآیند رتبه بندی و اتمام فرآیند بررسی اعتراضات، بحث بازنگری نیز انجام خواهد شد.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر تاکید اصل ۱۶ قانون اساسی بر آموزش زبان عربی به دانش آموزان و روند آموزش زبان عربی در مدارس، بیان کرد: آموزش زبان عربی در مدارس به درستی انجام می شود و این امر دارای چند مرحله است. اگر اشکالی در اجرا وجود دارد باید معلمانی که این درس را تدریس می کنند تقویت شوند. ان شاءالله تقویت خواهند شد.

صحرایی گفت: خواهش بنده این است که در موضوع آموزش و پرورش و آموزش دانش آموزان به جریان اصلی توجه کنیم. بالاخره ممکن است دانش آموزی به خوبی عربی بلد نباشد. یادگیری زبان، یک استعداد است. ممکن است فردی استعداد یادگیری زبان عربی نداشته باشد اما استعداد دیگری داشته باشد.

وی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا برنامه ای برای تقویت آموزش زبان فارسی در مدارس دارید یا خیر؟ بیان کرد: زبان فارسی نخ تسبیح اتحاد و انسجام ملی ما است و قطعا برای تقویت این زبان برنامه داریم.

سرپرست وزارت اموزش و پرورش همچنین در پاسخ به پرسشی دیگر که گزارش زبان معیار فرهنگستان زبان چه میزان در کاهش کاربرد زبان بیگانه در زبان مسئولان تاثیر گذار بوده است، بیان کرد: حتما تاثیر گذار بوده اما باید واقع بین بود.  صد درصد مصوبات فرهنگستان باید اعمال شود و مصوبات فرهنگستان نیز باید واقع بینانه باشد. زمانی که واژه وارد شد جزئی از خانواده می شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top