تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/02/10 - 00:12
کد خبر: 468557

افزایش آستانه فقر و گرسنگی در ترکیه در بحبوحه برگزاری انتخابات

افزایش آستانه فقر و گرسنگی در ترکیه در بحبوحه برگزاری انتخابات

در حالیکه ترکیه در آسانه انتخابات سراسری قرار دارد و «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه وارد کارزار تبلیغاتی شده، داده‌های یک اتحادیه کارگری در این کشوراز افزایش آستانه فقر حکایت دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، در حالیکه ترکیه در آسانه انتخابات سراسری قرار دارد و «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه وارد کارزار تبلیغاتی شده، داده‌های یک اتحادیه کارگری در این کشوراز افزایش آستانه فقر حکایت دارد.

وبگاه «دوار» روز شنبه نوشت، داده‌های اتحادیه‌های کارگری ترکیه نشان می دهد که آستانه فقر در آوریل ۲۰۲۳ به ۳۳۰۱۵ لیر (واحد پول ترکیه)  افزایش  یافت که تقریبا چهار برابر حداقل دستمزد این کشور است.

بر اساس این گزارش، خط فقر تغذیه یک خانواده چهار نفره و مواردی چون پوشاک، اجاره بها، انرژی، آب، حمل و نقل، آموزش و مراقبت‌های بهداشتی را در نظر گرفته  است.

طبق این داده، آستانه گرسنگی، پول مورد نیاز برای جلوگیری از گرسنگی یک خانواده چهار نفره در ماه، در آوریل به ۱۰۱۳۵ لیر افزایش یافت و بار دیگر از حداقل دستمزد گذشت. همچنین هزینه ماهانه زندگی یک کارمند مجرد در ماه آوریل ۱۳۱۶۷ لیر بوده است.

اینک حداقل ماهانه هزینه غذا برای یک خانواده چهار نفره ساکن در «آنکارا» ۵.۶۷ درصد و به صورت سالانه ۱۱۵.۷۴ درصد در ماه آوریل افزایش یافته است. این گزارش از کاهش قیمت فراورده‌های لبنی و افزایش قیمت گوشت قرمز و سفید حکایت دارد.

اگرچه موسسه آماری ترکیه  نرخ تورم سالانه را در ماه مارس ۵۰.۵۱ درصد اعلام کرد، اما یک گروه تحقیقاتی مستقل که سال ۲۰۲۰ برای ردیابی تورم  ترکیه تاسیس شد، نرخ تورم را ۱۱۲.۵۱ درصد گزارش کرده است.

رئیس جمهور ترکیه روز شنبه در کارزار انتخاباتی در جمع هواداران خود گفت که این کشور از تهدیدات و گروه‌های ترویستی هراسی نداشته و به مبارزه به آنها ادامه خواهد داد.

وی که این سخنان را در شهر «ازمیر» مطرح می‌کرد، افزود: «با حمایت ملتمان، دستاوردهای بزرگی در زمینه دموکراسی و رشد بدست آورده و به مسیر خود ادامه خواهیم داد».

رئیس جمهور ترکیه گفت: «دستاوردهای بزرگی طی ۲۰ سال گذشته به دست آورده و هرگز اجازه نخواهیم داد که کشور را به عقب بازگردانند».

رئیس جمهور ترکیه چند روز پس از اینکه به دلیل بیماری عفونت معده، مجبور شده بود فعالیت‌های انتخاباتی‌اش را لغو کند، برای اولین‌بار در انظار عمومی ظاهر شد

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top