تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/02/11 - 00:10
کد خبر: 468699

۲۰۰ تن از مهمات ارتش اوکراین را نابود کردیم

 ۲۰۰ تن از مهمات ارتش اوکراین را نابود کردیم

وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه خبر داد که ۲۰۰ تن از مهمات ارتش اوکراین را نابود کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه خبر داد که 200 تن از مهمات ارتش اوکراین را نابود کرده است.

بر اساس اعلام وزارت دفاع روسیه، در بمباران یک قطار در کراماتورسک در منطقه دونتسک، 200 تن از مهمات ارتش اوکراین نابود شد. 

جنگ روسیه و اوکراین همچنان ادامه دارد و کشورهای غربی به سرکردگی آمریکا با تمام امکانات خود در حال حمایت و پشتیبانی از کی‌یف هستند. آمریکا بیش از ۳۵.۴ میلیارد دلار تسلیحات از آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ به کی‌یف ارائه کرده و اتحادیه اروپا نیز ۱۳.۳ میلیارد دلار به این کشور کمک کرده‌ است؛ با این حال، معاون وزیر خارجه اوکراین مدعی است کشورش به ۱۰ برابر این کمک‌ها برای پایان دادن به «تجاوز روسیه» در سال جاری نیاز دارد.

بر اساس اطلاعیه‌ای که روی وبسایت دولت انگلیس قرار گرفته، بریتانیا قصد دارد موشک‌های دوربرد را در چارچوب صندوق بین‌المللی برای اوکراین که لندن هدایت آن را برعهده دارد، خریداری کند. 

فهرست تجهیزات و مهماتی که وزارت دفاع انگلیس قصد خریداری آن برای اوکراین در آینده نزدیک را دارد، شامل موشک‌ها یا راکت‌های زمین، دریا و هواپرتاب با برد ۱۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر و قابلیت حمل ۲۰ تا ۴۹۰ کیلوگرم است. 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه اوایل امسال در سخنرانی خود در پارلمان این کشور گفت: شرایطی باید برای همه روشن باشد. هر چه سامانه‌های غربی دوربردتری به اوکراین ارسال شود، مجبور خواهیم شد تهدید را از مرزهای خود بیشتر دور کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top