تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/02/13 - 16:11
کد خبر: 469045

روزنه ای برای رفع شبهات

روزنه ای برای رفع شبهات

الهه قربانی، دبیر آموزش و تحقیقات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور به تشریح اهداف و چرایی برگزاری دوره‌ی نخبه پروری پرداخت و گفت: تربیت نیروی متخصص و تراز انقلابی برای دفاتر اتحادیه از اهداف دوره‌های فردای انقلاب است که به صورت تخصصی به مباحث عقیدتی،سیاسی و تشکیلاتی می‌پردازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ الهه قربانی، دبیر آموزش و تحقیقات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور به تشریح اهداف و چرایی برگزاری دوره‌ی نخبه پروری پرداخت و گفت: تربیت نیروی متخصص و تراز انقلابی برای دفاتر اتحادیه از اهداف دوره‌های فردای انقلاب است که به صورت تخصصی به مباحث عقیدتی،سیاسی و تشکیلاتی می‌پردازد.

قربانی ادامه داد: دوره‌های آموزشی- تشکیلاتی امسال بیش از همیشه با هدف تقویت مبانی اعتقادی و مبانی تشکیلاتی صورت گرفته است. اینکه اعضای دفاتر نسبت به مسائل روز تحلیل داشته باشند. بصیرت، درایت را در خودشان تقویت کنند و روزنه‌ای برای رفع شبهات دانشجویان دانشگاه‌هایشان باشند؛ مد نظر ماست.
از طرفی بر اساس و اصول اصلی یک تشکیلات توحیدی، اشراف لازم را بر برخی امور داشته باشند. اثرگذار و جریان‌ساز باشند. باید به صورت تخصصی‌تر مباحث می‌پرداختیم و این را در بستر نخبه‌پروری دوم و سوم دیدیم. دوره‌های دوم و سوم این دوره نیز تا پایان مردادماه برگزار خواهد شد تا به این اهداف پرداخته شود. در نهایت تصمیم بر این است که رسالت تشکیلات دانشجویی و نقش هدایتگری نسل دانشجو در دانشگاه توسط این دانشجویان ایفا شود.

وی افزود: مرحله اول دوره تشکیلاتی “فردای انقلاب”(نخبه پروری) اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور در تاریخ ۱۳ الی ۱۵ اردیبهشت ماه به صورت حضوری در دانشگاه شهید بهشتی(ره) برگزار می‌گردد. در این دوره ۱۲۰ نفر از اعضای دفاتر اتحادیه‌های سراسر کشور حضور پیدا خواهند کرد.

قربانی در رابطه با چگونگی مراحل حضور دانشجویان عضو دفاتر این اتحادیه در دوره‌ی فردای انقلاب گفت: این افراد برای حضور در دوره نخبه پروری، بیش از ۴۵ ساعت آموزش مجازی و حضوری در قالب دوره‌های آفلاین و همچنین “دوره آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبر” که در مشهد مقدس برگزار شد را پشت سر گذاشتند. در پایان از بین ۵۰۰ نفر فراگیر حاضر در دوره جهاد اکبر این افراد نمره قبولی از آزمون نهایی را دریافت کردند و امکان شرکت در دوره نخست نخبه پروری برای‌ ایشان فراهم شده است.

قربانی به سرفصل‌های مرحله اول دوره نخبه‌پروری اشاره کرد: سرفصل‌های مرحله اول دوره نخبه‌پروری شامل؛
• جریان شناسی سیاسی تاریخ معاصر
• منطق حکمرانی امامین انقلاب
• کارآمدی نظام اسلامی
• روش تحلیل سیاسی
• مطالبه‌گری
• اخلاق تشکیلاتی
• فن بیان و قدرت اقناع

و ادامه داد: در این دوره سعی بر این شده که به مباحث عقیدتی و سیاسی بیشتر پرداخته شود.

الهه قربانی در آخر به چگونگی پذیرش افراد برای حضور در مراحل بعدی نخبه پروری پرداخت و گفت:
از میان ۱۲۰ نفر از کسانی که نمره قبولی را در آزمون نهایی مرحله نخست این دوره دریافت کنند؛ امکان شرکت در مرحله دوم دوره فردای انقلاب با موضوعات مبانی مدیریتی و تشکیلاتی که برایشان فراهم شده دارند

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تنها نشانه پوکی استخوان چیست؟
عراقچی وارد ایروان شد
اردوغان نوروز ۱۴۰۴ را به پزشکیان تبریک گفت
آمار بازدید از اماکن تاریخی اعلام شد؛ تخت‌جمشید و حافظیه محبوب مسافران
بیت‌کوین محرک جدیدی برای صعود یافت
عراقچی در ارمنستان
ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان؛ بازگشت طارمی برای صعود به جام‌جهانی
هشدار قلعه‌نویی به بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران
توضیحات معاون وزیر نفت درباره وضعیت فروش نفت ایران
روزبه چشمی بازی با ازبکستان را از دست داد
جزئیات زمان‌بندی آزمون کارشناسی ارشد پزشکی
ورق سرد بیشترین افزایش‌ حجم و ارزش صادراتی را رقم زد
نیکزاد: بزرگ‌ترین خطای امروز دامن‌زدن به دوقطبی‌هاست
عراقچی: هیچ‌کسی حتی فکر تجاوز به ایران را نخواهد کرد
پیام تبریک نوروزی اتحادیه اقتصادی اوراسیا به پزشکیان
تولید بنزین در پالایشگاه تهران ۱.۲ میلیون لیتر افزایش یافت
اولویت شرکت ملی گاز در سال ۱۴۰۴ تمرکز بر تولید پایدار است
جزئیات اجرای قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها اعلام شد
لاوروف: روابط ایران و روسیه در حال شکوفایی است
عراقچی: تحت فشار حداکثری وارد مذاکره مستقیم با آمریکا نمی‌شویم
آمادگی ارتش برای مقابله با هرگونه تهدید/مرزهای کشور خط قرمز ما است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top