تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/02/13 - 16:11
کد خبر: 469045

روزنه ای برای رفع شبهات

روزنه ای برای رفع شبهات

الهه قربانی، دبیر آموزش و تحقیقات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور به تشریح اهداف و چرایی برگزاری دوره‌ی نخبه پروری پرداخت و گفت: تربیت نیروی متخصص و تراز انقلابی برای دفاتر اتحادیه از اهداف دوره‌های فردای انقلاب است که به صورت تخصصی به مباحث عقیدتی،سیاسی و تشکیلاتی می‌پردازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ الهه قربانی، دبیر آموزش و تحقیقات اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور به تشریح اهداف و چرایی برگزاری دوره‌ی نخبه پروری پرداخت و گفت: تربیت نیروی متخصص و تراز انقلابی برای دفاتر اتحادیه از اهداف دوره‌های فردای انقلاب است که به صورت تخصصی به مباحث عقیدتی،سیاسی و تشکیلاتی می‌پردازد.

قربانی ادامه داد: دوره‌های آموزشی- تشکیلاتی امسال بیش از همیشه با هدف تقویت مبانی اعتقادی و مبانی تشکیلاتی صورت گرفته است. اینکه اعضای دفاتر نسبت به مسائل روز تحلیل داشته باشند. بصیرت، درایت را در خودشان تقویت کنند و روزنه‌ای برای رفع شبهات دانشجویان دانشگاه‌هایشان باشند؛ مد نظر ماست.
از طرفی بر اساس و اصول اصلی یک تشکیلات توحیدی، اشراف لازم را بر برخی امور داشته باشند. اثرگذار و جریان‌ساز باشند. باید به صورت تخصصی‌تر مباحث می‌پرداختیم و این را در بستر نخبه‌پروری دوم و سوم دیدیم. دوره‌های دوم و سوم این دوره نیز تا پایان مردادماه برگزار خواهد شد تا به این اهداف پرداخته شود. در نهایت تصمیم بر این است که رسالت تشکیلات دانشجویی و نقش هدایتگری نسل دانشجو در دانشگاه توسط این دانشجویان ایفا شود.

وی افزود: مرحله اول دوره تشکیلاتی “فردای انقلاب”(نخبه پروری) اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور در تاریخ ۱۳ الی ۱۵ اردیبهشت ماه به صورت حضوری در دانشگاه شهید بهشتی(ره) برگزار می‌گردد. در این دوره ۱۲۰ نفر از اعضای دفاتر اتحادیه‌های سراسر کشور حضور پیدا خواهند کرد.

قربانی در رابطه با چگونگی مراحل حضور دانشجویان عضو دفاتر این اتحادیه در دوره‌ی فردای انقلاب گفت: این افراد برای حضور در دوره نخبه پروری، بیش از ۴۵ ساعت آموزش مجازی و حضوری در قالب دوره‌های آفلاین و همچنین “دوره آموزشی تشکیلاتی جهاد اکبر” که در مشهد مقدس برگزار شد را پشت سر گذاشتند. در پایان از بین ۵۰۰ نفر فراگیر حاضر در دوره جهاد اکبر این افراد نمره قبولی از آزمون نهایی را دریافت کردند و امکان شرکت در دوره نخست نخبه پروری برای‌ ایشان فراهم شده است.

قربانی به سرفصل‌های مرحله اول دوره نخبه‌پروری اشاره کرد: سرفصل‌های مرحله اول دوره نخبه‌پروری شامل؛
• جریان شناسی سیاسی تاریخ معاصر
• منطق حکمرانی امامین انقلاب
• کارآمدی نظام اسلامی
• روش تحلیل سیاسی
• مطالبه‌گری
• اخلاق تشکیلاتی
• فن بیان و قدرت اقناع

و ادامه داد: در این دوره سعی بر این شده که به مباحث عقیدتی و سیاسی بیشتر پرداخته شود.

الهه قربانی در آخر به چگونگی پذیرش افراد برای حضور در مراحل بعدی نخبه پروری پرداخت و گفت:
از میان ۱۲۰ نفر از کسانی که نمره قبولی را در آزمون نهایی مرحله نخست این دوره دریافت کنند؛ امکان شرکت در مرحله دوم دوره فردای انقلاب با موضوعات مبانی مدیریتی و تشکیلاتی که برایشان فراهم شده دارند

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کانادا بر سر دوراهی فروپاشی یا مقاومت
باز هم تاسیان و باز هم تطهیر ساواک!
دود تحریم نفت ایران به چشم آمریکا رفت
دستورات جدید پزشکیان ‌در پی انفجار در بندر شهید رجایی
هواداران امروز سنگ تمام گذاشتند
آخرین جزئیات حادثه انفجار در بندر شهید رجایی از زبان سخنگوی دولت
استقلال در بهترین زمان با برد آشتی کرد
اطلاعیه شماره ۲ سازمان مدیریت بحران کشور
تعداد فوتی‌های انفجار بندرعباس به ۵ نفر افزایش یافت
کارت نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ منتشر شد
کمک به دانشجویان خارجی در آمریکا برای مقابله با اخراج
زنان تنها ۱۶درصد شاغلان حوزه اقتصاد دیجیتال را تشکیل می دهند
دانشجویان برای تشکیل شورای صنفی رفاهی پیش قدم باشند
مذاکرات دور سوم جدی تر از گذشته بود
شهادت روزانه ۳۲ کودک و ۲۲ زن در غزه
مذاکرات ایران و آمریکا شنبه آینده ادامه می‌یابد
ماموریت قالیباف به نمایندگان ۴ کمیسیون
هشدار دادستانی به فعالان فضای مجازی در پی حادثه بندر شهید رجایی
پایان دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا
فوت ۴ نفر در انفجار بندر شهید رجایی
نقش تاثیر معدل در راهیابی دانش‌آموزان مناطق محروم به دانشگاه‌های برتر
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top