تاریخ انتشار: شنبه 1402/02/16 - 09:00
کد خبر: 469230

حملات سایبری ایران به اسرائیل بسیار پیچیده شده است

 حملات سایبری ایران به اسرائیل بسیار پیچیده شده است

هکرهای ایرانی، حملات سایبری خود را با روش جدید «عملیات نفوذ سایبری» افزایش داده‌اند. اهداف اصلی این حملات، اسرائیل و اپوزیسیون هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از کیهان، شرکت مایکروسافت اعلام کرد هکرهای ایرانی، حملات سایبری خود را با روش جدید «عملیات نفوذ سایبری» افزایش داده‌اند. اهداف اصلی این حملات، اسرائیل و اپوزیسیون هستند.

به گزارش دویچه وله به نقل از مایکروسافت، در سال گذشته میلادی ۲۴ حمله سایبری که از طرف ایران هدایت شده بود، کشف شده است. تنها در فاصله ماه ژوئن تا دسامبر، ۱۷ حمله سایبری انجام شده است. تعداد حملات انجام‌شده از سوی ایران در همین بازه زمانی در سال ۲۰۲۱ تنها هفت حمله بود.

اغلب این حملات از سوی شرکت «ایمن‌نت پاسارگاد» انجام شده که «یک شرکت پوششی» است و در سال ۲۰۲۰ از سوی وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم شد. علت این تحریم تلاش این شرکت برای تاثیرگذاری در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا بود.

مایکروسافت نوشته اگرچه ممکن است تکنیک‌های ایران تغییر کرده باشند اما اهداف تغییری نکرده‌اند. هدف این عملیات‌های تخریبی همچنان بر اسرائیل، گروه‌های برجسته اپوزیسیون و دشمنان جمهوری اسلامی، متمرکز مانده است.

نزدیک به ۲۳ درصد حملات سایبری (حدود یک‌چهارم) در فاصله اکتبر ۲۰۲۲ تا مارس ۲۰۲۳ علیه اسرائیل و مابقی علیه آمریکا و دو کشور دیگر بوده است.

هکرهای ایرانی در خط مقدم استفاده از روش «عملیات نفوذ سایبری» (influence operations-IO) قرار دارند که در آن عملیات تهاجمی سایبری با عملیات نفوذ چندجانبه برای دامن زدن به تغییرات ژئوپلیتیک در راستای اهداف رژیم ترکیب می‌شود.

اهداف این عملیات نفوذ سایبری، تقویت مقاومت فلسطینیان و تمرکز ویژه بر ایجاد وحشت و ترس در میان اسرائیلی‌هاست.

ایران با استفاده از«عملیات نفوذ سایبری» سعی کرده اطلاعات مربوط به چهره‌های اپوزیسیون که نشانه فساد و موجب شرمساری آنهاست، منتشر کند. اینها تنها بخش‌هایی از گزارش «اطلاعات تهدیدآمیز» درباره استفاده از روش عملیات نفوذ فعال سایبری است. این گزارش نشان می‌دهد که چگونه ایران از این‌گونه عملیات برای مقابله به‌مثل در برابر تهدیدات داخلی و خارجی استفاده می‌کند. حملات سایبری و عملیات نفوذ ایران در آینده نیز  احتمالاً بر مقابله با حملات سایبری خارجی متمرکز خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
ظفرقندی: ایران با چالش‌های زیادی در حوزه بهداشت محیط مواجه است
تایلند دوباره جایگاه ششمی را از ایران گرفت
مربی روس: ایران به ما کمک می‌کند قدرت واقعی روسیه را بشناسیم
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
مشکلات خانواده‌های شهدا باید ریشه‌ای حل شود
زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد
اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
آزمایشگاه مرجع تخصصی امنیت سایبری راه‌اندازی می‌شود
بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
پزشکیان: آماده گفتگو درباره تنگه هرمز هستیم اما قلدری را نمی‌پذیریم
تکرار ادعای ترامپ علیه برنامه هسته‌ای ایران
فشار آمریکا بر کشورها برای همراه کردن آنها با تحریم‌های ایران
اردوغان: جای جنایتکار جنگی در دادگاه است نه پشت تریبون سازمان ملل
نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
استقبال از رئیس جمهور در بازگشت از نیویورک +عکس
مجلس اعلای اسلامی عراق: بغداد نباید در محاصره هوایی ایران مشارکت کند
وقتی اراده زن ایرانی حریف غول‌ها می‌شود
اورسجی: دختران و پسران ایران قدرتمند ظاهر شدند
بغداد: در حال مذاکره با آمریکا برای از سرگیری پروازهای ایران هستیم
کاهش محسوس دمای تهران تا دوشنبه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top