تاریخ انتشار: جمعه 1402/02/29 - 11:06
کد خبر: 470651

۳ دلیل اصلی قهرمان نشدن استقلال

۳ دلیل اصلی قهرمان نشدن استقلال

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال ۳ دلیل اصلی قهرمان نشدن این تیم در لیگ بیست و دوم را اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بهتاش فریبا در خصوص برد ۷ بر یک استقلال مقابل تراکتور در هفته پایانی لیگ برتر، اظهار داشت: نتیجه واقعا غیر قابل پیش بینی بود. ساپینتو باید خوشحال باشد که با تغییرات انجام شده، ارزش و قدر بقیه بازیکنان را دانست. به عنوان مثال ابوالفضل جلالی گل قشنگی زد و خیلی‌ها دوست داشتند بازی کند اما به او فرصت نمی‌رسید. بنابراین نباید نگران فصل بود. نفراتی که در تیم هستند ارزش بالایی دارند و می‌شد از آن‌ها بیشتر استفاده شود. خیلی متاسفم که این تیم سوم شد.

وی در مورد اینکه با توجه به نتیجه شب گذشته، آیا بازی حذفی مقابل نساجی استقلال را راحت به فینال می‌رساند، گفت: نه اینطور نیست. ضمن اینکه معمولا وقتی تیمی در یک بازی گل زیاد می‌زند، بازی بعدش خطرناک می‌شود. این در تمام دنیا وجود دارد. جام حذفی راه خیلی نزدیکی به آسیا است. باید با تمرکز بالا و حواس جمع باشند و بدانند تنها جامی که مانده حذفی است. به چند بازیکن هم استراحت داده شد. امیدوارم به فینال برسیم و قهرمان شویم.

پیشکسوت استقلال در خصوص عملکرد تیم ساپینتو در فصل ۲۲ لیگ برتر، عنوان کرد: ابتدای فصل تیم خوب بازی نمی‌کرد و خوب نتیجه نمی‌گرفت. همه ناراحت بودند و این طبیعی است. همان موقع هم گفتم باید به مربی خارجی زمان داد. همانطور که به استراماچونی زمان دادند تا تیمش را پیدا کند. مربی خارجی از یک قاره دیگر می‌آید و فوتبال ایران را نمی‌شناسد. ساپینتو خودش بازیکنان را انتخاب نکرده بود و طبیعتا شناخت نداشت. البته نفرات خوبی داشتیم و دیشب هم مشخص شد.

فریبا تصریح کرد: من از دو سه بازی مانده به شروع نیم فصل دوم، از عملکرد تیم ساپینتو تا الان راضی هستم. قطعا باید زودتر با او قرارداد ببندند تا تیم سال بعد را با بازیکنان مدنظرش آماده کند و اشکالی به وجود نیاید.

وی در مورد اینکه پس از بازی شب گذشته هواداران و بازیکنان اعلام کردند خواهان تمدید قرارداد ساپینتو هستند، گفت: من هم می‌خواهم. گزینه داخلی که نداریم. گزینه خارجی دیگری هم بخواهیم بیاوریم دوباره تا نیم فصل اول طول می‌کشد. باید صبر کنیم او از فوتبال ما شناخت پیدا کند و در طرف مقابل هم بازیکنان با او آشنا شوند.

فریبا افزود: الان ساپینتو هست. خوب هم نتیجه گرفته با اینکه مشکلات خیلی زیادی داشتیم. مشکلات داوری و ۷-۶ پنالتی ثابت شده، تغییرات مدیریتی و بی پولی، کدام سال کدام مربی خارجی را دیده‌اید که ۶-۵ ماه پول نگیرد ولی کار کند؟ استراماچونی که آن همه می‌گفت استقلال قلب من است، آن همه پول گرفت ۴۰۰ یورو مانده بود رها نمی‌کرد!

پیشکسوت استقلال افزود: آدم‌ها فرفی نمی‌کند کجایی هستند. این کادرفنی مرام دارد. حدود شش ماه است هیچ‌کدام‌شان پول نگرفته‌اند. همه بازیکنان و مربیان این تیم واقعا دستمریزاد دارند. در شرایطی که هرچه صبح می‌خرید ارزان‌تر از بعدازظهر است، آن‌ها ۶-۵ است پول نگرفته‌اند. اصلی‌ترین دلایل قهرمان نشدن این تیم داوری‌ها و پنالتی‌ها، تغییرات مدیریتی و بی پولی هستند. ان‌شاءالله برای فصل بعد مشکلات حل شوند و ساپینتو بتواند تیم خوبی را آماده کند. امیدوارم این فصل با قهرمانی جام حذفی تمام شود و فصل بعد را خوب شروع کنیم.

منبع: فارس

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دلیل وجود حجاب در اسلام چیست؟
سیاست‌گذاری‌های کشور باید پیوست خانواده داشته باشد
هزینه‌های اولیه سوختگی تحت پوشش بیمه است
اجرای مرحله تکمیل ظرفیت برای چهل و سومین دوره آزمون دستیاری فوق تخصصی
طرح خودگردانی دانشگاه تهران در دولت در دست بررسی است
استکبارستیزی اقتصادی نیازمند اصلاح ساختار‌ها و استقلال در تصمیم‌گیری است
استکبارستیزی، وظیفه‌ای الهی و توقف‌ناپذیر است
قیمت طلا و سکه امروز ۱۱ آبان
استکبارستیزی باید به فرهنگی فراگیر در جهان تبدیل شود
برخورد قضایی با محکومان اقتصادی یکسان نیست
هیچ‌کس نباید در تأمین نیازهای اساسی زندگی تنها بماند
مکرون و فراموشی نسخه‌ای که برای ایران پیچیده بود
ازسرگیری اعتراضات دانش‌آموزی در فرانسه پس از پایان تعطیلات
با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم
دانشجوی ما اقدام به خودسوزی نکرده است
بزرگ‌ترین صرافی رمزارز جهان هک شد
دولت بریتانیا با متفکران حامی فلسطین چون تروریست رفتار می‌کند
۹ روز پس از نمایش کوپر؛ ۱۱ نفتکش در آتش
باید مطالبه‌گر وحدت بمانیم نه پاسخگوی وحدت/ حرف را باید زد؛ اما با بیان درست
توضیحات دانشگاه تهران در مورد خودسوزی یکی از دانشجویان دانشکده علوم اجتماعی
انتشار هشدار حمله هسته‌ای جعلی با هک اپ دولتی روسیه
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
تسهیلات آموزشی ویژه دانشجویان مادر؛ امکان مرخصی تا ۴ نیمسال
نمرات مردودی دانشجویان ورودی ۱۴۰۲ به بعد در معدل کل محاسبه نمی‌شود
بررسی گسترش همکاری‌های علمی و دانشگاهی ایران و عراق
امکان ویرایش معدل و سهمیه در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی فراهم شد
بازگرداندن توانمندی های مغز آسیب دیده با امواج صوتی
کلیداولیه آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی۱۴۰۵ منتشر شد؛ اعلام زمان اعتراض
تسهیلات جدید برای قبولی‌های ارشد و دکتری؛ امکان شروع تحصیل از ترم بعد
تهیه سند ملی نقشه راه فناوری‌های دریایی به دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر سپرده شد
کسب ۳ مدال و ۱۵ رتبه زیر ۱۰، حاصل تلاش دانشجویان «امیرکبیر» در المپیاد علمی دانشجویی
بازگشت رشته سیاست‌گذاری عمومی به دفترچه آزمون دکتری
راهنمای انتخاب بهترین پلتفرم برگزاری کلاس آنلاین؛ امکانات، مزایا و ویژگی‌های یک سامانه آموزشی استاندارد
هزینه کلاس خصوصی زبان انگلیسی  در سال ۱۴۰۵ چقدر بود؟
تفکیک مسیر ارتقای اساتید علوم انسانی از رشته‌های مهندسی و کشاورزی
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر برضرورت حفظ حرمت محیط دانشگاه تاکید کرد
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۶ تا ۱۵ آبان تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top