تاریخ انتشار: شنبه 1402/02/30 - 14:15
کد خبر: 470750

جزئیات اعزام حجاج از ترمینال سلام فرودگاه امام

جزئیات اعزام حجاج از ترمینال سلام فرودگاه امام

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) گفت: روزهای سی و یکم خرداد و دوم اردیبهشت عملیات اعزام دست اندرکاران انجام می‌شود و چهارشنبه سوم خرداد ساعت ۵۰ دقیقه بامداد، اولین کاروان حجاج اعزام می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سعید چلندری، مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران امروز در مراسم هماهنگی پروازهای حج اظهار داشت: امسال ۳۰ درصد از عملیات اعزام و پذیرش حجاج از فرودگاه امام خمینی انجام می شود؛ با اعتبار خوبی که در دولت سیزدهم اختصاص داده شد، ترمینال سلام به متراژ ۵۴ هزار مترمربع به پرواز های زیارتی اختصاص داده شده است و خدا را شاکریم که می توانیم به زوار خدماتی در خور شأن ارائه دهیم.

وی ادامه داد: هماهنگی ها در این باره با همه ارگان‌های دست اندرکار نظیر سپاه فرودگاه،پلیس، گذرنامه، گمرک و سازمان حج و زیارت و سازمان هواپیمایی کشوری انجام شده است تا عملیات پروازی مناسبی برای حجاج انجام شود.

وی تصریح کرد: روزهای سی و یکم خرداد و دوم اردیبهشت عملیات اعزام دست اندرکاران انجام می‌شود و چهارشنبه سوم خرداد ساعت ۵۰ دقیقه بامداد، اولین کاروان حجاج به خانه خدا اعزام می‌شوند. وی گفت: با حضور وزیر راه و شهرسازی و نماینده مقام معظم رهبری در بعثه، انشالله پروازهای حج از سوم خرداد آغاز می شود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران افزود: با توجه به شرایط که در ترمینال سلام مهیا شده است همه هماهنگی انجام شده تا خدمات رسانی به زوار به موقع انجام شود.

وی ادامه داد: استان هایی که زائران خود را از شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعزام می کنند، شامل تهران، کرمانشاه، قم، قزوین، کاشان، سمنان، مرکزی، لرستان، البرز و زنجان است. وی تاکید کرد: در فرودگاه امام تدابیر لازم برای پذیرایی از زوار و مهیا شده است.

چلندری اظهار داشت: امیدواریم با توجه به تدابیر اتخاذ شده بتوانیم بدون هیچ گونه تأخیر در پروزها، پروازهای زوار به موقع انجام شود.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت آقاتهرانی از مشی علامه مصباح / از رفاقت تا یقین
 آیت‌الله عابدینی: هیچ سلوکی در رسیدن به خدا مانند سلوک جمعی نیست
آیت الله علم الهدی: عراقچی از رهبرانقلاب هیچ دستوری برای مذاکره نداشت
عوامل هوش مصنوعی خارج از کنترل؛ تحقیقات گسترده اوپن‌ای‌آی آغاز شد
بازار کار آمریکا زیر فشار جنگ و گرانی انرژی
جنگ در صدر دغدغه‌های فضای مجازی / ۸۴ میلیارد بازدید از روایت جنگ، مذاکره و معیشت
از کلاس‌های شلوغ تا خیابان‌های ملتهب / فرانسه در محاصره بحران
روز طلایی ایران در ناگویا؛ ۴۵ مدال و صعود به رده ششم
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top