تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/03/04 - 23:01
کد خبر: 471463

آب سرد بر پیکر مسعود شجاعی!

آب سرد بر پیکر مسعود شجاعی!

پرسپولیس در نیمه نهایی جام حذفی برای رسیدن به گل خیلی به زمان نیاز نداشت و وقتی عقربه ساعت به دقیقه ۱۰ رسید با دو گل گئورگی گولسیانی و وحید امیری از شاگردان ساکت الهامی با دو گل پیش افتاده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از "ورزش‌سه"، پرسپولیس در نیمه نهایی جام حذفی برای رسیدن به گل خیلی به زمان نیاز نداشت و وقتی عقربه ساعت به دقیقه 10 رسید با دو گل گئورگی گولسیانی و وحید امیری از شاگردان ساکت الهامی با دو گل پیش افتاده بود.
با این حال سفیدپوشان تیم میزبان روی تصمیم بحث برانگیز داور مسابقه شرایط رسیدن به گل اول را با یک ضربه پنالتی پیش از پایان نیمه اول پیدا کردند و در شرایطی که به نظر می‌رسید محمدجواد محمدی مهاجم هوادار که خودش در برخورد با پورعلی‌گنجی داور مسابقه علی صفایی را مجاب به نشان دادن نقطه پنالتی کرده بود، ضربه را بزند، مسعود شجاعی در محوطه جریمه پرسپولیس توپ را از او گرفت و مقابل بیرانوند ایستاد.

شجاعی که تا روی خط محوطه جریمه برای زدن پنالتی دورخیر کرده بود، ضربه خوبی را هم به توپ زد که هم قدرت و هم زاویه مناسبی داشت، اما بیرانوند که حین استارت شجاعی همبازی سابقش در تیم ملی با دست جهت ضربه او را تشخیص داده بود، شیرجه‌ای دیدنی داشت و شجاعی را در حسرت گلزنی نگه داشت.
شجاعی البته در بازی یک چهارم نهایی با ضربه سر دیدنی و تماشایی خود موفق به رساندن هوادار به نیمه نهایی شده بود، اما اینبار در ورزشگاه دستگردی نتوانست به تیمش برای گلزنی کمک کند تا روز سختی را پشت سر بگذارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top