تاریخ انتشار: شنبه 1402/03/06 - 10:35
کد خبر: 471538

واکنش کنعانی به همنوازی رئیس جمهور اوکراین با جنگ تبلیغی و رسانه‌ای محور ضد ایرانی

واکنش کنعانی به همنوازی رئیس جمهور اوکراین با جنگ تبلیغی و رسانه‌ای محور ضد ایرانی

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (شنبه) ۶ خرداد به ادعاهای بی اساس و اظهارات فرافکنانه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین علیه جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (شنبه) ۶ خرداد به ادعاهای بی اساس و اظهارات فرافکنانه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین علیه جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد.

وی این اظهارات را فرافکنی به منظور انحراف افکار عمومی و نمایشی سیاسی توأم با ادعاهای بی‌اساس توصیف کرد و آن را بی‌ارزش خواند.

به گزارش فارس، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در ادامه ادعاهای بی اساس و اتهامات تکراری علیه ایران در خصوص استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ‌ اوکراین در پیامی ویدئویی گفته که از ایران می‌خواهد در ارسال این پهپادهای مرگ‌بار به روسیه تجدیدنظر کند.

کنعانی در این ارتباط با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده که مخالف جنگ اوکراین و استمرار آن است، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده که از درد و رنج مردم اوکراین بسیار متأسف است و بر ضرورت یافتن راهکاری سیاسی برای پایان بخشیدن به آن در سریعترین زمان ممکن تأکید دارد و آماده است برای تحقق آن مساعدت کند.

به گزارش فارس، جمهوری اسلامی ایران از ابتدای بحران اوکراین بارها بر حل این موضوع از طریق سیاسی تأکید و آمادگی خود را برای حل آن اعلام کرده است.

این دیپلمات ارشد ایرانی تکرار ادعاهای واهی رئیس جمهور اوکراین علیه جمهوری اسلامی ایران را هم‌نوازی با جنگ تبلیغی و رسانه‌ای محور ضدایرانی علیه دولت و ملت ایران و با هدف جلب هر چه بیشتر کمک‌های تسلیحاتی و مالی کشورهای غربی برشمرد.

وی با ذکر این نکته که ادعاها و نمایش‌های سیاسى علیه جمهوری اسلامی ایران، واقعیت‌های جنگ اوکراین را تغییر نمی‌دهد، به آمادگی ایران برای ادامه مذاکرات کارشناسی با اوکراین اشاره کرد و گفت: طفره رفتن طرف اوکراینی از مذاکرات کارشناسی با طرف ایرانی به منظور بررسی ادعاها، مؤید بی‌پایه بودن آنها و وجود اهداف و انگیزه‌های خاص سیاسی در ورای اینگونه اتهام‌زنی‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش فارس، پیش از این یک دور مذاکره با حضور هیأت‌های سیاسی و نظامی ایران و اوکراین در پی طرح ادعاهای بی اساس طرف اوکراینی و غربی‌ها مبنی بر استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین در مسقط پایتخت عمان برگزار شد که براساس اعلام حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه طرف اوکراین مستندی در این زمینه ارائه نکرد و ایران همچنین بارها آمادگی خود را برای برگزاری دور دوم این مذاکرات اعلام کرده  ولی اوکراین هنوز پاسخی نداده است. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بریکس گامی دیگر در پیشبرد سیاست‌های چند جانبه گرایی ایران
فرار ظریف از پاسخگویی در برابر مردم ایران! +توئیت
خیز بلند دانشگاه امام حسین(ع) در زمینه کادرسازی در انقلاب اسلامی
امکان بیمه انفرادی مادران باردار و شیرده فراهم شد
ساعت کار جدید دفاتر خدمات سلامت اعلام شد
واکنش اتحادیه اروپا به خبرهای اخیر درباره برجام
جزئیات اجرای کارمزد تراکنش خرید کارتی از یکشنبه
واکنش معاون رئیسی به اظهارات ظریف
شوک شبانه به باشگاه استقلال
فیلم| موشک «فتاح» کپی هیچ طرح دیگری نیست
از رئیسی و مسئولان می‌خواهیم که به تهران هم سفر داشته باشند
جوشاندن شیر مفید است یا مضر؟
توافق استقلال با دروازه‌بان ملی‌پوش
شناسایی نشانه‌های کلسترول بالا در پاها
مرحله نهایی المپیاد جهانی زبان چینی در دانشگاه تهران برگزار شد
درگیری جوانان لبنانی و نظامیان رژیم صهیونیستی در «کفرشوبا»
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام مصاحبه دکتری پیام‌نور
جنجال گفتگوی رئیس یک فدراسیون با اینترنشنال
اقدام غیرمنتظره ساپینتو علیه استقلال در فیفا
آمار انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد
چرا اتفاقی مثبت در کشور اتفاق رخ می‌دهد، ظریف حاشیه‌ساز می‌شود؟
خیز بلند دانشگاه امام حسین(ع) در زمینه کادرسازی در انقلاب اسلامی
مرحله نهایی المپیاد جهانی زبان چینی در دانشگاه تهران برگزار شد
درگیری جوانان لبنانی و نظامیان رژیم صهیونیستی در «کفرشوبا»
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام مصاحبه دکتری پیام‌نور
آمار انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد
میزان شهریه و جزئیات ثبت‌نام ترم تابستانی دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
دلایل ایجاد استرس‌ در روزهای امتحان و راهکارهای حمایتی اطرافیان
مهارت محور نبودن آموزش‌ها دغدغه اصلی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی
فردا آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد
تصمیم جدید دانشگاه تهران برای واحدهای کارورزی دانشجویان
مرگ تلخ ۴ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در تصادف
زمان فراخوان جدید جذب مدرس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
۷۰ درصد مدارس ابتدایی معلم ورزش ندارند!
پذیرش دانشجویان شریف در مدرسه تابستانه هوافضا دانشگاه بائومان
شرایط استفاده از خوابگاه‌های دانشگاه تهران در ترم تابستان
اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه علوم‌پزشکی هوشمند
ثبت‌نام مصاحبه دکتری پیام‌نور تمدید شد
شایسته گزینی در آزمون استخدامی آموزگاری۱۴۰۲ در نظر گرفته شد
نظرسنجی
عملکرد مجلس یازدهم را در آستانه ورود به سال چهارم چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top