تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/03/07 - 15:35
کد خبر: 471726

ماجرای یک خبر پُرحاشیه درباره رتبه‌بندی معلمان

ماجرای یک خبر پُرحاشیه درباره رتبه‌بندی معلمان

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور تشکل‌های فرهنگیان گفت: میانگین حقوق معلمان بر اثر افزایش سنواتی، ترمیم حقوق و رتبه‌بندی، افزایش خوبی پیدا کرده است اما هنوز تا نقطه آرمانی فاصله داریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ خبری در این یکی، دو روز اخیر به نقل از سید بابک هاشمی‌نکو مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور تشکل‌های فرهنگیان مبنی بر اینکه «با اجرای رتبه‌بندی معلمان در کشور میانگین حقوق معلمان بین هفت تا 14 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است». این خبر موجب شد که تعدادی از فرهنگیان به هاشمی‌نکو گلایه کنند.

سید بابک هاشمی‌نکو گفت: این خبر را قطعا تکذیب می‌کنم؛ بنده مشمول رتبه‌بندی بودم و مزایای رتبه‌بندی را دریافت کنم، چطور ممکن است چنین حرفی را زده باشم. متأسفانه این خبر را، خبرنگاری به اشتباه پیاده‌سازی کرده و در کانال‌ها و سایت‌ها هم منتشر شده است.

وی ادامه داد: در چند روز گذشته در مأموریت استان گلستان بودم و چند مرحله در جلسات مختلفی، سخنانی را ارائه کردم که در سایت اداره‌کل آموزش و پرورش استان گلستان درج شده است.

هاشمی‌نکو اضافه کرد: یکی از جلسات هم در جمع صمیمی معلمان مدارس گنبد کاووس بود، گویا خبرنگاری، صحبت‌های بنده را که صوت آنها موجود است، به درستی پیاده‌سازی نکرده است که موجب سوء تفاهم شد.

وی افزود: بنده در آن جمع در خصوص دستاوردهای دولت سیزدهم گفتم که در مدت حضور این دولت، میانگین حقوق معلمان بر اثر افزایش سنواتی، ترمیم حقوق و رتبه‌بندی، افزایش خوبی پیدا کرده است اما هنوز تا نقطه آرمانی فاصله داریم. البته اعداد و ارقامی هم برای مثال آورده شده بود که احتمالا همین موضوع موجب شد که اشتباه ایجاد شود.

هاشمی‌نکو تصریح کرد: امیدوارم با عزم و همت دولت و همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها شاهد بهبود روزافزون وضع معیشتی و ارتقای هرچه بیشتر منزلت و کرامت معلمان کشور باشیم.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top