تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/03/07 - 22:37
کد خبر: 471778

اف ۱۶ قواعد بازی را تغییر نخواهد داد

اف ۱۶ قواعد بازی را تغییر نخواهد داد

بلومبرگ در مطلبی به تأثیر ارسال جنگنده‌های اف ۱۶ از سوی آمریکا به اوکراین پرداخته و این جنگنده‌ها را عامل تغییر قواعد بازی در جنگ اوکراین و روسیه ندانسته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، بلومبرگ در مطلبی به تأثیر ارسال جنگنده‌های اف ۱۶ از سوی آمریکا به اوکراین پرداخته و این جنگنده‌ها را عامل تغییر قواعد بازی در جنگ اوکراین و روسیه ندانسته است.

بلومبرگ نوشت: جنگنده‌های اف ۱۶ ارسالی از سوی آمریکا، در مقایسه با جنگنده‌ها و سامانه‌های دفاعی به‌روز روسیه، از رادارها و موشک‌هایی با برد کوتاه‌تر برخوردارند.

ارتش اوکراین اعلام کرده که جنگنده‌های اف ۱۶ تغییری احتمالی در قواعد بازی جنگ با روسیه ایجاد خواهند کرد؛ اما خلبان‌های نظامی بر این باورند که اوکراین باید سطح انتظارات خود از این جنگنده‌ها را کاهش دهد؛ زیرا نقش جنگنده‌های اف ۱۶ در این جنگ محدود به دفاع یا استفاده در عملیات‌های با ریسک بالا خواهد بود.

جان ونابل، پژوهش‌گر مؤسسه هریتیج واشنگتن در این خصوص گفت: اگر خلبان‌های اوکراینی روی خطوط پدافندی یا هوایی روسیه پرواز کنند، احتمالا هشداری را در خصوص شناسایی از سوی رادارهای ارتش روسیه دریافت خواهند کرد؛ اما این هشدار در فاصله‌ای اعلام می‌شود که امکان هدف قراردادن خطوط پدافندی و هوایی روسیه وجود نخواهد داشت. در این حالت خلبانان اوکراینی باید از تیررس سامانه‌های پدافندی روسیه خارج شوند؛ در غیر این صورت شانس زیادی برای زنده‌ماندن نخواهند داشت.

بلومبرگ در ادامه مطلب خود نوشت: جنگنده‌های اف ۱۶ برای مقابله با جنگنده‌های سوخو ۳۵ روسیه باید با به‌روزترین موشک‌های هوا به هوا مجهز شوند.

این خبرگزاری ادامه داد: یکی دیگر از نگرانی‌ها در خصوص جنگنده‌های اف ۱۶، تجهیزات سبک فرود و همچنین ورودی هوای بدون پشتیبانی آن است؛ اما جنگنده‌های میگ با این مشکلات روبرو نیستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجمع دانشجویان عضو دفتر تحکیم وحدت در اجتماع مردمی میدان فردوسی+عکس
عاقبت متخلفان، سوختن در آتش اعتماد به آمریکاست
حملات به ایران پیش از انتخابات آمریکا متوقف شد
سه ایرانی نامزد بهترین های آسیا شدند
کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد
وقتی آقای کارگردان، صدای کودکان میناب در جهان شد
گسترش حملات و بن‌بست راه‌حل نظامی در یمن
کاروان پاراآسیایی ایران درمسیر ناگویا؛ مدال‌آوری درمیدان رقابتی متفاوت
بیش از ۹۰ درصد تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران با ورود دستگاه‌های نظارتی محرز شد
از حضور پزشکیان در دانشگاه شهید بهشتی تا اعلام مبالغ وام های دانشجویی
جایزه برای مجیدی، تریبون برای ایران
اروپا اهل جنگ، غربگرایان نسخه‌پیچ مذاکره! / اروپا چرا با پوتین مذاکره نمی‌کند؟
تاریخ بخوانید و از سرنوشت آتاتورک و رضاخان عبرت بگیرید!
رمز حیات بخش بودن تشکل‌های انقلابی همگامی اصلاح درون و برون است
ارجمندترین نمادهای صلابت و شجاعت / تاریخ نهضت و انقلاب اسلامی مملوّ از صحنه‌های حضور زینبی بانوان و دختران ایران
فضاسازی دانشگاه فرهنگیان کرمان به مناسب دانشگاه فرهنگیان کرمان و به یاد شهدای میناب+عکس
آزادی زنان یا تحمیل سبک زندگی؟
۴۰۰ میلیارد دلار از بورس آمریکا فرار کرد
لغو مجوز بانک صادرات در لبنان
کارتون جدید کمال شرف در واکنش به محدودیت حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان
معامله چراغ خاموش گمرک با لوکس‌سواران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top