تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/03/09 - 09:42
کد خبر: 471907

استقلال قهرمان جام حذفی می‌شود

استقلال قهرمان جام حذفی می‌شود

پیشکسوت باشگاه استقلال بر این باور است که این تیم در فینال جام حذفی مقابل پرسپولیس، قطعا پیروز خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پیروز قربانی در گفت‌وگوی تلویزیونی با برنامه «فوتبال برتر» درباره سطح لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: فاکتور مثبت لیگ امسال این بود که تیم‌هایی در کورس قهرمانی بودند که سبک بازی آنها تماشاگرپسند بود و خود را در کورس قهرمانی نگاه داشتند. یک سری از تیم‌ها تبلیغی و سه تیم در کورس شایسته قهرمانی بودند.

وی افزود: استقلال از نظر مدیریتی خیلی مشکل داشت و کادر استقلال با وجود این همه مشکلات تا روز آخر با حداکثر تلاش زحمت کشید. قهرمانی همواره بین ۳ یا ۴ تیم تقسیم می‌شود. در فوتبال ایران به دلیل نوع سرمایه‌گذاری و شخصیت تیمی، برای قهرمانی می‌جنگند. لیگ امسال فریبنده بود و بسیاری از تیم ها تصور می‌کردند خیلی خوب هستند اما اصلا اینگونه نبود.

پیشکسوت فوتبال ایران گفت: یک یا دو تیم مثل مس رفسنجان سه دفاعه بازی می‌کردند و تفکرات خوبی داشتند. مربیان خوب خارجی چون مورایس سرمربی سپاهان و خمس سرمربی تراکتور به لیگ اضافه شدند. خمس اگر از اول فصل بود، تراکتور جزو مدعیان قهرمانی بود. حتی ساپینتو خیلی کمک کرد و سبب پیشرفت مربیان ایران هم می‌شود.

مدافع اسبق تیم ملی عنوان کرد: در فوتبال ایران همواره داور مقصر است. چون از داوران ایران حمایت نمی‌شود، قاطعانه داوری نمی‌کنند. کارت‌های قرمز برای اخراج است و باید اخراج کنند. داوران ایران به دلیل عدم حمایت از کمیته انضباطی، با جسارت قضاوت نمی‌کنند. شنیدم گفتند برای دربی داور خارجی بیاورید، اگر داور خارجی می‌آمد مربیان جرات حرف زدن نداشتند. دیواری کوتاه‌تر از داوران پیدا نمی‌کنیم. باید اعتراف کنیم که خودمان ضعف داشتیم.

وی اضافه کرد: در لیگ امسال شرایط به گونه‌ای رقم خورد که دست بالا با سپاهان و استقلال بود اما استقلال از فرصت‌ها استفاده نکرد اما پرسپولیس هوشیارانه‌تر عمل کرد و بهتر است به هم احترام بگذاریم. به عنوان یک استقلالی قهرمانی پرسپولیس را تبریک می‌گویم. فوتبال ورزش وارداتی است و علامه دهر نیستیم و برای پیشرفت فوتبال باید از کشورهای اروپایی یاد بگیریم.

پیشکسوت فوتبال ایران عنوان کرد: خریدن محبوبیت به هر قیمتی، کار درستی نیست. تعریف ما از پیشکسوت عوض شده است. کسی که زیر ۶ سال در تیم بوده پیشکسوت نیست و نباید خوراک غلط به جامعه بدهید. همه زندگیم استقلال است اما منصور پورحیدری و ناصر حجازی به من یاد دادند به حریف احترام گذاشته و با منطق حرف بزنم و اگر دروغ بگویم به نسل‌های بعد از خودم بی‌احترامی کرده‌ام.

وی ادامه داد: پرسپولیس یک علی بیرانوند داشت و قهرمان شد و با احترام به هم‌بازی‌هایش، وقتی این تیم در فاز حمله بود، او ۱۱ نفره بازی می‌کرد و گل‌های پرسپولیس را می‌زد. با یک پاس به بیراوند پرس حریف شکسته می‌شد. پرسپولیس الان بهترین گلر آسیا را ایران دارد و امیدوارم بلد باشند از بازی با پای فوق العاده قوی بیرانوند راستفاده کنند.

قربانی اضافه کرد: نسبت به پارسال سبک بازی استقلال تماشاگرپسند بود و ریکاردو ساپینتو سبک استقلال را جا انداخت اما اوایل فصل در نتیجه گیری خوب عمل نمی‌کرد. وقتی ترکیب سه گانه هافبک را پیدا کرد و مهدی قایدی شبیه وینیسیوس در رئال مادرید شد، شرایط تغیی کرد. در تیم ملی می‌توانند بهتر از قایدی استفاده کنند. نقطه ضعف استقلال این بود که جلوی تیم‌های بزرگ نباید باخت. همان سبک بازی که جلوی تیم‌های معمولی انجام داد را نباید جلوی تیم‌های بزرگ استفاده می‌کرد.

وی اضافه کرد: سبک بازی یحیی گل محمدی این است که خیلی خوب زمین را بزرگ می‌کند و در حمله عرض می‌دهد و تیم حریف را به فضای دلخواه خود می‌کشاند و درهای بسته را باز می‌کند. بازیکنان با کیفیتی را در این کانال ‌ها دارند و به راحتی یک نفر را از جلوی خود برمی‌دارند. استقلال در ضد-پرس و پرس خوب عمل می‌کند. باید دید ساپینتو از بازی اخیر با پرسپولیس چه درس‌هایی گرفته است. باید مقداری عقب بنشینند. خط حمله استقلال در فصل گذشته دلپذیرترین بود. تقابل تاکتیکی و استراتژی‌های مربی‌ها می تواند دربی را جذاب کند.

پیشکسوت فوتبال ایران گفت: همه سیستم‌های بازی دو تیم را می‌دانیم. به نظر من تصمیمیات مربیان در حین بازی خیلی تاثیرگذار و آنالیز بازی هم موثر است تا نتیجه دربی را مشخص کنید اما آنالیز حین بازی ندازیم. در ایران ۱۵۰ سال است که دیگر چنین چیزی را نداریم. در ایران در پست هافبک دفاعی شاید تغییراتی داشته باشیم. مانند سروش رفیعی خیلی کم داریم.

وی یادآور شد: استقلال در فینال جام حذفی می‌برد. خط حمله استقلال قوی‌تر از پرسپولیس است. سرعت و تکنیک محبی و قائدی می‌تواند سبب برد استقلال شود. با احترام به پرسپولیس و سپاهان آخر فصل جنگ نابرابر بود اما مدیریت نقش زیادی در موفقیت تیم‌ها دارد. استقلال این مدیریت را نداشت اما کادر فنی و بازیکنان رفاقت خیلی خوبی داشتند و خوب جنگیدند. استقلال لیاقت قهرمانی را دارد.

قربانی درباره تیم ملی ایران هم گفت: باید کادر فنی تیم ملی را تقویت کنند. باید به بازیکنانی سرویس دهند که با مربیان مطرح اروپا کار می‌کنند. امیر قلعه نویی، بیشتر از اینکه مربی خوبی باشد، مربی زرنگی است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظافت آسانسور و پله برقی: اغلب نادیده گرفته می‌شود، همیشه مهم است
گلچینی از سخنان ناب علمی و انگیزشی دکتر رزیتا دغلاوی نژاد
فیلم | تایید اظهارات خضریان، درباره تخلفات لیزینگ رایان سایپا توسط سخنگوی قوه قضاییه
قوانین جدید رجیستری موبایل؛ آنچه قبل از خرید یا واردات گوشی باید بدانید
دانلود وکتور؛ راز طراحان حرفه‌ای برای ساخت طرح‌های خیره‌کننده
آیا معجزه ی زاینده رود در راه است؟ نشانه های بازگشت آب در بستر خشک رود!
معایب خودرو KMC A۵ | بررسی نقاط ضعف این کراس‌اوور جمع‌وجور
جاساز طلا داخل فویل آلومنیوم: ۴ دلیل رد ایمن بودن اینکار
راهنمای جامع انتخاب کولر گازی؛ از بررسی نیاز تا انتخاب برند مناسب
مشاوره خرید آیفون ۱۷ پرومکس از آیفون بگیر
بررسی تخصصی مهرهای تاریخ‌زن؛ بهترین انتخاب برای دفاتر خدماتی و فروشگاهی
چک‌لیست کامل تجهیزات کمپینگ؛ هر آنچه برای شب‌مانی در طبیعت نیاز دارید
گری‌اسکیل معتقد است بیت ‌کوین این بار چرخه چهار ساله را نادیده می‌گیرد، شما چطور؟
درآمد دلاری مناسب دانشجویان در بازار ارزهای دیجیتال
چگونه یک هدیه تبلیغاتی مناسب می‌تواند فروش کسب‌وکار شما را چند برابر کند؟
سخنرانی برای صندلی‌های خالی/ دانشجویان دانشگاه تهران از حضور و سخنرانی صالحی‌امیری استقبال نکردند
دانشگاه‌ها باید به نهاد علمی عمومی تبدیل شوند
آئین تجلیل از مادر سرداران شهید حسن و محمد باقری
نباید انگیزه‌های دوران دفاع مقدس خاموش شود
ثبت‌نام‌ در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ آغاز شد
مجمع عمومی سازمان ملل بر حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین تأکید کرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top