تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/03/16 - 13:48
کد خبر: 472402

توصیه مهم استاندارد به مردم برای خرید طلا

توصیه مهم استاندارد به مردم برای خرید طلا

مدیر کل استاندارد خوزستان با بیان اینکه سالانه بیش از ۶۰۰ مورد بازرسی از طلا فروشی‌های استان انجام می‌شود، گفت: مردم در زمان خرید طلا به منظور صحت کیفیت به کد حک شده روی این کالا توجه کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی داوودی با اشاره به بازرسی‌ها از واحدهای طلافروشی استان اظهار کرد: در استان خوزستان ۶۰ واحد تولید زیورآلات طلا فعالیت دارند که باید در چهارچوب قوانین استاندارد فعالیت کنند و اداره کل استاندارد نیز بر فعالیت آن‌ها نظارت دارد.

وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از واحدهای تولیدکننده زیورآلات استان بیشتر در حوزه میناکاری فعالیت دارند، افزود: میزان طلایی که در هر محصول تولیدی توسط این واحدها استفاده می‌شود باید مطابق با استاندارد و دارای کد باشد و این مساله توسط بازرسان اداره کل استاندارد مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مدیرکل استاندارد خوزستان با اشاره به واردات طلا از دیگر استان‌ها به خوزستان تصریح کرد: مصنوعات طلایی زیادی نیز از استان‌های دیگر در بازار خوزستان به ‌فروش می‌رسد که همواره استاندارد بر فرآیند تولید و کیفیت آن‌ها نظارت دارد.

داوودی عنوان کرد: سالانه بیش از ۶۰۰ مورد بازرسی از طلا فروشی‌های استان انجام می‌شود و اگر طلایی که در بازار عرضه می‌شود با استاندارد مغایرت داشته باشد با واحد تولیدی و عرضه‌کننده آن برخورد می‌شود.

وی افزود: همه مصنوعات طلایی که ساخته می‌شوند دارای کد هستند که بر اساس آن می‌توان عیار و استاندارد طلا را سنجش کرد و مردم به منظور صحت کیفیت طلای خریداری شده، در هنگام خرید به کد حک شده روی این کالا توجه کنند.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عراقچی: همه اعضای بریکس بر تقویت ارزهای ملی تأکید دارند
بسته زمستانی صنعت برق از ابتدای مهر ابلاغ می‌شود
ایران و ارمنستان دارای کریدور سبز گمرکی می‌شوند
برگزاری مراسم جشن پیروزی‌های انصارالله یمن امشب در میادین استان تهران
سخنگوی کمیسیون انرژی: رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در کاهش مصرف بنزین تهران اثرگذار است
تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون رشته‌های کاردانی به کارشناسی
تعیین تکلیف اجرای حکم ۴ پرونده مهم کثیرالشاکی در دادستانی تهران
۷۳ کشتی طی ۲ روز از باب‌المندب عبور کرده‌اند
کرملین: نگران وخامت اوضاع در خلیج فارس هستیم
قطر خواستار پایان مصونیت رژیم صهیونیستی از مجازات شد
رتبه علمی ایران از ۵۴ به ۱۵ یا ۱۶ رسید
جشن میلیونی یمنی ها پس از پیروزی راهبردی در برابر عربستان
تکذیب خبر افزایش حقوق نمایندگان مجلس
کالیفرنیا هوش مصنوعی را برای کاربران نوجوان محدود کرد
جنایتکاران جنگی نباید در هیچ کجای دنیا احساس امنیت کنند/ شرط بازگشت امنیت به تنگه هرمز
پایان نشست غیرعلنی بریکس با توافق بر سر بیانیه مشترک
پاسخ انصارالله به ادعاهای تازه ترامپ
موافقت عراق با تحقیق مشترک با ایران درباره سکوهای پرتاب پهپاد
تأکید نخست‌وزیر مالزی بر تعیین متجاوز در مذاکرات ایران و آمریکا
واکنش بحرین به برگزاری نشست احتمالی درباره تنگه هرمز
رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عمان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top