تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/03/16 - 14:31
کد خبر: 472407

عرضه‌های اولیه در بازار سرمایه ادامه دارد؟

عرضه‌های اولیه در بازار سرمایه ادامه دارد؟

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه در پذیرش شرکت‌های بخش خصوصی تلاش جدی می‌شود، گفت: این موضوع در شرکت بورس و فرابورس به صورت جدی پیگیری می‌شود و طی هفته‌های قبل نیز شاهد پذیرش و عرضه‌های اولیه بودیم که این روند ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مجید عشقی در مراسم افتتاحیه پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی (بورس، بانک، بیمه) که با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد، با تاکید بر اینکه این نمایشگاه فرصت طلایی برای افزایش دانش مالی عموم مردم و فعالان اقتصادی است، عنوان کرد: سواد مالی یکی از مولفه‌های مهم در دنیا است و سازمان بورس هم مرکز افکارسنجی برای سنجش سواد مالی راه اندازی کرده است.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی در صنعت مالی جایگاه ویژه‌ای دارد، گفت: بخش عمده خدمات توسط این بخش انجام می‌شود. ۱۰ سال قبل ۱۰ کارگزار برتر عمدتا بانکی بودند درحالی که اکنون اینطور نیست و این نشان دهنده توسعه بخش خصوصی در بازار سرمایه است. اکثر نوآوری‌های مالی که در چند سال گذشته در بازار سرمایه صورت گرفته توسط بخش خصوص بوده است. سازمان هم از این بخش حمایت می‌شوند و ارائه مجوزهای مختلف موید این موضوع است.

رییس سازمان بورس با اشاره به نقش بازار سرمایه در توسعه کشور اظهار کرد: در سال جاری یکی از کارویژه‌های سازمان پذیرش بخش خصوصی است. در بحث تامین مالی تاکید بر انتشار اوراق بهادار مالی اسلامی یا اوراق بدهی اسا که سال گذشته حدود سه برابر شد. برنامه در سال جاری این است که حجم انتشار اوراق بدهی شرکتی را گسترش دهیم.

عشقی با تاکید بر اینکه در پذیرش شرکت‌های بخش خصوصی تلاش جدی می‌شود، گفت: این موضوع در شرکت بورس و فرابورس به صورت جدی پیگیری می‌شود و طی هفته‌های قبل نیز شاهد پذیرش و عرضه‌های اولیه بودیم که این روند ادامه پیدا می‌کند.

به گفته وی، در این نمایشگاه صکوک پلاس ادامه رونمایی می‌شود.

رئیس سازمان بورس با اشاره به ورود صندوق جدید بازنشستگی به بازار سرمایه گفت: در روزهای آینده، سه موافقت اصولی برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری بازنشستگی تکمیلی صادر خواهد شد که هم در جهت تأمین آینده شاغلین و بازنشستگان است و هم منابع جدید و مستمر و پایدار برای بازار فراهم خواهد کرد.

همچنین از قراردادهای آتی سهام نیز رونمایی می‌شود.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۰ پرواز فضایی برتر که در سال ۲۰۲۵ رقم خوردند
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top