تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/03/17 - 15:10
کد خبر: 472555

حمله وزیرخارجه اسرائیل به معاون اول بایدن ؛ او نمی فهمد!

حمله وزیرخارجه اسرائیل به معاون اول بایدن ؛ او نمی فهمد!

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به معاون رئیس‌جمهور آمریکا که منتقد طرح اصلاحات قضایی کابینه تل‌آویو شده بود، حمله کرده و گفت: «او این طرح را نمی‌فهمد».

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «کامالا هریس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته (سه شنبه، ششم ژوئن) طی یک سخنرانی در مراسم هفتاد و پنجمین سالگرد تاسیس رژیم جعلی رژیم صهیونیستی که به میزبانی سفارت تل‌آویو در واشنگتن برگزار می‌شد، بر اهمیت استقلال قوه قضاییه در سرزمین‌های اشغالی تاکید کرده بود که واکنش‌هایی در پی داشت.

پایگاه خبری «روسیا الیوم» و به نقل از روزنامه عبری «جروزالم پست» نوشت: «الی کوهن وزیر امور خارجه اسرائیل به کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور آمریکا که از قانون بحث‌برانگیز اصلاحات قضایی و مسبب اعتراضات گسترده در تل‌آویو و شهرک های دیگر انتقاد کرده بود، حمله کرد».

کوهن پس از اظهارات هریس از داخل سفارت تل‌آویو در واشنگتن که اشاره کرده بود «قوه قضاییه اسرائیل باید مستقل باقی بماند»، گفت: «هریس حتی نمی‌تواند یک بند از اصلاحات قضایی را درست برداشت کند.. او این طرح را نمی‌فهمد».

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در حالی به اظهارات هریس در این مراسم در رابطه با آنچه به قانون «اصلاحات قضایی» معروف شده است، حمله کرده که اکثریت حاضران در این مراسم با این طرح مذکور مخالف بوده و از موضع معاون رئیس‌جمهور آمریکا استقبال کرده بودند.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «آی‌۲۴» رژیم صهیونیستی، کامالا هریس در آن مراسم تاکید کرده بود: «در دوران ریاست جمهوری جو بایدن و دولت ما، آمریکا به دفاع از ارزش‌هایی که سنگ بنای اصلی روابط بین ایالات متحده و اسرائیل بوده ، ادامه خواهد داد».

معاون رئیس‌جمهور آمریکا، با تشویق ۲۰۰۰ نفری که در سالن ساختمان موزه ملی به سخنرانی او گوش می‌دادند، اذعان کرد: «هر دو [آمریکا و اسرائیل] بر اساس نهادها و کنترل‌ها و توازن‌های قوی ساخته شده‌اند؛ و من یک قوه قضاییه مستقل را به این پایه‌ها اضافه خواهم کرد».

منابع خبری عبری در گزارش‌های تکمیلی گزارش دادند: «سمچا روتمن»، نماینده راست افراطی از حزب صهیونیست مذهبی که به عنوان یکی از معماران طرح اصلاحات قضایی، چند روزی بود در آمریکا به سر می‌برد، به این مراسم دعوت شده بود اما از اظهارات هریس استقبال نکرده است.

از زمان روی کار آمدن کابینه «بنیامین نتانیاهو» در تل‌آویو تاکنون، سرزمین‌های اشغالی شنبه هر هفته شاهد اعتراضات صدها هزار نفری شهرک‌نشینان نسبت به تصویب و اجرایی شدن این طرح است. این طرح که با واگذاری تاییدییه لوایح قانونی و احکام صادره از سوی قضات دیوان عالی به نمایندگان کنست، به دنبال تضعیف قوه قضاییه است، اعتراض شدید مخالفان نتانیاهو را موجب شده است.

موضوع اصلاحات قضایی که کابینه جدید رژیم صهیونیستی به دنبال آن است، حتی سبب اختلافاتی در روابط سیاسی تل‌آویو و واشنگتن شده است. «آمیچای چیکلی» وزیر راست افراطی امور یهودیان خارج از فلسطین اشغالی از حزب لیکود امروز، یکشنبه (۱۹ فوریه) به سخنان «تام نایدز» سفیر آمریکا در تل‌آویو که از بنیامن نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم خواسته بود در تغییر سیستم قضایی این رژیم تند نرود، واکنش نشان داده بود.

او به شبکه صهیونیستی کان گفته بود: «به سفیر آمریکا می‌گویم، خودت ترمز بگیر و به کار خودت برس. در اینجا حاکم نیستی که در موضوع اصلاحات قضایی دخالت کنی. خوشحال خواهیم شد که درباره مسائل خارجی و امنیتی با شما گفت‌وگو کنیم. اما به دموکراسی ما احترام بگذارید».

پیش از نایدز، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا نیز (شنبه، ۱۱فوریه) برای نخستین‌بار در مورد طرح کابینه راست‌گرای نتانیاهو برای اصلاحات قضایی انتقاد کرده و در گفت‌وگو با «نیویورک تایمز» گفته بود: «نبوغ دموکراسی آمریکایی و اسرائیلی در این است که بر پایه نهادهای قوی و بر اساس کنترل و توازن، و یک قوه قضاییه مستقل ساخته شده‌اند. توافق در مورد تغییرات اساسی و اطمینان از پذیرش آن‌ها توسط مردم برای تداوم پیداکردن، امری بسیار مهم در اصلاحات است».

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
شورای امنیت سه‌شنبه میزبان نشستی درباره کرانه باختری
آغاز فروش بلیت اتوبوس به مقصد مشهد/ قیمت‌ها اعلام شد
عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد
پزشکیان‌: بهترین زمان برای دستیابی به توافق شرایط کنونی است
رونمایی از یک ربات انسان‌نما برای زندگی فراتر از کارخانه
بهبود باروری زنان بالای ۳۵ سال به کمک «مکمل‌های باکتریایی»
ارائه طرحی برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی
خبرنگاری در عصر هوش مصنوعی؛ تهدیدی برای شغل یا فرصتی برای تحول؟
«گزارش آخرین گزارش»؛ روایتی ماندگار از شهید محمود صارمی در روز خبرنگار
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top