تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/03/21 - 07:54
کد خبر: 472904

ساپینتو نباید می‌رفت

ساپینتو نباید می‌رفت

کارشناس فوتبال با بیان اینکه، ساپینتو باید یک فصل دیگر در استقلال می‌ماند گفت: رأی کمیته انضباطی برای او بسیار با عجله و شک برانگیز بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» شاهرخ بیانی در خصوص جدایی ساپینتو از استقلال گفت، ساپینتو باید در استقلال می‌ماند و یک فصل دیگر به کارش ادامه می‌داد. او تجربه و شناخت بیشتری از فوتبال ما پیدا کرده بود و می‌توانست موفق شود، تیم او فوتبال خوبی بازی می‌کرد ولی حاشیه‌ها به او اجازه موفقیت نداد.

کارشناس فوتبال تاکید کرد: یکی از مشکلات او این بود که زبان فارسی بلد نبود و این موضوع به او ضربه زد. ساپینتو از بازیکنان هم شناخت خوبی پیدا کرده بود و اگر می‌ماند به طور حتم موفق می‌شد.

بیانی در خصوص انتخاب سرمربی جدید یادآور شد: استقلال نباید زمان را از دست بدهد، باید زودتر سرمربی جدید انتخاب شود، با شرایط موجود مربی ایرانی بهتر خواهد بود زیرا با فوتبال ایران آشناست بازیکنان را می‌شناسد اما اگر مربی خارجی بخواهد بیاید باز مشکلات ساپینتو دوباره تکرار خواهد شد.

وی در پاسخ به این پرسش که ساپینتو بخاطر اخلاقش و اینکه بازی‌های بزرگ را از دست داده کنار گذاشته شده‌است تصریح کرد: همه مربیان هیجانی هستند و فشار زیادی را تحمل می‌کنند و این هیجانات کنار زمین طبیعی است، اما هنوز مشخص نشده چرا او اخراج شد و رأی او خیلی شک برانگیز شد که به این سرعت صادر شد.

وی در ادامه گفت: بالاترین مشکل استقلال مدیریت بود که تغییرات زیادی داشت و به تیم ضربه زد. استقلال تیم بیرونی قوی نداشت و این اتفاق به استقلال لطمه‌های جبران ناپذیری زد.

بیانی در خصوص انتخاب اعضای جدید کمیته فنی اظهار کردک نیاز اصلی یک تیم کمیته فنی است این کمیته نقش تعیین کننده‌ای در انتخاب سرمربی و بازیکنان دارند و می‌توانند با جلسات متعدد به سرمربی مشاوره فکری دهند ولی باید امیدوار بود برخلاف گذشته این کمیته دوام داشته باشد.

کارشناس فوتبال در خصوص انتخاب اعضای هیئت مدیره و مدیر عامل جدید هم گفت: باید افرادی باشند که دنبال موفقیت استقلال باشند نه منافع خودشان، باید منابع مالی خوب داشته باشند، تمرکزشان بر روی رفع مشکلات باشد و با مدیر عامل همسو باشند در غیر این صورت هیچ مشکلی حل نخواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای خرید چمدان خلبانی: همه نکاتی که قبل از خرید باید بدانید
نمایندگی لورچ کرج؛ اعزام فوری تعمیرکار به تمام مناطق کرج
خدمات فوری امداد خودرو ساوه غلامی
تعمیرکار تلویزیون پاناسونیک در تهران: خدمات تخصصی و حرفه ای برای دستگاه شما
فیفا کوتاه آمد/ داور جنجالی به جام جهانی برگشت
اولین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید
بیانیه فدراسیون درباره شایعه مطرح شده از سوی وزیر دولت آمریکا
ترکیب تیم ملی بلژیک مقابل ایران اعلام شد
حال و هوای تماشاگران ایرانی در آستانه بازی تیم ملی با بلژیک
ترکیب هجومی با ترس از خط دفاع
عربستان برابر اسپانیا چهارتایی شد
عارف: نوسان روزانه قیمت‌ها بیش از گرانی، مردم را تحت فشار روانی قرار داده است
قالیباف: تهدیدهای آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم /آماده پاسخ هستیم
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک
سهم مدارس و دهک‌های اقتصادی در کنکور زیر علامت سؤال
بیانیه شدیدالحن حزب الله علیه مذاکره با آمریکا
همان‌گونه که جسم به روزی مادی نیاز دارد، روح نیز به معرفت محتاج است
امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و انسجام نیاز داریم
موسوی‌نژاد: پیام رهبری، سندِ «استیصال دشمن» است نه «سازش ایران»
دیدار وزرای خارجه ایران و سوئیس در بورگن‌اشتوک +عکس
تفاوت‌ بلژیک با نیوزیلند برای ایران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top