تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/03/21 - 13:59
کد خبر: 472941

مقصر تغییر ساعت کار ادارات و نارضایتی مردم کیست؟

مقصر تغییر ساعت کار ادارات و نارضایتی مردم کیست؟

نماینده مردم سنندج در مجلس شورای اسلامی در حالی نارضایتی مردم از تغییر آغاز ساعت کار ادارات را به گردن دولت انداخت که دولت سیزدهم تنها مجری قانون مصوب مجلس در زمینه تثبیت ساعت رسمی کشور است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محسن فتحی در نطق میان دستور جلسه علنی روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، رییس جمهور را خطاب قرار داد و گفت: آیا خبر دارید تمامی کارمندان و ملت ایران از تغییر ساعت شروع به کار ادارات ناراضی هستند؛ بخصوص کارمندانی که مجبورند فرزند خردسال خود را در مهد کودک بگذارند و یا توسط پرستار از آنها مراقبت شود در سختی شدیدی قرار گرفته‌اند؟

این نماینده مجلس اظهار داشت: بیشتر ادارات از ساعت ۶ تا ۸ صبح انگشت شمار مراجعه کننده دارند و این تغییر ساعت شروع به کار، هیچ فایده‌ای ندارد.

وی خواستار آن شد که ساعت کار ادارات به حالت اولیه بازگردد و این نکته را هم مطرح کرد که « اگر نظرسنجی در این خصوص انجام شود حتی یک درصد هم رضایت ندارند؛ بازی با روح و روان مردم جایز نیست».

فرافکنی این نماینده مجلس درباره مسبب اصلی تغییر ساعت کار ادارات در حالی است که دولت تنها مجری قانون مصوب مجلس شورای اسلامی بوده است.

مجلس یازدهم اردیبهشت ماه سال گذشته قانون «نسخ قانون تغییر ساعت رسمی کشور» را به تصویب رساند که بر اساس آن دیگر دولت اجازه ندارد در نیمه نخست سال ساعت رسمی کشور را برای صرفه جویی در مصرف انرژی و استفاده بهینه از نور خورشید یک ساعت به عقب بکشد.

اجرای این قانون از ابتدای فروردین ماه امسال آغاز شد و بر اساس آن ساعت کار ادارات در نیمه نخست امسال هفت صبح آغاز می شود و در عین حال با توجه به افزایش مصرف انرژی در ماه های گرم سال، دولت با توجه به نسخ قانون تغییر ساعت رسمی کشور، ساعت آغاز به کار ادارات مشمول را از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور به ۶ صبح تغییر داده است تا مصرف برق را در دستگاه های اجرایی مدیریت کند.

طبق تصویب نامه دولت و به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی، ساعات آغاز به کار دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و بانک‌ها، شهرداری‌ها و سایر نهادهای عمومی از پانزدهم خرداد ماه تا پانزدهم شهریور ماه هر سال، از ساعت ۶ صبح است که همه وزارتخانه ها، مؤسسات دولتی، مؤسسات یا نهادهای عمومی غیردولتی، شرکت های دولتی و تمامی دستگاه هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر و یا تصریح نام است از قبیل شرکت ملی نفت ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی، بانک ها و بیمه های دولتی، دستگاه اجرایی نامیده می شوند، مشمول این مصوبه هستند.

با این اوصاف مجلس شورای اسلامی مشمول ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری نمی شود و بنابراین با وجود آنکه تغییر ساعت کار ادارات به دلیل نسخ قانون و مصوبه مجلس بوده، این تغییرات بر زمان آغاز جلسه علنی مجلس اثرگذار نخواهد بود ضمن آنکه طبق آیین نامه داخلی مجلس، جلسات علنی نباید بیش از چهار ساعت در روز باشد.

بر این مبنا جلسه علنی امروز مجلس نیز ساعت ۸ و ۴ دقیقه صبح در حالی آغاز شد که تنها ۱۹۵ نماینده مجلس در صحن حاضر بودند و یک سوم نمایندگان غیبت داشتند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
معمار فلسطین نوین
حدیث چشمان یحیی
پروژه تاریخی ۷ اکتبر
اعلام رای انضباطی علیرضا بیرانوند در مورد پرسپولیس
نمایشنامه قهرمان آزادی فلسطین
امضای تفاهم‌نامه دانشگاه علامه‌ و انستیتو ریاست‌جمهوری در روسیه
قهرمانی تیم کاراته بانوان دانشگاه آزاد اسلامی در لیگ کاتای ایران
مدافع پرسپولیس به کمیته اخلاق احضار شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت
"دانشجومعلمان ۹۱ و ۹۲" در انتظار کارت پایان خدمت
افتتاح مجتمع جدید دانشگاه بین المللی اهل بیت (ع) در قم
آیت‌الله جوادی آملی: صهیونیست با اصل اسلام مخالف است
پزشکیان سه‌شنبه راهی روسیه می‌شود
اسلامی شهادت یحیی السنوار را تسلیت گفت
تاکید اردوغان بر گسترش روابط با ایران
ظریف: نباید منتظر دستور از تهران باشیم ؛ دستور از مردم می‌رسد
پیراهن قرن؛ امضای مسی تاریخی شد
خبری که سنوار به مادرش داد
نخستین زن فرماندار در کردستان منصوب شد
جانور منقرض شده به طبیعت بازگشت!
تهران سرد می شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top