تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/03/22 - 09:01
کد خبر: 472992

ممنوعیت نطق «علیرضابیگی» در مجلس خلاف قانون اساسی است

 ممنوعیت نطق «علیرضابیگی» در مجلس خلاف قانون اساسی است

دو نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز اعلام کردند که ممنوعیت نطق نماینده تبریز در مجلس خلاف قانون اساسی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» غلامرضا نوری قزلجه در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲۲ خرداد ماه) خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: اظهارنظر شما درباره اینکه علیرضابیگی نماینده تبریز اجازه نطق ندارد به این دلیل که هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان این تصمیم را گرفته نگران کننده، تأسف‌بار و خطرناک است.

وی بیان کرد: هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان از صلاحیت خود در این حوزه فراتر رفته و تصمیم این هیئت مبنی بر ممنوعیت ارائه نطق از سوی علیرضابیگی برخلاف اصول قانون اساسی است. این تصمیم اجحاف در حق ملت و به ویژه مردم تبریز است که نماینده آنان اجازه نطق ندارد.

نوری قزلجه تصریح کرد: هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان باید در رسیدگی‌های خود قانون را ملاک عمل قرار دهد و از وضع بدعت‌های خطرناک و لطمه به شجاعت و حیثیت نمایندگان خودداری کند.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان آئین‌نامه دارد و اگر اشکالی وجود داشته باشد، باید در آن تجدیدنظر شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در سال چهارم فعالیت مجلس، حجت‌الاسلام ذوالنوری رئیس هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان است که قطعاً تشکیل جلسه داده و اگر لازم باشد تجدیدنظر صورت خواهد گرفت. به زودی جلسه این هیئت تشکیل می‌شود و این موضوع دستور اول آن‌ها خواهد بود.

هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان نباید خلاف قانون تصمیم‌گیری کند

در ادامه جلسه جلیل رحیمی جهان‌آبادی هم گفت: بنده اعتراض خود را به تصمیم هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مبنی بر ممنوعیت نطق علیرضابیگی اعلام می‌کنم. بنده با محتوای صحبت‌های علیرضابیگی کاری ندارم و در دستگاه قضا در حال رسیدگی است، اما اینکه اجازه ندهید نماینده‌ای در مجلس شورای اسلامی نطق کند، خلاف قانون اساسی است.

وی تاکید کرد: هر نماینده‌ای حق دارد به تصمیم هیئت نظارت اعتراض کند، بنده نیز مراتب اعتراض خود را نسبت به ممنوعیت نطق علیرضابیگی اعلام می‌کنم. هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان نباید خلاف قانون تصمیم‌گیری کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
ثبت ۵۱ حمله هوایی و موشکی در ۲۴ ساعت گذشته
چند کشته و زخمی درحمله تروریستی به مینی بوس در سوریه
صدایی که باید دیده شود
فیلم «سرزمین فرشته‌ها» نماینده ایران در اسکار شد
بازگشت تیم‌ملی فوتبال ایران بدون پاسخگویی
واکنش بازیکنان روسیه به برد مقابل ایران/ فقط یک بازیکن را می‌شناختیم!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top