تاریخ انتشار: شنبه 1402/03/27 - 23:57
کد خبر: 473416

اطلاعات محرمانه به چت‌بات‌ها ندهید

اطلاعات محرمانه به چت‌بات‌ها ندهید

​​​​​​​گوگل از کارمندانش خواست اطلاعات محرمانه را با چت‌ربات‌های هوش مصنوعی از جمله برنامه "گوگل بارد" ( Bard) این شرکت، به اشتراک نگذارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، رویترز به نقل از چهار منبع آگاه گزارش کرد: آلفابت (شرکت مادر گوگل) که یکی از بزرگترین بازیگران رقابت هوش مصنوعی است، به کارمندانش اعلام کرد نباید اطلاعات محرمانه را با چت‌ربات‌های هوش مصنوعی مانند چت جی‌پی‌تی و "بارد"، به اشتراک بگذارند. زیرا شرکت‌های هوش مصنوعی با استفاده از پیام‌های ارسال شده توسط کاربران، درک زبان چت‌ربات‌های خود را آموزش می‌دهند.

همانطور که یافته‌های یک مطالعه نشان داده است، بازبینی کنندگان انسانی می‌توانند چت‌ها را بخوانند و بنابراین اطلاعات داخلی را مشاهده کنند، یا این که خود هوش مصنوعی می‌تواند به تنهایی آن‌ها را بازتولید و افشا کند.

هشدارهای مشابهی از سوی شرکت‌هایی مانند والمارت، مایکروسافت و آمازون صادر شده است که اعلام کرده‌اند پاسخ‌های چت جی‌پی‌تی را دیده‌اند که با اطلاعات داخلی آنها، شباهت زیادی داشته است.

هشدار گوگل به خصوص از این نظر جالب توجه است که خود این شرکت، چت ربات عرضه کرده است. این غول اینترنتی به مهندسانش هشدار داده است که از ابزارهای هوش مصنوعی برای کدنویسی استفاده نکنند.

گوگل اوایل ماه میلادی جاری، اعلام کرد که "بارد" برای پاسخگویی بهتر به سوالات در مورد منطق و ریاضی، اکنون قادر است به تنهایی، کد اجرا کند. این به‌روزرسانی، پس از  به‌روزرسانی آوریل انجام شد که امکان تولید کد را برای "بارد" فراهم کرده بود.

گوگل به رویترز اعلام کرد اگرچه"بارد" می‌تواند برای برنامه نویسان مفید باشد، اما ممکن است کدهای نامطلوب را هم پیشنهاد کند.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، گوگل قبل از این که "بارد" را عرضه کند، به کارکنانی که این برنامه را آموزش می‌دادند، هشدار داده بود اطلاعات داخلی را به آن ندهند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
فیلم | جنگ با ایران، وضعیت ذخایر نفت آمریکا را به شرایط بحرانی رسانده است
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top