تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/03/28 - 11:45
کد خبر: 473457

۱۱۲ هزار نفر از متقاضیان مادر، خودرو می گیرند

۱۱۲ هزار نفر از متقاضیان مادر، خودرو می گیرند

مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، ضمن تاکید بر اینکه همه‌ ۱۱۲ هزار نفر مادر متقاضی طرح جوانی جمعیت در مرحله دوم فروش یکپارچه خودروها به نوبت خودروی خود را تحویل خواهند گرفت، مجدداً اطمینان داد که نتایج نوبت‌دهی متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده در هفته جاری اعلام می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهدی تقدسی با اعلام آمار نتایج دور دوم سامانه یکپارچه تخصیص خودروها، اظهار کرد: همانطور که پیش‌تر نیز اعلام شد، به ۹۷ درصد متقاضیانی که در مرحله دوم فروش یکپارچه خودروها ثبت‌نام کرده بودند، طبق برنامه زمان‌بندی تا پایان سال ۱۴۰۳ خودرو تخصیص خواهد گرفت. سه درصد دیگر؛ متقاضیان خودروهای ckd (محصولات مونتاژی خودروسازان خصوصی) هستند که با توجه به محدودیت ایجاد شده و ظرفیت جذب نشده خودروسازان، امکان تخصیص فراهم نبود؛ بنابراین امکان انتخاب خودروی جدید و جایگزین برایشان فراهم خواهد شد.

مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودرو تصریح کرد: برای این افراد با توجه به اینکه ظرفیت خالی برای تعدادی محصول هم در سال جاری و هم در ۱۴۰۳ وجود دارد، پس از برنامه‌ریزی، مجدد سایت سامانه فعال خواهد شد تا برای خودروهایی که مشخصا ظرفیت خالی دارند، ثبت تقاضا انجام شود. در حقیقت ظرفیت تولید برای تعدادی از این خودروها، محدود بود اما تقاضای بسیار زیادی برای آن‌ها ایجاد شد که امکان تخصیص وجود نداشت؛ بنابراین با سایر خودروهای دارای ظرفیت که خودروسازان می‌توانند تمام تقاضا را پوشش دهند، امکان جایگزینی فراهم می‌شود.

وی تاکید کرد: همه تخصیص‌ها برای سال ۱۴۰۲ و نهایت تا پایان سال ۱۴۰۳ است و هیچ اولویتی به سال ۱۴۰۴ نیفتاده است. ضمن اینکه  ۱۱۲ هزار نفر متقاضی حائز شرایط در طرح جوانی در مرحله دوم فروش یکپارچه خودروها شرکت کرده بودند که به همه آن‌ها قطعا خودرو تعلق گرفت. این در حالیست که ۲۰ هزار نفر در نیز در طرح جایگزینی خودروهای فرسوده ثبت درخواست کرده‌اند اما هنوز نتایج آن به دلیل پایش‌ اطلاعات متقاضیان اعلام نشده است.

تقدسی خاطرنشان کرد: این پایش‌ها در حال اتمام است و طی هفته جاری نتایج آن اعلام خواهد شد.

این مقام مسئول یادآور شد: پس از اعلام نتایج، وجوه مسدودی نزد بانک‌ها آزاد و قابل برداشت شده است. مشتریان می‌توانند ۱۰۰ میلیون تومان خود را برداشت کنند و بانک‌ها نیز بایستی در این رابطه مطابق دستورالعمل رفتار کنند.

گفتنی است که علاوه بر تاکید سامانه یکپارچه و وزارت بر آزاد شدن وجوه مسدود شده متقاضیان در حساب‌های وکالتی، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان وتولیدکنندگان نیز در این رابطه، در نامه‌ای به مدیران بانک‌ها و موسسات اعتباری خواستار رفع مسدودی حساب وکالتی متقاضیان مرحله دوم فروش یکپارچه خودروها به نام این سازمان شد و تاکید کرد که برداشت مبالغ مذکور به منزله انصراف و حذف اولویت نیست.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دستجردی: با یک شیب کاهشی مستمر در آمار تولد مواجهیم
جامعه روحانیت مبارز: هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
تصویب کلیات طرح تنگه هرمز در کمیسیون امنیت ملی
پاسخ حاجی‌بابایی به تذکر رسایی
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
توضیح وزیر کشور درباره زمان برگزاری انتخابات شوراها
«چگونه درباره هوش مصنوعی بیندیشیم»؛ راهنمایی برای روزگار سردرگمی
دینداری در عصر دیجیتال؛ چگونه ایمان را در فضای مجازی حفظ کنیم؟
خواهان قصاص علنی و بازگرداندن اقتدار حاکمیت هستیم
کوتاهی در خون‌خواهی، امنیت ملی را خدشه‌دار کرده است
خاموشی‌ها تا ۲ هفته آینده به حداقل می‌رسد
شهید رجب‌زاده «کُلُّ الْیَوْمِ عَاشُورَاءُ» را معنا کرد
فقط ایران، خیرخواه واقعی غرب آسیا است
پرونده شهید رجب‌زاده فراتر از یک پرونده جنایی است
آدم نمی‌داند برای داغ حمیدرضا گریه کند یا برای انسانیتی که در قاتلانش مرده است
اعدام عادی کافی نیست؛ ریشه تروریست‌ها را بخشکانید
عاملان جنایت تا سر حد مرگ از سایه خود بترسند
بررسی دلیل تناقصی دخترانه
اجرای مدل تأمین مالی مشاغل خرد زنان
تغییر ناگهانی روی نیمکت تراکتور
آمریکا موارد نقض تفاهم‌نامه را جبران نکند شروع مجدد مذاکره ممکن نیست
آمادگی و تمهیدات کامل برای برگزاری آزمون سراسری/پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
محتوای دروس معارف با محوریت حماسه سه جنگ تحمیلی تغییر می‌کند
شروط جدید تاسیس موسسه آموزش عالی و صدور مجوز رشته اعلام شد
ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی آغاز شد/ اعلام جزئیات ثبت نام
راه اندازی مرکز ملی آموزش مجازی در دانشگاه پیام نور
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top