تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/03/31 - 02:20
کد خبر: 473781

دستور مخبر جهت تدوین طرح جامع و عملیاتی اقتصاد دریامحور

دستور مخبر جهت تدوین طرح جامع و عملیاتی اقتصاد دریامحور

در جلسه‌ای که عصر امروز (سه‌شنبه) با حضور معاون اول رئیس‌جمهور آخرین وضعیت پیشرفت پارک‌های پتروشیمیایی، شهرهای مولد کشاورزی و پهنه‌های مولد سکونتی در سواحل جنوبی کشور ارائه و بر پی‌ریزی طرحی جامع و عملیاتی برای اقتصاد دریامحور تأکید شد. 

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، در جلسه‌ای که عصر امروز (سه‌شنبه) با حضور معاون اول رئیس‌جمهور آخرین وضعیت پیشرفت پارک‌های پتروشیمیایی، شهرهای مولد کشاورزی و پهنه‌های مولد سکونتی در سواحل جنوبی کشور ارائه و بر پی‌ریزی طرحی جامع و عملیاتی برای اقتصاد دریامحور تأکید شد. 

محمد مخبر در این جلسه اقتصاد دریا محور را یکی از پیشران‌های مهم پیشرفت کشور برشمرد و گفت: ایران از مزیت‌های گسترده‌ای نظیر منابع نفت و گاز، معادن و نیروی انسانی نخبه برخوردار است اما اقتصاد دریامحور از ظرفیت‌های مهمی است که باید به عنوان پیشران و نقطه تحول مورد توجه جدی قرار گیرد.

معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت تدوین طرحی جامع و عملیاتی برای توسعه اقتصاد دریامحور تأکید کرد و افزود: دریا بزرگترین منبع انرژی، آب و غذا بر روی زمین است و به همین دلیل برخی کشورها که دسترسی به دریا و سواحل دارند حدود ۳۰ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را از این طریق تأمین می‌کنند.

مخبر در همین خصوص از وزارت راه و شهرسازی خواست با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس ظرف یک ماه طرحی جامع، عملیاتی و زمان‌بندی شده برای اقتصاد دریامحور تدوین و آن را ارائه کند.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص ۷ پارک پتروشیمیایی، ۵ شهر مولد کشاورزی و ۲۷ پهنه سکونتی مولد، وزارت راه و شهرسازی، وزارت جهاد کشاورزی و مدیرعامل پتروشیمی خلیج فارس را مکلف کرد تا جلسه آینده برنامه‌های زمان‌بندی شده خود را به همراه مجریان هر طرح معرفی کنند تا تصمیمات لازم برای نظارت و تسریع طرح‌ها اتخاذ شود.

در این جلسه که وزرای جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و مدیرعامل پتروشیمی خلیج فارس نیز حضور داشتند، گزارش‌هایی در خصوص پارک‌های پتروشیمیایی، شهرهای مولد کشاورزی و شهرهای مولد ساحلی ارائه شد و نمایندگان هر دستگاه به تشریح جزئیات طرح‌ها شامل مکان‌یابی، شناسایی و جذب سرمایه‌گذار و اقدامات انجام شده، پرداختند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top