تاریخ انتشار: جمعه 1402/04/02 - 11:49
کد خبر: 474041

افزایش تدریجی دما در نیمه شمالی کشور

افزایش تدریجی دما در نیمه شمالی کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اعلام کرد که در هفته جاری دما در نیمه شمالی کشور به تدریج افزایش می‌یابد و افزایش دما در شمال غرب محسوس خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛  رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اعلام کرد که در هفته جاری دما در نیمه شمالی کشور به تدریج افزایش می‌یابد و افزایش دما در شمال غرب محسوس خواهد بود.

صادق ضیائیان درباره وضعیت جوی استان‌ها طی روزهای آینده اظهار کرد:  پیش بینی کلی بر اساس نقشه های همدیدی و آینده نگری  نشان داد که امروز و فردا (دوم و سوم تیرماه) در شمال استانهای آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و ارتفاعات اردبیل به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت با احتمال تگرگ و در برخی نقاط واقع در استان های ساحلی دریای خزر به ویژه در دامنه ها و ارتفاعات رگبار پراکنده رخ می دهد.

وی با بیان اینکه یکشنبه (چهارم تیرماه) در برخی مناطق واقع در مازندران، گلستان و دامنه‌ها و ارتفاعات تهران و البرز و دوشنبه (پنجم تیرماه) در دامنه‌ها و ارتفاعات تهران و البرز شاهد رگبار و رعد و برق خواهیم بود، گفت: همچنین طی سه روز آینده به ویژه طی روز یکشنبه (چهارم تیرماه) در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در دامنه ها و ارتفاعات واقع در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و شمال و شرق هرمزگان افزایش ابر، رگبار پراکنده، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت دور از انتظار نیست.

ضیائیان ادامه داد: دوشنبه و سه شنبه (پنجم و ششم تیرماه) در برخی مناطق نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، شرق و شمال هرمزگان و جنوب کرمان به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، رگبار باران، گاهی رعد و برق، وزش باد شدید موقت و خیزش گردوخاک پیش بینی می شود. طی سه روز آینده در مناطقی از شمال شرق، شرق، بخشهایی از مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز در بعضی ساعات وزش باد شدید و خیزش گردو خاک رخ می دهد دوشنبه و سه شنبه (پنجم و ششم تیرماه) این وضعیت در شرق و شمال شرق بویژه در منطقه زابل و نوار مرزی شرق کشور پیش بینی می شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تاکید کرد: لازم به ذکر است طی پنج روز آینده در جنوب غرب و نوار مرزی غرب کشور در بعضی ساعات سرعت وزش باد افزایش می یابد امروز و فردا (دوم و سوم تیرماه) خیزش گردوخاک در این مناطق دور از انتظار نمی باشد و  دوشنبه و سه شنبه (پنجم و ششم تیرماه) دما در نیمه شمالی کشور به تدریج افزایش می یابد و افزایش دما در شمال غرب محسوس خواهد بود.

وی تاکید کرد: طی روزهای آینده آینده دریای عمان از امروز تا دوشنبه (دوم تا پنجم تیرماه) خلیج فارس و تنگه هرمز مواج است و دریای خزر نیز جمعه و شنبه (دوم و سوم تیرماه) به نسبت مواج است.

ضیائیان در ادامه درباره وضعیت جوی استان تهران نیز گفت: آسمان تهران امروز (۲تیرماه)  صاف گاهی وزش باد و در برخی ساعات غبار رقیق با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد و در روز شنبه (۳ تیرماه) آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک همراه با غبار محلی با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت آمر به معروف از ماجرای جنجالی دانشگاه علامه
کرایه کانتینری جهان دو برابر شد
اخراج کارمند دانشگاه علامه به‌دلیل تذکر حجاب را تا لغو حکم پیگیری می‌کنیم
پایانِ عصرِ توهم؛ مذاکره ابزار است، نه آرمان
دلسوزیِ مجازی برای جنوب؛ واقعیت یا نمایش؟
فیلم | در موج‌های ۸، ۹ و ۱۰ عملیات نصر ۲ و در مراحل ۹ و ۱۰ عملیات صاعقه چه مواضعی از دشمن آمریکایی هدف گرفته شد؟
مطالبه مردم از نمایندگان مجلس فعالیت تقنینی در شرایط اضطراری است
«از "فرسایش روانی" تا "تسلیمِ راهبردی"؛ یک پیمایشِ جهت‌دار»
در صورت شرارت، همه زیرساخت‌های منطقه تحت حمله قرار خواهند گرفت
شنیده شدن صدای انفجارهای متعدد از نقاط مختلف جزیره قشم
توزیع ۵ هزار بسته معیشتی کمیته امداد تهران آغاز شد
واکنش چادرملو به حذف از آسیا
اقدام خصمانه لندن علیه سپاه بی‌پاسخ نمی‌ماند
تنها از راه دیپلماسی می توان مشکلات با ایران را حل کرد
شنیده شدن صدای سه انفجار در اربیل عراق
اعلام زمان فینال و رده بندی جام جهانی ۲۰۲۶
صدای چند انفجار در اهواز شنیده شد
تصاویر شهدای تیپ ۳۸۸ ایرانشهر که بامداد امروز به شهادت رسیدند
مسی و یاران سه‌شیرها را شکار کردند
راهنمای جامع خرید و تعمیر دوربین سونی؛ چرا شرکت اطمینان بهترین انتخاب شماست؟
علت لکه های قهوه ای فرش(+روش تمیز کردن)
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top