تاریخ انتشار: شنبه 1402/04/03 - 09:43
کد خبر: 474099

فرمانده واگنر: به سمت مسکو حرکت می‌کنیم

فرمانده واگنر: به سمت مسکو حرکت می‌کنیم

با بالاگرفتن تنش‌ها میان روسیه و فرمانده ارتش خصوصی «واگنر» وابسته به این کشور، وی اعلام کرد که کنترل روستوف را به دست می‌گیرد و به سمت مسکو حرکت می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسانه‌های روسیه گزارش دادند که «یوگنی پریگوژین»، فرمانده ارتش خصوصی واگنر وابسته به روسیه که چند ماهی است به طور مکرر به مقامات ارشد وزارت دفاع این کشور از جمله سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه حمله کرده، تهدید کرده است که کنترل روستوف را به دست خواهد گرفت و اگر وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه را به وی تحویل ندهند، به سمت مسکو حرکت خواهد کرد.

بر اساس گزارش این رسانه‌ها، پریگوژین تاکید کرد: ما در مرکز فرماندهی منطقه جنوبی حضور داریم و کنترل تأسیسات نظامی در روستوف از جمله فرودگاه را به دست گرفته‌ایم.

وی اضافه کرد: ما کنترل فرودگاه نظامی در روستوف را به دست گرفته‌ایم تا هواپیماها اقدام به بمباران مواضع ما نکنند. فرماندهان نظامی زمانیکه مطلع شدند ما به مرکز فرماندهی نزدیک شده‌ایم، از همین جا فرار کردند.

رسانه‌های نظامی روسیه خبر دادند که پریگوژین با معاون وزیر دفاع و معاون فرمانده عملیات در ستاد مشترک ارتش روسیه در روستوف دیدار می‌کند.

واسیلی گولوبف، فرماندار روستوف پیشتر اعلام کرده بود: «وضعیت کنونی نیازمند تمرکز حداکثری تمامی نیروها بر حفظ نظم و قانون است».

او گفته نیروهای پلیس و دیگر نهادهای انتظامی و نظامی در حال انجام همه اقدامات ضروری برای حفظ امنیت شهروندان و منطقه هستند. گولوبف از شهروندان روستوف خواست: «لطفا همگی آرامش خود را حفظ کنید و در خانه بمانید».

یوگنی پریگوژین، ساعاتی پیش بدون ارائه شواهدی مدعی شد که نیروهای تحت امر او از چند نقطه وارد خاک روسیه شده‌اند.

در همین حال، خودروهای نظامی روسیه در منطقه روستوف مستفر شده‌اند و تصاویری از استقرار آنها در شهرهای این منطقه مخابره شده است. روستوف در ۱۰۰ کیلومتری مرز روسیه با اوکراین واقع شده است.

برخی تحلیلگران اظهارات پریگوژین را نشانه‌ای از بلندپروازی‌های سیاسی او تعبیر کرده‌اند. او همچنین واکنش روسیه به ضدحملات جاری اوکراین را نیز با ادبیاتی انتقادی زیر سوال برد و مدعی شد: ما دست‌مان را در خون خودمان می‌شوییم. هیچ نیروی ذخیره‌ای در کار نیست. آنچه می‌گویند، فریبکاری بزرگ است.

منبع: مهر

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم‌های منتخب نوزدهمین جشنواره سینما حقیقت در شهرستان‌ها اکران می‌شود
بازدید وزیر دفاع از نمایشگاه ایران‌ساخت
پزشکیان: طرح پزشک خانواده بسیاری از تجویزهای غیرضرور را مرتفع می‌کند
آلودگی هوا بیشترین اثر را بر کودکان دارد
وزیرعلوم خبرداد: بسته حمایتی دولت برای مرجعیت علمی
«صنعتی شریف» دانشگاه برگزیده در حوزه ارتباط با صنعت
ایجاد هاب بزرگ فناوری در ۲۰۰ هکتار از فضای شهری تهران
اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور اصفهان نطنز اعلام شد
انتظار رفع مسائل سلامت را از رئیس جمهور پزشک داریم
مهاجرانی: بررسی بحران آب با دستور رئیس‌ جمهور به دانشگاه‌ها واگذار شد
بازسازی ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما به وزارت راه واگذار شد
ثبت نخستین پیوند موفق همزمان قلب و ریه در کشور
تفریحات آبی در قشم و کیش تا اطلاع ثانوی ممنوع است
واکنش امید به اعتراض دانشجویان درباره غذا و خوابگاه دانشگاه تهران
مهاجرانی: استعفای برخی وزرا را به شدت تکذیب می‌کنم
قالیباف: حکمرانی مهمترین چالش کشور است
۲۲ مدل خدمت در شهربانوها ارائه می‌شود
لاریجانی: کلیه موانع اجرایی کریدور شمال جنوب برطرف خواهد شد
صدور هشدار نارنجی هواشناسی در شمال
عراقچی وارد مسکو شد
خضریان: تصاحب ایران‌خودرو توسط کروز در حال تکمیل است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top