تاریخ انتشار: شنبه 1402/04/03 - 11:38
کد خبر: 474117

شرور مسلح در زاهدان زمین‌گیر شد

شرور مسلح در زاهدان زمین‌گیر شد

در عملیات پلیس شرور مسلح و عامل قدرت‌نمایی در زاهدان دستگیر شد و یک قبضه سلاح غیرمجاز از وی کشف شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرهنگ مرتضی جوکار اظهار داشت: همزمان با اعلام وقوع یک فقره شرارت و قدرت‌نمایی فردی شرور در انظار عمومی، بلافاصله اکیپی از مأموران کلانتری 13 شهرستان زاهدان به محل اعزام شدند.

جانشین فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: فرد شرور که در سطح یکی از خیابان‌های شهر اقدام به ایجاد درگیری و قدرت‌نمایی با استفاده از سلاح گرم کرده بود با رؤیت مأموران قصد متواری شدن داشت که بلافاصله با سرعت عمل مؤثر و هوشمندانه پلیس در محل دستگیر شد.

وی از کشف یک قبضه سلاح شکاری غیرمجاز به‌همراه چهار فشنگ مربوطه از متهم خبر داد و گفت: این شرور سابقه‌دار به‌علت شرارت و اخلال در نظم عمومی و همچنین نگهداری سلاح غیرمجاز به مقام قضائی معرفی شد.

سرهنگ جوکار در تشریح خبر دیگری اظهار داشت: مبارزه و مقابله با قاچاق کالا به‌خصوص حمل و توزیع داروهای خارج از شبکه قانونی و قاچاق که رابطه مستقیم با بهداشت و سلامت جامعه دارند از جمله اولویت‌های مأموریتی پلیس در این استان است.

جانشین فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدام تخصصی مأموران پلیس در این راستا گفت: در نهایت مأموران یگان امداد شهرستان زاهدان با شناسایی خودروی کامیون حامل دارو، 37 هزار و 813 عدد انواع اقلام دارویی، قرص و لوازم بهداشتی قاچاق و فاقد هرگونه مجوز قانونی از این خودرو کشف کردند.

وی ارزش ریالی این محموله را برابر نظر کارشناسان امر بالغ بر 14 میلیارد و 505 میلون ریال اعلام کرد و گفت: با هماهنگی‌های صورت‌گرفته خودرو توقیف شد و کالای کشف‌شده به سازمان غذا و داروی این شهرستان منتقل شد.

منبع: تسنیم

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top