تاریخ انتشار: شنبه 1402/04/03 - 12:45
کد خبر: 474132

واکنش فرمانده گروه واگنر پس از سخنان پوتین؛ ناامید کننده بود

واکنش فرمانده گروه واگنر پس از سخنان پوتین؛ ناامید کننده بود

پس از آنکه ولادیمیر پوتین، اقدام گروه نظامی واگنر را "شورشی مسلحانه" خواند، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز (شنبه) از مردم این کشور خواست تا با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه متحد بمانند. این در حالی است که یوگنی پریگوژین اظهارات پوتین را ناامید کننده خواند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پس از آنکه ولادیمیر پوتین، اقدام گروه نظامی واگنر را "شورشی مسلحانه" خواند، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز (شنبه) از مردم این کشور خواست تا با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه متحد بمانند. این در حالی است که یوگنی پریگوژین اظهارات پوتین را ناامید کننده خواند.

 به نقل از اسکای نیوز عربی، در بیانیه‌ای منتسب به گروه واگنر اعلام شده است: پوتین، راه اشتباهی را برگزید و روسیه به زودی رئیس جمهوری جدیدی خواهد داشت.

یوگنی پریگوژین، رئیس گروه واگنر نیز می‌گوید که همه اعضای این گروه حاضرند در جنگ با روسیه بمیرند. او در پیام صوتی تازه‌ای که در تلگرام منتشر کرد، گفت: همه ما آماده مرگ هستیم. همه ۲۵ هزار نفر و سپس ۲۵ هزار دیگر.

او در ادامه مدعی شده این اقدام «برای مردم روسیه» انجام شده است.

در همین حال طبق اطلاعیه کانال تلگرامی ریاست‌جمهوری بلاروس، پوتین با الکساندر لوکاشنکو، همتای بلاروسی خود گفت‌وگو کرده و او را از اتفاقات پیش آمده در روسیه مطلع کرده است.

خبرگزاری اسپوتنیک هم گزارش داد، یکی از سخنگوهای کمیسیون اروپایی گفت که اتحادیه اروپا آنچه را که در روسیه در حال رخ دادن است، یک "موضوع داخلی" تلقی می‌کند.

این سخنگو به خبرنگاران در بروکسل گفت، اتحادیه اروپا وضعیت در روسیه را رصد می‌کند.

طبق گزارش خبرگزاری بلاروسی بلتا، پوتین صبح امروز با لوکاشنکو تماس گرفته و درباره اتفاق کنونی در روسیه گفت‌وگو کردند.

هم‌زمان تازه‌ترین ارزیابی اطلاعاتی وزارت دفاع انگلیس می‌گوید که برخی از واحدهای واگنر «از طریق استان ورونژ به سمت شمال حرکت می‌کنند و تقریباً مطمئنا هدفشان رسیدن به مسکو است».

این استان در نیمه راه بین پایتخت مسکو و روستوف- نا-دنو، شهر جنوبی روسیه قرار دارد که گروه مزدور واگنر مدعی است اکنون کنترل آن را در اختیار دارد.

وزارت دفاع انگلیس می‌گوید که واگنر «به احتمال قریب به یقین» مراکز کلیدی در روستوف-نا-دونو را اشغال کرده است.

وزرات دفاع انگلیس می‌گوید در ساعات آتی، وفاداری نیروهای امنیتی روسیه، به ویژه گارد ملی روسیه، کلید وقایع بعدی این بحران خواهد بود.

هم‌زمان رمضان قدیروف، رئیس جمهوری چچن در پیامی گفت: آنچه نیروهای واگنر انجام دادند خنجر از پشت و یک شورش نظامی است.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مصرف خانگی گاز به ۷۵ درصد تولید کشور رسید
فروش تیک تاک در سال ۲۰۲۶ نهایی می شود
ورود ۹۴۵ واگن جدید مترو تا ۴ سال آینده؛ ناوگان تهران دوبرابر می‌شود
غربالگری سلامت ۲۲ هزار زن سرپرست خانوار توسط بهزیستی
استاندار تهران: اصلاح فرهنگ مصرف انرژی در اولویت باشد
افزایش ۷ برابری بورس‌ تحصیلی دولت‌های خارجی برای دانشجویان ایرانی
نقشه آمریکا، امارات و تل‌آویو برای غارت منابع گاز غزه
کاهش ۳۳ درصدی بارش کشور؛ تهران با افت ۸۹ درصدی رکورددار کم‌بارشی
عقیل کشاورز مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
پیشگیری از بیماری‌های کلیوی با چکاپ منظم
ایران دستگاه «کمک‌جراح سرطان» ساخت؛ تشخیص سرطان به ۱۵ ثانیه رسید
اپ‌ها وارد چت جی‌پی‌تی شدند
آمار ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ از ۴۸۰ هزار نفر گذشت
یک ماهواره استارلینک در حال سقوط است
چین نمونه اولیه ماشین مخصوص تراشه‌سازی را ساخت
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top