تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/04/04 - 15:00
کد خبر: 474256

پخش زنده دعای عرفه از شبکه‌های تلویزیونی

 پخش زنده دعای عرفه از شبکه‌های تلویزیونی

در آستانه روز عرفه و موسم برگزاری مناسک حج، قرائت دعای حضرت سیدالشهدا (ع) از شبکه‌های مختلف تلویزیون به صورت زنده پخش خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در آستانه روز عرفه و موسم برگزاری مناسک حج، قرائت دعای حضرت سیدالشهدا (ع) از شبکه‌های مختلف تلویزیون به صورت زنده پخش خواهد شد.

شبکه یک سیما دعای پرفیض عرفه را ساعت ۱۶ از صحرای عرفات با نوای سیدرضا نریمانی پخش می کند.

شبکه دو سیما دعای عرفه را از ساعت ۱۷ از حسینیه هدایت با نوای شیخ حسین انصاریان به روی آنتن می فرستد.

شبکه سه از ساعت ۱۷ دعای پرفیض عرفه را از امامزاده قاضی الصابر (ع) با نوای حاج میثم مطیعی پخش می کند.

شبکه چهار دعای سیدالشهدا (ع) را از مسجد مقدس جمکران ساعت ۱۶ با نوای حجت الاسلام میرزامحمدی پخش می‌کند.

دعای ملکوتی عرفه از کربلای معلی در ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه در شبکه پنج با نوای حاج محمدرضا طاهری پخش خواهد شد.

شبکه قرآن و معارف سیما دعای عرفه را از حرم مطهر امام رضا (ع) ساعت ۱۵ و ۲۰ دقیقه با نوای حاج محمدرضا غلامرضا زاده روی آنتن می برد.

شبکه افق نیز از ساعت ۱۶ دعای عرفه اباعبدالله را از حرم مطهر حضرت معصومه (س) با نوای سیدمهدی میرداماد به روی آنتن می فرستد.

شبکه آموزش از ساعت ۱۶ و از حرم مطهر احمد بن موسی شاهچراغ (ع) نوای حاج حسن شالبافان دعای عرفه را پخش می کند.

دعای عرفه از شبکه جام‌جم از حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) ساعت ۱۷ و ۱۵ دقیقه با نوای حاج مرتضی طاهری برای ایرانیان خارج از کشور پخش می‌شود.

شبکه سلامت هم دعای عرفه را از حرم مطهر امام رضا (ع) ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه با مترجم ناشنوایان با نوای حجت‌الاسلام سجاد نوری و کاظم ضمیر خرسندی روی آنتن خواهد برد.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top