تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/04/05 - 20:45
کد خبر: 474391

بایدن: در شورش «واگنر» دخالتی نداشتیم!

 بایدن: در شورش «واگنر» دخالتی نداشتیم!

رئیس‌جمهور آمریکا امروز در اظهاراتی عوام فریبانه ادعا کرد: در شورش «واگنر» علیه کرملین دخالتی نداشتیم!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وبگاه اینتل ریپابلیک، «جو بایدن» رئیس‌ جمهور آمریکا امروز دوشنبه در سخنانی ادعا کرد که آمریکا و غرب در مجموع در تلاش برای وقوع شورش در روسیه دخالتی نداشتند!

رئیس‌ جمهور آمریکا در این خصوص ادامه داد: آمریکا به دلیل اتفاقات اخیر در روسیه برای چند سناریو آماده است. ایالات متحده به اوکراین اطمینان می دهد که بدون توجه به تحولات روسیه، به ارائه کمک به کی یف ادامه خواهد داد.

وی در این ارتباط گفت: این تحولات بخشی از اختلافات در داخل نظام روسیه بود. ما در آن هیچ نقشی نداشتیم! من با متحدان توافق کردم که به پوتین هیچ بهانه ای برای سرزنش ناتو در ارتباط با تحولات جاری در روسیه ندهیم.

به گزارش الجزیره، «جو بایدن» ادامه داد: من از تیم امنیت ملی آمریکا خواستم که وضعیت روسیه را زیر نظر داشته باشد؛ مطمئن شود که با متحدان همسو هستیم و این بحران بر وضعیت متحدان واشنگتن تاثیری نخواهد داشت. ما روشن کردیم که هیچ ارتباطی با این موضوع نداشتیم و هیچ اقدامی در این زمینه انجام ندادیم!

«بایدن» اضافه کرد: زود است بدانیم وضعیت در روسیه به کجا خواهد رسید.

روز شنبه، الکساندر لوکاشنکا رییس جمهور بلاروس با موافقت ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه با پریگوژین که اقدام به شورش در روسیه کرده بود، گفتگو کرد و با او در خصوص کاهش تنش ها در روسیه به توافق رسید.

پریگوژین، رئیس گروه شورشی واگنر مدعی شده بود که ارتش روسیه نیروهای این گروه را هدف قرار داده است و این حمله از خطوط پشتی انجام شده که نشان می‌دهد نیروهای ارتش روسیه عامل آن بوده‌اند.

مطابق این گزارش‌های تأیید نشده رئیس گروه واگنر وعده داده بود که با اقدام روسیه مقابله به مثل خواهد کرد. او گفت: «شری که سران نظامی روسیه عامل آن هستند باید متوقف شود.»

گفتنی است روز شنبه هفته جاری در شرایطی که ارتش خصوصی واگنر به فاصله ۱۲۰ کیلومتری مسکو (پایتخت روسیه) رسیده بود، در نهایت با گفتگویی که میان الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس (هم‌پیمان نزدیک پوتین) و یوگنی پریگوژین فرمانده واگنر انجام شد، وی از ادامه تحرک نیروهای خود به سوی مسکو منصرف شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تحقق اقتصاد مبتنی بر نوآوری، بدون دانشگاه‌ها، پارک‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان ممکن نیست
مطالبه رهبری برای نقش‌آفرینی مؤثر زنان به‌طور کامل محقق نشده است
بدون کار فرهنگی و مردمی، بحران جمعیت حل نمی‌شود
دولت و مجلس به دنبال نگاه مشترک برای تأمین معیشت مردم هستند
رشد ۵۰ درصدی درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه ۱۴۰۵
«جریان زندگی » در دستان «زنان»
لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد
دایرکت هوشمند و اتوماتیک اینستاگرام چیست؟ مزایا و کاربرد فعالسازی
مدارس ابتدایی تهران چهارشنبه غیر حضوری شد
فناوری در خدمت زندگی: بررسی مزایای استفاده از تجهیزات مکانیزه در خشکشویی آنلاین و برتری آن بر ماشین‌های خانگی قدیمی
جدیدترین آمار شهدای غزه
وضعیت آب در کشور جزء مسائل حیاتی و خیلی فوری است
گرمایش از کف برقی چیست و چگونه خانه‌تان را گرم‌تر می‌کند؟
نقش شیلنگ فلکسیبل خرطومی در صنعت ایران
اجرای کفپوش اپوکسی سه‌بعدی برای منازل و آشپزخانه با طرح سنگ و ابروبادی
بهترین یراق‌آلات برای افزایش عمر پنجره دوجداره
آموزش ثبت نام باینری آپشن | افتتاح حساب در باینری آپشن
پوزیشنر کاربردها، انواع و نکات انتخاب
بلیط هواپیما کرمان کیش؛ دروازه ورود کرمانی‌ها به جزیره
آغاز ثبت‌نام دستیار آموزشی دانشگاه آزاد
جزئیات توافق انصارالله یمن و دولت وابسته به ریاض برای آزادی ۲۹۰۰ اسیر
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top