تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/04/06 - 10:59
کد خبر: 474433

مسمومیت‌های الکلی به تهران رسید

مسمومیت‌های الکلی به تهران رسید

فوق تخصص مراقبت های ویژه از افزایش تعداد بیماران ناشی از مسمومیت الکلی طی هفته اخیر در تهران خبر داد و گفت: به منظور رسیدگی به مشکلات این بیماران ضرورت دارد اورژانس چشم پزشکی ایجاد شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محمد رضا هاشمیان در خصوص مصدومیت‌های ناشی از الکل‌های تقلبی، افزود: بیماران ناشی از مسمومیت الکلی در گذشته نیز در بیمارستان بستری می‌شدند اما در هفته اخیر تعداد این بیماران در بیمارستان‌های تهران بیشتر شده است.

وی گفت: در بخش مراقبت‌های ویژه برخی از بیمارستان‌های خصوصی تعدادی از بیماران ناشی از مسمومیت مصرف الکل بستری هستند و همچنین در بیمارستان‌هایی که مخصوص مسمومیت است نیز نمونه‌هایی مشاهده شده است.

استاد تمام دانشگاه و فوق تخصص مراقبت‌های ویژه ادامه داد: کاهش سطح هوشیاری مسمومیت با متانول، درگیری چشمی، تاری دید است به طوری که بیمارستان‌های تخصصی چشم باید در این خصوص با ما همکاری کنند اما متأسفانه تاکنون این بیماران را پذیرش نکردند و ما فقط با متخصصینی که در بیمارستان هستند ارتباط داریم.

هاشمیان گفت: تاری دید در برخی موارد تبدیل به نابینایی می‌شود بنابراین لازم است اورژانس مخصوص چشم پزشکی برای این بیماران راه اندازی شود تا بتوان مشکلات ناشی از مسمومیت متانول را در آن سریع درمان کرد چرا که از دست رفتن زمان منجر به اتفاقات ناگواری برای این افراد می‌شود که ممکن است بیمار فوت کند.

وی در خصوص آمار مسمومیت‌های ناشی از الکل افزود: در گذشته در کرج مواردی از مسمومیت وجود داشت و به تازگی نیز در تهران نمونه‌هایی مشاهده شده و این بیماران نیاز به CRRT دیالیز ۲۴ ساعته دارند اما چون تحت پوشش بیمه نیست هزینه بالایی دارد و بیماران توان پرداخت آن را ندارند.

استاد تمام دانشگاه و فوق تخصص مراقبت‌های ویژه تاکید کرد: این افراد نیاز به معاینات مرتب چشم پزشکی و سرویس دهی های ویژه زیر نظر تیم تخصصی دارند که در حال حاضر این امکان در بخش‌های آی سی یو فراهم نشده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
به ابهامات خبری و چندصدایی در جامعه پایان دهید / افکار عمومی نباید از رسانه‌های دشمن اخبار مذاکرات را بشنود
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top