تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/04/06 - 12:13
کد خبر: 474439

بزرگداشت جانبازان شیمیایی در موزه صلح برگزارمی شود

بزرگداشت جانبازان شیمیایی در موزه صلح برگزارمی شود

آیین ادای احترام به جانبازان شیمیایی در روز چهارشنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۲ در موزه صلح تهران برگزار می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سراج۲۴، به مناسبت روز ملی بزرگداشت قربانیان سلاح های شیمیایی و در سی و ششمین سالروز حمله شیمیایی به شهر سردشت، آیین ادای احترام به جانبازان شیمیایی در روز چهارشنبه هفتم تیرماه ۱۴۰۲ در موزه صلح تهران برگزار می شود.

بنا بر این گزارش، جمعی از جانبازان شیمیایی با ضایعات ریوی و چشمی شدید در این روز در موزه صلح حضور خواند داشت و هموطنانی که علاقمند به دیدار و گفتگو با این عزیزان و ادای احترام به فداکاری ها و جان فشانی های آنان هستند میتوانند در این روز از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعد از ظهر به موزه صلح تهران واقع در پارک شهر مراجعه نمایند و با این عزیزان ملاقات و گفتگو کنند. لازم به ذکر است در این روز جمعی از هنرمندان و ورزشکاران و نویسندگان به نام کشورمان نیز به ملاقات جانبازان شیمیایی در موزه صلح خواهند رفت و به آنان ادای احترام خواهند کرد.

این گزارش می افزاید: با گذشت بیش از سه دهه از پایان جنگ تحمیلی، افزون بر ۶۰ هزار نفر از مدافعان وطن و مردم غیر نظامی کشورمان از بیماری ها و صدمات ناشی از کاربرد سلاح های ممنوعه شیمیایی توسط رژیم صدام در جنگ تحمیلی رنج می برند. ایران بزرگترین قربانی سلاحهای شیمیایی بعد از جنگ اول جهانی است و از اولین کشورهایی است که به معاهده منع سلاحهای شیمیایی ملحق شده است.

علاقه مندان به شرکت در این مراسم جهت اطلاع بیشتر از جزئیات مراسم با شماره تلفن ۶۶۷۳۱۰۷۶ تماس حاصل نمایند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top