تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/04/07 - 08:16
کد خبر: 474475

آمریکا ۴ نهاد و یک فرد را در ارتباط با گروه واگنر تحریم کرد

آمریکا ۴ نهاد و یک فرد را در ارتباط با گروه واگنر تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه تحریمهایی را علیه ۴ شرکت و یک فرد، که به ادعای واشنگتن در کار تجارت طلا و تجارت تسلیحات برای گروه واگنر دخیل هستند، اعمال کرد. 

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه تحریمهایی را علیه 4 شرکت و یک فرد، که به ادعای واشنگتن در کار تجارت طلا و تجارت تسلیحات برای گروه واگنر دخیل هستند، اعمال کرد. 

براساس گزارش سی ان ان، تحریمهای جدید علیه واگنر چند روز پس از شورش مسلحانه این گروه در روسیه اعلام شده است.

این گزارش افزود: آمریکا شرکتهایی در روسیه، امارات متحده عربی و جمهوری آفریقای مرکزی را با ادعای درگیری آنها در تجارت غیرقانونی طلا برای تامین مالی گروه واگنر و حفظ و گسترش قدرت نظامی این گروه از جمله در درگیریهای نظامی در اوکراین و آفریقا را هدف گرفته است.

فرد تحریم شده توسط آمریکا «آندری نیکلاویچ ایوانف» است که گفته می‌شود یکی از مدیران اجرایی گروه واگنر و از چهره‌های نزدیک به یوگنی پریگوژین رئیس این گروه است.

خزانه داری آمریکا معتقد است که ایوانف به طور مستقیم با نهاد تحت امر پریگوژین در مالی و مقامات ارشد این کشور در تجارت طلا، معدن و دیگر فعالیتهای گروه واگنر در کشور مالی کار می‌کند.

«برایان نلسون» معاون وزارت خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی می‌گوید، گروه واگنر از طریق استخراج منابع طبیعی در کشورهایی مثل جمهوری آفریقای مرکزی و مالی عملیاتهای نظامی خود را تامین مالی می‌کند.

وی تاکید کرد، ایالات متحده به هدف گیری منابع درآمدی گروه واگنر برای کاستن از فعالیتهای نظامی این گروه در آفریقا و اوکراین ادامه خواهد داد.

ادعاهای مقامات آمریکایی درباره منابع مالی گروه واگنر درحالیست که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه اعلام کرد که بودجه این گروه مستقیم توسط دولت روسیه و مشخصا وزارت دفاع این کشور تامین می‌شد. 

به دنبال شورش مسلحانه یوگنی پریگوژین در روسیه که از شامگاه جمعه تا غروب شنبه به طول انجامید دولت روسیه تصمیم گرفته گروه واگنر را در ارتش این کشور ادغام کند. رئیس گروه واگنر هم اکنون در بلاروس به سر می‌برد و به گفته پوتین اعضای واگنر یا باید با ارتش روسیه قرارداد ببندند یا به بلاروس بروند.

خزانه داری آمریکا ماه گذشته میلادی نیز «ایوان مسلوف» رئیس گروه واگنر در مالی را در لیست تحریمهای خود قرار داده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top