تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/04/07 - 08:16
کد خبر: 474475

آمریکا ۴ نهاد و یک فرد را در ارتباط با گروه واگنر تحریم کرد

آمریکا ۴ نهاد و یک فرد را در ارتباط با گروه واگنر تحریم کرد

وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه تحریمهایی را علیه ۴ شرکت و یک فرد، که به ادعای واشنگتن در کار تجارت طلا و تجارت تسلیحات برای گروه واگنر دخیل هستند، اعمال کرد. 

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه تحریمهایی را علیه 4 شرکت و یک فرد، که به ادعای واشنگتن در کار تجارت طلا و تجارت تسلیحات برای گروه واگنر دخیل هستند، اعمال کرد. 

براساس گزارش سی ان ان، تحریمهای جدید علیه واگنر چند روز پس از شورش مسلحانه این گروه در روسیه اعلام شده است.

این گزارش افزود: آمریکا شرکتهایی در روسیه، امارات متحده عربی و جمهوری آفریقای مرکزی را با ادعای درگیری آنها در تجارت غیرقانونی طلا برای تامین مالی گروه واگنر و حفظ و گسترش قدرت نظامی این گروه از جمله در درگیریهای نظامی در اوکراین و آفریقا را هدف گرفته است.

فرد تحریم شده توسط آمریکا «آندری نیکلاویچ ایوانف» است که گفته می‌شود یکی از مدیران اجرایی گروه واگنر و از چهره‌های نزدیک به یوگنی پریگوژین رئیس این گروه است.

خزانه داری آمریکا معتقد است که ایوانف به طور مستقیم با نهاد تحت امر پریگوژین در مالی و مقامات ارشد این کشور در تجارت طلا، معدن و دیگر فعالیتهای گروه واگنر در کشور مالی کار می‌کند.

«برایان نلسون» معاون وزارت خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی می‌گوید، گروه واگنر از طریق استخراج منابع طبیعی در کشورهایی مثل جمهوری آفریقای مرکزی و مالی عملیاتهای نظامی خود را تامین مالی می‌کند.

وی تاکید کرد، ایالات متحده به هدف گیری منابع درآمدی گروه واگنر برای کاستن از فعالیتهای نظامی این گروه در آفریقا و اوکراین ادامه خواهد داد.

ادعاهای مقامات آمریکایی درباره منابع مالی گروه واگنر درحالیست که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه اعلام کرد که بودجه این گروه مستقیم توسط دولت روسیه و مشخصا وزارت دفاع این کشور تامین می‌شد. 

به دنبال شورش مسلحانه یوگنی پریگوژین در روسیه که از شامگاه جمعه تا غروب شنبه به طول انجامید دولت روسیه تصمیم گرفته گروه واگنر را در ارتش این کشور ادغام کند. رئیس گروه واگنر هم اکنون در بلاروس به سر می‌برد و به گفته پوتین اعضای واگنر یا باید با ارتش روسیه قرارداد ببندند یا به بلاروس بروند.

خزانه داری آمریکا ماه گذشته میلادی نیز «ایوان مسلوف» رئیس گروه واگنر در مالی را در لیست تحریمهای خود قرار داده بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اعلام برنامه تدارکاتی تیم ملی بعد از صعود به جام جهانی ۲۰۲۶
سرمربی تیم ملی در جام جهانی «قلعه‌نویی» خواهد بود
شهرام دبیری هم‌اکنون درحال بازدید از جاذبه‌های قطب جنوب
واکنش علی خضریان به سفر معاون پارلمانی ریاست جمهوری
واکنش سپهرخلج به سفر تفریحی به قطب جنوب
واکنش رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت شهید رئیسی به سفر به قطب جنوب
معاون پارلمانی دولت باید به دلیل سفر به قطب جنوب باید برکنار شود
غزه دارای بزرگترین گروه کودکان قطع عضو است
راهپیمایی روز قدس؛ جمعه ۸ فروردین ساعت ۱۰ صبح
۵ ویژگی خاص ضیافت الله
عرضه بلیت قطارهای رجا برای نیمه دوم فروردین از امروز
مسیر حضور مقتدر و عزتمند تیم ملی در جام جهانی فراهم شود
افزایش شمار قربانیان «وخیم‌ترین» آتش‌سوزی جنگلی کره جنوبی به ۱۸ نفر
جزئیات پذیرش مستقیم در رشته‌های کودکان، بیهوشی، عفونی و طب اورژانس
یکطرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۲ امروز
صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت
رضایی: نگاه‌های غرب‌زده مانع ارتقا روابط ایران و روسیه است/ تجربیات مشترک تحریمی تهران- مسکو می‌تواند راهگشا باشد
اولین واکنش ترامپ به گاف امنیتی کابینه: چی؟ اطلاعی ندارم! +فیلم
زبان مشترک و هویت ملی
اعتراض تماشاگران به دروازه‌بان تیم ملی ایران؛ طارمی محبوب تر از همیشه
قلعه نویی: باید با چهار گل ازبکستان را می‌بردیم؛ از فردا شروع می کنیم
نظرسنجی
عملکرد دولت پزشکیان در سال 1403 را چگونه ارزیابی می‌کنید؟



مشاهده نتایج
go to top