تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/04/07 - 22:53
کد خبر: 474546

حمایت از استارتاپ‌های حوزه هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و بلاکچین

حمایت از استارتاپ‌های حوزه هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و بلاکچین

مسئول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی گفت: بخشی از هزینه های استارتاپ ها در حوزه های هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و بلاکچین را پشتیبانی می کنیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با حضور در بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ پذیرای ‌شرکت های دانش بنیان، نوپا و استارتاپ‌های حوزه دیجیتال است.

طاها ذیقیمت مسول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال معاونت علمی، در غرفه این ستاد در سالن ۸و۹ نمایشگاه بین المللی تهران، گفت: هدف اصلی حضور این ستاد در نمایشگاه الکامپ معرفی خدمات ستاد به زیست بوم اقتصاد دیجیتال به صورت شفاف به جامعه مخاطب است.

وی بیان کرد: توسعه زیست بوم اقتصاد دیجیتال هدف اصلی تشکیل این ستاد در معاونت علمی ریاست جمهوری است. این زیست بوم از یک سری اجزا تشکیل شده است، «استارتاپ ها و ایده های این حوزه» « شتابدهنده ها و حامیان این ایده‌ها»، «دانشگاه‌ها و اماکن آکادمیک این حوزه به عنوان پشتیبان علمی و فنی زیست بوم اقتصاد دیجیتال» و «بازار این حوزه» اجزای آن را تشکیل می دهند.

ذیقیمت ادامه داد: ما در این ستاد ۴ فناوری را به عنوان فناوری های پیشران حوزه اقتصاد دیجیتال در نظر گرفتیم تا بتوانیم با توسعه آنها کاری کنیم که این زیست بوم موتور پیشران کل کشور شود.

وی ادامه داد: این چهار فناوری شامل «هوش مصنوعی»، «اینترنت اشیا»، «بلاکچین» و «هوشمندسازی صنایع» می شود. چرا که اولویت های ما به عنوان پیشران فناوری ها، می تواند به توسعه اقتصاد دیجیتال کمک کند.

مسول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال در خصوص خدماتی که برای اجزای اکوسیستم فناوری در این حوزه در نظر گرفته شده است، بیان کرد: در حوزه استارتاپ ها و شتابدهنده ها یکی از چالش های این حوزه فهم نیازهای زیست بوم و آگاهی از محصولات استارتاپی که در خارج از کشور و بازارهای بین المللی عرضه شده و توانسته اند حجم قابل قبولی از بازار را کسب کنند، است.

وی گفت: در این خصوص ستاد سلسله گزارشاتی از تجربه کشورهای مختلف و فعالیت استارتاپ هایی که توانسته اند محصول و خدماتی را عرضه کنند را به صورت سالانه تهیه و در اختیار کل اکوسیستم قرار می‌دهد.

وی در خصوص شتابدهنده ها نیز گفت: ستاد از شتابدهنده هایی که از استارتاپ‌ها و شرکت‌های فعال در چهار حوزه مورد نظرحمایت می‌کنند در قالب تفاهم نامه هایی حمایت می کند به این صورت ‌که بخشی از هزینه های استارتاپ را ستاد پشتیبانی می کند تا شتابدهنده ها بتوانند ایده ها را در این حوزه توسعه دهند، در حال حاضر ۲۰ تا۳۰ شتابدهنده در این حوزه با ستاد تفاهم نامه دارند.

وی گفت : از سوی دیگر شرکت های دانش‌بنیان و نوپایی در این حوزه فعال هستند که به محصول مبتنی بر فناوری ها رسیدند، بزرگترین چالش آن ها توسعه محصول، توسعه بازار و تامین مالی تحقیق و توسعه در جهت بهبود محصول فناورانه خود است، ستاد به این شرکت ها در زمینه توسعه بازار کمک می کند.

مسول کارگروه ترویج ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال ادامه داد: ستاد در این زمینه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی که می توانند مخاطب محصول فناورانه آنها باشند را شناسایی کند و شرکت ها بتوانند باآنها ارتباط برقرار کرده و محصول خود را به فروش برسانند. تفاهم‌نامه‌های سه جانبه‌ای بین نهادهای دولتی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و شرکت‌ها منعقد شده است، تا اینکه محصولات منطبق با نیاز واقعی بهره‌بردار توسعه داده شود.

ذیقیمت در خصوص تامین مالی تحقیق و توسعه و توسعه فناوری این شرکت ها نیز به عنوان بخش دیگری از خدمات ستاد گفت: ستاد طرح‌های مبتنی بر توسعه محصول را شناسایی و با قرار دادن تسهیلات کم بهره به شرکت‌ها به کاهش ریسک توسعه فناوری در شرکت ها کمک می کند.

وی ادامه داد: همچنین ستاد به نهادها وارگان‌های دولتی در خصوص فهم درست استفاده از این فناوری‌ها کمک می‌کند، تا بتوانند نیازهایی که از طریق این فناوری ها مرتفع می‌شود را به درستی بشناسند و ستاد نهادها را با شرکت‌های دانش بنیان که می‌توانم نیاز آنها را برطرف کنم مرتبط می‌سازد.

ذیقیمت اظهار کرد: ستاد همچنین در جهت توسعه برخی از این فناوری ها در کشور به عنوان تسهیلگر ورود کرده و ریسک کامل سرمایه گذاری در این حوزه ها را می پذیرد و به شرکت های دانش بنیان جهت تحقیق و توسعه این محصولات کمک می کند. در همین راستا تفاهم‌نامه‌های سه جانبه‌ای بین نهادهای دولتی که اعلام نیاز کرده‌اند، شرکت‌های دانش بنیان و معاونت علمی منعقد می‌شود.

نمایشگاه الکامپ در عرصه طراحی، ساخت و تولید و پشتیبانی از محصولات، خدمات، محتوی و راهکارهای صنایع الکترونیک، کامپیوتر و دیجیتال در اقتصاد ایران و بزرگترین رویداد فناوری کشور است. الکامپ همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می شود.

این نمایشگاه ۴ تا ۷ تیرماه ۱۴۰۲ در نمایشگاه بین‌المللی پذیرای علاقه‌مندان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حاکمیت و مدیریت بر تنگه هرمز را با قدرت اعمال می‌کنیم
به آمریکا اجازه دخالت در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
ایران و روسیه شرکای راهبردی و دوستان قابل اعتماد یکدیگرند
ترامپ و توهم کنترل تنگه هرمز
دستور پزشکیان درباره طلب ۴ میلیارد یورویی تامین‌کنندگان کالاهای اساسی
رویترز: فوتبال ایران با قلعه نویی به جام ملت‌های آسیا می‌رود
نیکزاد: خونخواهی رهبر شهید انقلاب در دستورکار ماست
اژه‌ای: هیچ‌کس بخشیده نمی‌شود
شنیده شدن صدای انفجارهایی در حوالی بندرعباس و قشم
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام ملت‌ها
مراکز رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ اعلام شد
تجاوز به ایران، بزرگترین فاجعه‌ اقتصاد بین الملل از زمان جنگ جهانی دوم
تمهیدات ترافیکی مراسم گرامیداشت رهبر شهید ایران در مصلی
گفتگوها با عمان در سطوح فنی ادامه خواهد یافت
پزشک خانواده بدون مشارکت بخش خصوصی موفق نخواهد شد
بررسی تمدید رایگان بودن خدمات مترو و اتوبوس در جلسه فردای شورا
برگزاری آیین بزرگداشت هفته عفاف و حجاب در بنیاد شهید و امور ایثارگران
شهریاری: حوزه سلامت بزرگ‌ترین حامی خود را از دست داد
رقابت دانشجویان و دانش آموزان در ۲۱ لیگ رباتیک و هوش مصنوعی در فیراکاپ
حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان
ظرفیت‌های عملی زیادی برای انتقام از عاملان شهادت رهبر شهید وجود دارد
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
ضرورت کاهش ضوابط دست‌وپاگیر و تقویت آزادی عمل پژوهشگران
آغاز ثبت نام دانشجویان بین الملل در دانشگاه علوم‌پزشکی شهیدبهشتی
امتحانات دانشجویان طبق برنامه قبلی برگزار می‌شود؛ کنکور اواخر مرداد
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top