تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/04/08 - 10:04
کد خبر: 474567

محبوبیت بایدن همچنان در جا می‌زند

محبوبیت بایدن همچنان در جا می‌زند

نتایج یک نظرسنجی جدید مشخص کرد تنها ۳۴ درصد آمریکایی‌ها عملکرد «جو بایدن»، رئیس جمهور کشورشان در حوزه اقتصاد را تایید می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، نتایج یک نظرسنجی جدید مشخص کرد تنها ۳۴ درصد آمریکایی‌ها عملکرد «جو بایدن»، رئیس جمهور کشورشان در حوزه اقتصاد را تایید می‌کنند.

این نظرسنجی که با شرکت یک نمونه آماری متشکل از ۱۲۲۰ فرد بزرگسال آمریکایی در بازه زمانی ۲۲ تا ۲۶ ژوئن (اول تا پنجم تیر ۱۴۰۲) برگزار شد محبوبیت ۴۱ درصدی را برای رئیس جمهور آمریکا ثبت کرد. این رقم نشان می‌دهد محبوبیت او در یک سال و نیم گذشته تغییر چندانی نیافته است.

در جا زدن محبوبیت بایدن و درصد پایین آمریکایی هایی که عملکرد اقتصادی او را تایید می کنند می‌تواند باعث نگرانی جو بایدنی که برای پیروزی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری بعدی آمریکایی نیاز به تبلیغ مدیریت خود و نشان دادن تصویری مثبت از عملکردش در حوزه اقتصاد دارد شود.

جو بایدن که طبق برنامه‌ریزی قرار است روز چهارشنبه در شهر شیکاگو درباره مدیریت اقتصادی خود سخنرانی کند زمان عزیمتش به این شهر ادعا کرد اعتقاد دارد، آمریکا دچار رکود اقتصادی که توسط بسیاری از تحلیلگران اقتصادی پیش‌بینی شده، نخواهد شد.

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند، دود حاصل از آتش‌سوزی جنگل های کانادا روز چهارشنبه بر کیفیت هوای شهر شیکاگو نیز تاثیر گذاشته اما برنامه‌های سخنرانی رئیس جمهور آمریکا در این شهر لغو نخواهند شد.

محبوبیت جو بایدن و میزان تایید عملکرد اقتصادی او در بین هم‌حزبی‌های دموکراتش نیز نشان از تضعیف جایگاه او دارد و تعداد قابل توجهی از دموکرات‌هایی که به رای آنها برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ نیاز دارد عملکرد او را تایید نمی‌کنند. ۷۲ درصد از دموکراتها عملکرد کلی بایدن در ریاست جمهوری را تایید کردند در حالی که مدیریت اقتصادی او توسط ۶۰ درصد از دموکراتها تایید شد.

از هر ۱۰ پاسخ دهنده جمهوریخواه نیز تنها یک نفر عملکرد کلی بایدن در ریاست جمهوری و همچنین مدیریت اقتصادی او را تایید کرد که بازتابی از قطبی شدن فضای سیاسی آمریکا است.

سارا هاستد ۴۰ ساله، به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت هر چند در سال ۲۰۲۰ به جو بایدن رای داد اما در حال حاضر هیچ کدام از کاندیداها او را به وجد نمی‌آورند.

او گفت، احساس می‌کند تورم در آمریکا به ویژه در حوزه مسکن و هزینه‌های عمومی در حال بدتر شدن است. او می‌گوید که اعتقاد دارد آشوب در اقتصاد آمریکا بازتابی از اختلالات ناشی از همه‌گیری است.

طبق این نظرسنجی مجموعا ۳۰ درصد بزرگسالان آمریکایی معتقدند که اقتصاد کشورشان وضعیت خوبی دارد.

در بین دموکراتها ۴۷ درصد و در بین جمهوریخواهان ۱۳ درصد اقتصاد آمریکا را خوب ارزیابی کردند.

از طرفی طبق این نظرسنجی ۴۰ درصد آمریکایی‌ها مدیریت جو بایدن در حوزه سیاست خارجی و ۴۴ درصد آنها مدیریت او در بخش بهداشت و درمان را تایید کردند.

جو بایدن ۸۰ ساله پیرترین رئیس جمهوری تاریخ آمریکا محسوب می شود. طبق نظرسنجی مذکور که توسط مرکز پژوهش روابط عمومی دانشاه شیکاگو با همکاری خبرگزاری آسوشیتدپرس برگزار شد، همچنین ۳۷ درصد بزرگسالان آمریکایی نظر مثبتی درباره «کامالا هریس»، معاون ریاست جمهوری بایدن داشتند و در مقابل ۵۰ درصد به او نظر منفی داشتند.

از هر ۱۰ آمریکایی نیز هفت نفر باور دارند که شرایط اقتصادی کشورشان ضعیف است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
ادامه توافقات بدون ضمانت و بی اثر در لبنان
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد
آمریکا از توافق اسرائیل و لبنان برای برقراری آتش‌بس خبر داد
اینفوگرافیک: آداب، اعمال و توصیه‌های مهم برای عید غدیر
چاوشی، تختی، چمران و دیگران روی دیوارنگاره میدان ولیعصر
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top