تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/04/08 - 10:15
کد خبر: 474574

ستاد عفاف و حجاب در وزارت کار تشکیل شده است

 ستاد عفاف و حجاب در وزارت کار تشکیل شده است

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در باره اقدامات این وزارتخانه در حوزه عفاف و حجاب گفت: بحث عفاف و حجاب یک موضوع فرابخشی و فرا دستگاهی است و همه آحاد مختلف دستگاه‌های اداری موظف هستند به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب موظف هستند ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در باره اقدامات این وزارتخانه در حوزه عفاف و حجاب گفت: بحث عفاف و حجاب یک موضوع فرابخشی و فرا دستگاهی است و همه آحاد مختلف دستگاه‌های اداری موظف هستند به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب موظف هستند ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم.

وی تاکید کرد: در بحث عفاف و حجاب در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ستاد تشکیل شده است و دوستان ما در این حوزه در حال تلاش هستند و وزارت کار تعاون، کار و رفاه اجتماعی آن چیزی که احساس می کند در این حوزه وظیفه دارد را به خوبی انجام خواهد داد.

مرتضوی همچنین گفت: در همین جا هم لازم است از همه همکاران در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قدردانی کنم که به بحث اهمیت موضوع عفاف و حجاب واقف بوده و همه مروج فرهنگ عفاف و حجاب هستند.

گفتنی است پویش‌هایی در سامانه تعاملی به ثبت رسیده که امضاکنندگان پویش از مسئولان دستگاه های اجرایی خواسته اند به وخاسته‌اند به وظایف خود در حوزه عفاف و حجاب عمل کنند.

در متن یکی از این پویش‌ها که با عنوان « 26 نهاد مسئول متولی حجاب پاسخگو باشند» ثبت شده، آمده است: « وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت صنعت معدن و تجارت، سازمان صدا و سیما، نیروی انتظامی، سازمان ملی جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت علوم، مرکز امور زنان و خانواده، وزارت ارتباطات، سازمان تربیت بدنی، شهرداری، وزارت بهداشت، ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، سازمان بهزیستی، وزارت امور خارجه، وزارت کار و امور اجتماعی، مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، قوه قضاییه، وزارت راه و شهرسازی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، نیروی مقاومت بسیج و وزارت راه و ترابری، ۲۶ دستگاهی هستند که از سال ۸۴ تاکنون موظف شده‌اند تا وظایفی را که شورای فرهنگ عمومیِ شورای عالی انقلاب فرهنگی برای آن‌ها تعیین کرده است، اجرا کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top