تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/04/11 - 05:30
کد خبر: 474746

فراخوان مقابله با طرح شوم صهیونیست‌ها

فراخوان مقابله با طرح شوم صهیونیست‌ها

اهالی قدس، با صدور فراخوان‌هایی، از فلسطینیان دعوت کردند تا با طرح‌های شوم رژیم صهیونیستی و بستن ورودی‌های مسجدالاقصی از سوی نظامیان این رژیم، مقابله کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، اهالی قدس، با صدور فراخوان‌هایی، از فلسطینیان دعوت کردند تا با طرح‌های شوم رژیم صهیونیستی و بستن ورودی‌های مسجدالاقصی از سوی نظامیان این رژیم، مقابله کنند.

رژیم صهیونیستی در آخرین نمونه از این دست اقدامات، امروز شنبه، ضمن بستن باب الاسباط مسجدالاقصی، جوانان فلسطینی را مورد تعرض قرار داد و چندین تن از آنان را بازداشت کرد.

بسام ابوسنینه، پژوهشگر امور قدس، با تأکید بر ضرورت تداوم حضور شبانه‌روزی فلسطینیان در مسجدالاقصی جهت خنثی‌سازی طرح‌های اشغالگران صهیونیست اعلام کرد که کابینه رژیم صهیونیستی، شهرک‌نشینان را به تعرض به مسجدالاقصی تشویق می‌کند تا واکنش‌های فلسطینیان، کشورهای عربی و کشورهای اسلامی را در این خصوص بسنجد.

این پژوهشگر، با تأکید بر اهمیت شدت واکنش‌ها نسبت به تعرض‌های رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی افزود: مرحله‌ای بسیار خطرناک پیش‌روی مسجدالاقصی قرار گرفته است. ملت ما باید در برابر طرح‌های یهودی‌سازی هوشیار بماند؛ چرا که اشغالگران، برای اجرای تدریجی طرح‌های یهودی‌سازی خود، مسجدالاقصی، به ویژه بخش شرقی آن و همچنین شهر قدس را هدف قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: اشغالگران در تلاشند با ممانعت از حضور اهالی قدس در منطقه باب الاسباط و آزار نمازگزاران و زائران مسجدالاقصی، حضور شبانه‌روزی فلسطینیان در این مکان مبارک را پایان بدهند.

ابوسنینه، تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای تسلط بر باب الرحمه و باب الاسباط را نشانگر وجود برنامه‌ای هدفمند از سوی صهیونیست‌ها برای بخش شرقی مسجدالاقصی دانست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top