تاریخ انتشار: شنبه 1402/04/17 - 11:44
کد خبر: 475282

نُت فالش جهانگیری در سمفونی کارگزاران

نُت فالش جهانگیری در سمفونی کارگزاران

کانال تلگرامی امتداد، ارگان حزب اتحاد ملت که دبیرکل آن (خانم آذر منصوری) به تازگی بعنوان رئیس جبهه اصلاحات نیز انتخابات شد؛ اخیراً در مطلبی اختصاصی به موضع انتخاباتی اسحاق جهانگیری پرداخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کانال تلگرامی امتداد، ارگان حزب اتحاد ملت که دبیرکل آن (خانم آذر منصوری) به تازگی بعنوان رئیس جبهه اصلاحات نیز انتخابات شد؛ اخیراً در مطلبی اختصاصی به موضع انتخاباتی اسحاق جهانگیری پرداخت.

امتداد به نقل از "اسحاق جهانگیری"، معاون اول دولت روحانی و از مبرّزین حزب کارگزاران سازندگی ادعا کرد:

"آقای جهانگیری ضمن تاکید بر اینکه همواره از برنامه‌های جبهه اصلاحات پشتیبانی خواهد کرد، حضورش در انتخابات مجلس را به طور کامل و صریح رد کرد."

*امر واضحی که می‌دانیم این است که جبهه اصلاحات به سیاق دو انتخابات گذشته و تا اینجا قصد تحریم انتخابات سال جاری را دارد.

ایضا می‌دانیم که حزب اتحاد ملت که دبیر کل آن هم‌اکنون رئیس جبهه اصلاحات نیز هست؛ اصلی‌ترین محفل اردوگاه چپ است که بر حرکات تندروانه از قبیل تحریم انتخابات اصرار می‌ورزد.

یعنی تا اینجا هیچ عجیب نیست اگر در یک رسانه محفلی متعلق به حزب اتحاد ببینیم و بخوانیم که آنها به نقل از یک رجل چپ گفته‌اند او تابع تصمیم جبهه اصلاحات (بخوانید تحریم انتخابات) است.

لکن مسئله از اینجا غامض می‌شود که اسحاق جهانگیری متعلق به خاستگاه گفتمانی حزب کارگزاران است و کارگزارانی‌ها نیز در دو انتخابات قبلی از تصمیم شریرانه جبهه اصلاحات مبنی بر تحریم انتخابات تبعیت نکرده‌اند و در رفتاری شرافتمندانه و معقول در انتخابات‌ها لیست داده‌اند.

ضمن اینکه شاهد بوده‌ایم رجالی مثل مرعشی و عطریانفر نیز دفاعیات متقن و صریحی از الزامات حضور در انتخابات داشته‌اند.

از اینجا می‌توان نتیجه گرفت که یا مطلب کانال حزب اتحاد متقن نیست،‌ یا اسحاق جهانگیری دچار شیفت گفتمانی شده و یا حزب کارگزاران از مواضع خودش عدول کرده است.

همچنین مشخص نیست منظور جهانگیری از رد کردن حضور در انتخابات؛ رد کردن نامزدی بوده یا رد کردن حضور و رأی دادن و حمایت کردن! زیرا اقلا می‌دانیم که جبهه اصلاحات تشویقی به رأی دادن هم ندارد!

برای اینکه مشخص شود کدامیک از این احتمالات صحیح هستند باید منتظر موضع‌گیری‌ها ماند.

در این میان اشاره به یک نکته هم خالی از لطف نیست و آن اینکه اسحاق جهانگیری یک بار طعم شیفت گفتمانی از درست به غلط را چشیده و می‌داند که تکرار تجربه حرف‌های غلطش در جریان مناظرات ریاست‌جمهوری سال 96 که به طرد او از جلسات دفتر مقام معظم رهبری منجر شد؛ می‌تواند هزینه‌های بیشتری را در سیاست شامل او کند.

اینکه جهانگیری مایل به تکرار چنین تجربه‌ای هست یا نه؛ سؤالیست که همانطور که اشاره شد باید برای دانستن پاسخ آن منتظر ماند.

منبع: مشرق

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top