تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/04/19 - 14:03
کد خبر: 475520

کرملین از دیدار رئیس «واگنر» با پوتین خبر داد

 کرملین از دیدار رئیس «واگنر» با پوتین خبر داد

«یوگنی پریگوژین» رئیس گروه واگنر ۲۹ ژوئن (هشتم تیر ماه) پنج روز بعد از انجام شورش ناکام در روسیه، طی یک جلسه با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سخنگوی کاخ کرملین روز دوشنبه (امروز) اعلام کرد که رئیس گروه واگنر هشتم تیر ماه با رئیس‌جمهور روسیه در یک جلسه سه ساعته با حضور ۳۵ نفر دیگر دیدار کرد.

بنا بر گزارش منابع رسانه‌ای از روسیه، «یوگنی پریگوژین» رئیس گروه واگنر ۲۹ ژوئن (هشتم تیر ماه) پنج روز بعد از انجام شورش ناکام در این کشور طی یک جلسه با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه دیدار داشت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین به خبرنگاران گفت که پوتین ۳۵ نفر از جمله فرماندهان واحدهای گروه واگنر را به این نشست دعوت کرد و این جلسه سه ساعت به طول انجامید.

بنا بر اعلام سخنگوی رئیس‌جمهور روسیه، فرماندهان واگنر به ولادیمیر پوتین گفتند که آنها سربازان او هستند و به نبرد برای او ادامه خواهند داد.

سوم تیر ماه بود که بعد از اتهام زنی یوگنی پریگوژین رئیس گروه واگنر به وزارت دفاع و ستاد مشترک ارتش روسیه درباره حمله موشکی به مواضع نیروهای این گروه در خاک اوکراین، شورش واگنر آغاز و به خبر اول رسانه‌های بین‌المللی تبدیل شد.

به دنبال اتهام زنی‌های تند پریگوژین به سرگئی شویگو وزیر دفاع و «والری گراسیموف» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح روسیه، نیروهای این گروه شبه نظامی مواضعشان در اوکراین را رها کرده و وارد خاک روسیه شدند و رئیس این گروه هم در یک پایگاه نظامی در شهر مرزی «روستوف» استقرار یافت.

به دنبال این تحولات و درخواست پریگوژین برای دفن کردن وزیر دفاع روسیه در میدان سرخ مسکو، رسانه‌ها از حرکت نیروهای واگنر به سمت مسکو و تدابیر ویژه امنیتی در پایتخت خبر دادند.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در اولین واکنش به شورش واگنرها، این تحرکات را «خیانت داخلی» توصیف کرد و وعده مجازات سخت عاملان آن را داد اما پس از میانجیگری الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس، شورش گروه واگنر به فاصله کوتاهی پایان یافت و پریگوژین به بلاروس رفت.

هفته گذشته اما خبرهایی درباره بازگشت یوگنی پریگوژین رئیس گروه واگنر به روسیه منتشر شد و الکساندر لوکاشنکو رئیس‌جمهور بلاروس پانزدهم تیر ماه گزارش‌های رسانه‌ای درباره بازگشت پریگوژین به روسیه تایید کرد که او دیگر در خاک بلاروس حضور ندارد.

پیش‌تر «فونتانکا» سایت خبری معتبر در سن پترزبورگ گزارش داد یوگنی پریگوژین رئیس گروه نظامی واگنر به روسیه بازگشته تا سلاح‌های خود از جمله یک اسلحه دستی شخصی‌سازی شده را جمع‌آوری کند.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
کرامت سلیمی
1402/04/19 - 14:43

پوتین و مدودوف قربانیان جنگ اوکراین خواهند بود.
معرفی کسب و کارها
معاون وزیر نفت: قیمت بنزین برای ۸۵ درصد مردم تغییری نمی‌کند
بقائی: اقدامات تجاوزکارانه آمریکا عامل ناامنی در تنگه هرمز است
حاجی‌عیدی: ۱۰ تماشاگر با پیراهن آبی به من فحش ناموسی دادند
شهادت ۳ یمنی در حمله مزدوران عربستان به الحدیده
قرآن درباره ۴ زن چه می‌گوید؟
بازخوانی جایگاه مقام رضا در زیست روزمره خانوادگی
حدود ۳.۵ میلیون جمعیت نابارور در کشور وجود دارد
نخستین پروژه تحقیق و توسعه از محل اعتبار مالیاتی دانش‌‏بنیان‏‌ها کلید خورد
سرمایه‌سالاریِ خودرویی و طبقاتی شدن مرگ / وقتی انحصار، ایمنی را قربانیِ سودِ مافیا می‌کند
زنان عرشه تایتانیک
گواهینامه موتورسیکلت بانوان در پیچ اما و اگرهای قانونی تک چرخ میزند
سلامت هم «گران» شد!
آمریکا بداند که دوران «پاسخ‌های متناسب» به پایان رسیده است
جای خالی ملاحظات امنیتی در مصوبه بازگشت دولت به پیام‌رسان‌های خارجی
دشمن «تفاهم» نمی‌خواهد، «تسلیم» می‌خواهد/ بر سر ایران قوی وحدت کنید، نه کاغذپاره ترامپ
«نشان‌دار کردن مالیات» فرصتی برای هدایت مالیات مردم به پروژه‌های اولویت‌دار منطقه است
زمینه تکمیل ۴۶ پروژه با نشان‌دار کردن مالیات در استان فراهم شد
رقابت ۷۰ برگزیده در مرحله نهایی نخستین هکاتون کوانتومی کشور
مهریه در آستانه یک تغییر مهم
آغاز ثبت نام بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت
قاسم الاعرجی: آمریکا تجهیزات نظامی خود را از اقلیم کردستان خارج می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top