تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/04/20 - 05:53
کد خبر: 475564

از خواسته ترکیه حمایت می‌کنیم اما بر پیوستن سوئد به ناتو متمرکزیم

از خواسته ترکیه حمایت می‌کنیم اما بر پیوستن سوئد به ناتو متمرکزیم

«جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز دوشنبه گفت که آمریکا از خواسته ترکیه برای پیوستن به اتحادیه اروپا حمایت می‌کند اما تمرکز کنونی واشنگتن همچنان بر پیوستن سوئد به ناتو قرار دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز دوشنبه گفت که آمریکا از خواسته ترکیه برای پیوستن به اتحادیه اروپا حمایت می‌کند اما تمرکز کنونی واشنگتن همچنان بر پیوستن سوئد به ناتو قرار دارد.

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز دوشنبه گفته بود که پیوستن سوئد به ناتو پس از آن ممکن خواهد شد که ترکیه به اتحادیه اروپا بپیوندد.

بر اساس گزارش رسانه‌های غربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید اضافه کرد: «آمریکا همواره از خواسته ترکیه برای پیوستن به اتحادیه اروپا حمایت کرده و همچنان به آن ادامه می‌دهد (اما) تمرکز ما بر روی سوئد باقی می‌ماند که آماده پیوستن به ناتو است».

ترکیه دهه‌های طولانی است که در سودای الحاق به اتحادیه اروپا است و انتظار این کشور برای تکمیل فرایند پیوستن به اتحادیه اروپا همچنان ادامه دارد. ترکیه سال ۱۹۸۷ درخواست نامزدی رسمی خود را ارائه کرد و تا سال ۱۹۹۹ طول کشید تا وضعیت کشور نامزد را دریافت کند. آنکارا سپس ۶ سال دیگر (تا ۲۰۰۵) صبر کرد تا مذاکرات در این خصوص آغاز شود که در مقایسه با نامزدهای دیگر روندی منحصر به فرد بوده است.

این در حالی است که اولاف شولتز صدراعظم آلمان با شرط و شروط اعلامی رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه درباره الحاق سوئد به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) مخالفت کرد.

اولاف شولتز صدراعظم آلمان اعلام کرد که موضوع پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا ارتباطی با الحاق سوئد به ناتو ندارد.

شولتز در جمع خبرنگاران افزود: «سوئد واجد همه شرایط لازم برای عضویت در ناتو است. آن موضوع دیگر (مذاکرات ترکیه برای الحاق به اتحادیه اروپا) با این مساله ارتباط ندارد و به همین دلیل من فکر نمی‌کنم که این دو موضوع باید به عنوان یک موضوع مرتبط به هم دیده شود».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top