تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/04/21 - 13:16
کد خبر: 475741

دستور وزیر اقتصاد به سازمان مالیاتی

دستور وزیر اقتصاد به سازمان مالیاتی

همزمان با اعلام دادستانی مبنی بر ارائه مستندات فرارهای مالیاتی از سوی وزارت اقتصاد، خاندوزی از دستور ویژه به سازمان مالیاتی برای ارائه این مستندات به دادستانی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وزیر امور اقتصادی و دارایی طی روزهای اخیر و با حضور در برنامه تلویزیونی ثریا از شناسایی 176 هزار نفر با گردش مالی 700 هزار میلیارد تومان، بدون پرداخت مالیات حتی به‌اندازه یک کارگر یا کارمند، شناسایی 800 مورد کد ملی افراد زیر پنج سال با تراکنش بالای میلیارد و شناسایی یک‌هزار و 100 کد ملی متعلق به اشخاص پنج تا ده سال با تراکنش بالای میلیارد خبر داد.

همزمان با اعلام این موضوع از سوی وزیر اقتصاد، دادستان عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد: با توجه به اینکه فرار مالیاتی جرم است؛ در مکاتبه با وزیر امور اقتصادی و دارایی مقرر شد چنانچه در این زمینه گزارشی اعلام شده است، مراتب با ذکر شماره و تاریخ به اینجانب اعلام شود.

او تأکید کرد: در مکاتبه با وزیر اقتصاد تصریح شد چنانچه تاکنون گزارش و اعلام جرمی در این خصوص صورت نگرفته است؛ ضمن مستندسازی در خصوص افرادی که فرار مالیاتی آنها مربوط به حوزه قضایی تهران است، مراتب را به‌همراه مستندات در مورد هر فرد به‌صورت مجزا با معرفی نماینده به اینجانب اعلام و موارد مربوط به سایر استان‌‎ها را به دادستان‌های مربوطه اعلام کنند.

سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در جمع خبرنگاران درخصوص نامه دادستان تهران مبنی بر ارائه مستندات از فرارهای مالیاتی اعلام کرد: سازمان مالیاتی دارای فرآیندهای دادرسی قضایی است و در مورد پرونده فرارهای مالیاتی بررسی‌ها در حال انجام است اما کنار این روند به رئیس سازمان امور مالیاتی دستور ویژه داده شد مستندات مربوط به فرارهای مالیاتی را در اسرع وقت در اختیار دادستانی عمومی و انقلاب تهران قرار دهند.

منبع: تسنیم

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
وکیل تتلو: خبر آزادی او صحت ندارد
افتتاح بارگاه شمس آغاز فصلی در پاسداشت میراث اندیشه و عرفان ایران است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top