تاریخ انتشار: شنبه 1402/04/24 - 12:48
کد خبر: 476003

اقدامات امنیتی بغداد برای کنترل مرزهای ایران و عراق

اقدامات امنیتی بغداد برای کنترل مرزهای ایران و عراق

وزارت کشور عراق از انجام اقدامات امنیتی جدید در مرزهای ایران و عراق برای کنترل این مرزها خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وزارت کشور عراق از انجام اقدامات امنیتی جدید در مرزهای ایران و عراق برای کنترل این مرزها خبر داد.

سعد معن، مدیر روابط عمومی و بخش رسانه وزارت کشور عراق اعلام کرد که به دستور فرمانده کل نیروهای مسلح و با تلاش های وزیر کشور هماهنگی هایی با اقلیم کردستان عراق برای استقرار تیپ 21 مرزبانی در استان سلیمانیه در مرزهای ایران اتخاذ شد.

وی گفت که اکنون 50 برجک بتنی و 40 دوربین نصب شده است و ساخت 47 پاسگاه مرزی در نقطه صفر مرزی عراق و ایران آغاز خواهد شد.

این مسئول عراقی خاطرنشان کرد که این اقدام در راستای روند کنترل مرزها است و طی هفته آینده از شرکت های پیمانکاری متخصص دعوت خواهد شد تا اجرای این طرح آغاز شود.

مدیر روابط عمومی وزارت کشور عراق همچنین تاکید کرد که در هفته آتی مرکز مراقبت از دوربین های مرزی افتتاح خواهد شد.

بر اساس این گزارش، دولت عراق پیش از این 10 میلیارد دینار به وزارت کشور اختصاص داده بود تا برای ساخت پاسگاه های مرزی در نوار مرزی عراق و ایران از آن ها استقاده کنند.

اخیرا فواد حسین، وزیر خارجه عراق در گفت‌وگو با شبکه رووداو در پاسخ به سوالی درخصوص توافق تهران و بغداد در مورد تروریست‌های تجزیه‌طلب که در اقلیم کردستان مستقر هستند گفت: یک نیروی سیاسی پناهنده نمی تواند مسلح باشد و این یک اصل در قانون اساسی عراق است و نمی توانیم به آن پایبند نباشیم.

وی گفت: زمانی که منزل شیخ برزنچی مورد حمله قرار گرفت چندین بار به ایران رفتم و با مقامات آن کشور رایزنی کردم و این رایزنی منجر به توقف حملات برای یک مدت معین شد.

فواد حسین تاکید کرد که اکنون یک توافق امنیتی میان ایران و عراق وجود دارد که رویکرد اقلیم کردستان را نیز درنظر گرفته است.

سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح  پیش از این در اظهاراتی وضعیت امنیتی مرزها را نسبت به گذشته فوق‌العاده بهتر توصیف و خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از کشورهای همجوار درباره مسئولیت‌شان نسبت به مرزها به درستی عمل نمی‌کنند. در شمال عراق گروه‌های تجزیه طلب مسلح حضور دارند که ناامنی‌هایی را در مرزهای ما ایجاد می‌کنند.

باقری ادامه داد: نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای صیانت و حفظ امنیت کشور، عملیات‌های تاثیرگذار موشکی و پهپادی را علیه این گروه‌ها انجام داد و پس از اینکه دولت عراق متعهد شد تا شهریورماه این گروه‌ها را خلع سلاح و از اقدامات آنان ممانعت کند، این عملیات متوقف شد.

وی افزود: تا شهریور ماه که زمان تعهد دولت عراق است، صبر می‌کنیم و امیدواریم که دولت عراق به مسئولیتش عمل کند، اما اگر این زمان بگذرد و این‌ گروه‌ها، مسلح باقی بمانند یا عملیاتی انجام دهند، قطعاً عملیات‌های ما علیه آن‌ها با شدت بیشتر تکرار خواهد شد.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top