تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/04/25 - 08:39
کد خبر: 476074

آیا تروریست‌ها از عبدالحمید حرف‌شنوی دارند؟

آیا تروریست‌ها از عبدالحمید حرف‌شنوی دارند؟

میان عبدالحمید و تروریست‌ها چه نسبتی برقرار است که درخواست او برای حفظ امنیت شیعیان، حداقل برای خود عبدالحمید معنادار است!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روزنامه جوان نوشت: مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جماعت مسجد مکی زاهدان که طی ماه‌های گذشته، با تحریک مردم و حامیان خود، جمعه‌های پر تنش و چالشی را در زاهدان رقم‌زده است، حالا از لزوم تأمین امنیت عزاداران شیعه محرم گفته است. این درخواست او، باعث طرح سؤال شده است که آیا تروریست‌هایی که با تکفیر دیگران بعضاً به مراسم و اماکن متعلق به اهلبیت علیهم‌السلام حمله می‌کنند، از عبدالحمید حرف‌شنوی دارند و با تذکر او برای حفظ امنیت مراسمات محرم، دست از اقدامات خود خواهند برداشت؟!

عبدالحمید اسماعیل‌زهی در پایان سخنا‌نش در مراسم نماز جمعه اهل سنت زاهدان با اشاره به نزدیک‌شدن ماه محرم، بر لزوم «حفظ امنیت مراسم مذهبی برادران شیعه» تأکید کرده و گفته که«ماه محرم را در پیش داریم و عزیزان و برادران شیعۀ ما ممکن است مراسم عزاداری داشته باشند. همۀ مذاهب و اندیشه‌ها و تفکرات باید آزادی داشته باشند. عزیزان شیعۀ ما در هر جای دنیا که بخواهند مراسم مذهبی برگزار کنند باید در امنیت کامل قرار داشته باشند. توصیۀ ما در داخل کشور آن است که امنیت را برای این عزیزان فراهم کنند تا بتوانند مراسم خودشان را با آرامش و امنیت برگزار کنند. توصیۀ بنده به سایر کشورها نیز همین است که برادران و خواهران شیعۀ ما بتوانند با فکر راحت و احساس امنیت و آزادی مراسم‌های مذهبی خودشان را برگزار کنند.»

برخی تحلیل‌گران امنیتی سخنان او را کد دادن به تکفیری‌ها و برنامه جدید آشوب تلقی می‌کنند. برخی هم معتقدند او می‌خواهد در صورت پیش آمدن یک رخداد ضدامنیتی، پیشاپیش از خود سلب اتهام کرده باشد. اما برخی دیگر هم می‌گویند این سخنان ناشی از ژست لیدری عبدالحمید است و تصور می‌کند باید در مورد تأمین امنیت مراسمات مذهبی که وظیفه نهادهای مسئول است، دستوری صادر کند! در حالی که جایگاه اقلیتی او چنین سخنانی را نمی‌طلبد و حفظ امنیت خود او با دولت شیعه است.

در هر حال، آنچه مورد توجه است همان حرف آغازین است که میان عبدالحمید و تروریست‌ها چه نسبتی برقرار است که درخواست او برای حفظ امنیت شیعیان، حداقل برای خود عبدالحمید معنادار است!

در روزهای گذشته خبری در رسانه‌های کشور منتشر شد که نشان می‌داد ۱۳۲ مبلّغ غیرقانونی در مسجد مکی زاهدان، بازداشت شده و به جرایم خود اعتراف کردند. بنا بر گزارش‌های منتشر شده، این افراد با مدارک هویتی جعلی، در حالی که اتباع ایرانی نبودند، اما به عنوان شهروند ایران خود را معرفی می‌کردند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top