تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/04/26 - 22:59
کد خبر: 476301

فعالیت هیأت مدیره شستا با قوت بیش از پیش در حال انجام است

فعالیت هیأت مدیره شستا با قوت بیش از پیش در حال انجام است

شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) به‌عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌ها در بازار سرمایه کشور و  هیأت  مدیره آن به‌عنوان امانت‌داران خیل عظیمی از ملت بزرگ ایران به‌ویژه جامعه کارگری، مستمری‌بگیران و بازنشستگان محترم سازمان تامین اجتماعی این افتخار را دارند که از آغاز سال ۱۴۰۱ شمسی تلاش مستمر، بی‌حاشیه، اصولی و حرفه‌ای برای ثبات بخشی به شرکت‌های تابعه و حفظ منافع سهامداران داشته باشند که گزارش‌های مالی نوبه‌ای، گویای رشد معنادار تولید، فروش و سود شستا و شرکت‌های اصلی تابعه آن بوده‌اند و مسلّماً در مجامع در حال برگزاری آنها رشد معنا داری نسبت به سال گذشته نیز آشکار خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) به‌عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌ها در بازار سرمایه کشور و  هیأت  مدیره آن به‌عنوان امانت‌داران خیل عظیمی از ملت بزرگ ایران به‌ویژه جامعه کارگری، مستمری‌بگیران و بازنشستگان محترم سازمان تامین اجتماعی این افتخار را دارند که از آغاز سال ۱۴۰۱ شمسی تلاش مستمر، بی‌حاشیه، اصولی و حرفه‌ای برای ثبات بخشی به شرکت‌های تابعه و حفظ منافع سهامداران داشته باشند که گزارش‌های مالی نوبه‌ای، گویای رشد معنادار تولید، فروش و سود شستا و شرکت‌های اصلی تابعه آن بوده‌اند و مسلّماً در مجامع در حال برگزاری آنها رشد معنا داری نسبت به سال گذشته نیز آشکار خواهد شد.

اکنون که در فضای رسانه‌ای کشور، اخباری مبنی بر تغییرات در  هیأت  مدیره شستا در گردش است هیئت مدیره شستا ضمن تکذیب این شایعه اعلام می‌دارد تغییر مدیران و مسئولین در رده‌های گوناگون کشور امری طبیعی و همیشگی بوده و همانگونه که هیئت مدیره فعلی طی فرآیند قانونی متصدی چنین مسئولیتی شده‌اند هر فرد یا مجموعه دیگری نیز با طی فرآیند قانونی مذکور می‌تواند جایگزین افراد قبلی باشد.

بدیهی است، فعالیت  هیأت  مدیره شستا همچنان به دور از هر گونه مسامحه با قوت بیش از پیش در حال انجام بوده و مسئولیت‌های قانونی خویش را انجام خواهد داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
کاریکاتور| بزرگنمایی ۵۰۰ درصدی از پهلوی توسط بی‌بی‌سی و اینترنشنال
راهنمایان گردشگری، معماران تصویر ایران در جهان هستند
آماده شدن مسلمانان جهان برای ماه رمضان +عکس
مراسم افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم +عکس
ایرانیان همواره با علوم قرآنی عجین و در آن پیشتاز بوده‌اند
پیگیری وزیر علوم از رئیس‌جمهور برای اعزام دانشجو به خارج
دانشگاه رازی در مسیر ارتقای نقش ملی و بین‌المللی قرار دارد
وریا غفوری: باید برای قهرمانی بجنگیم
اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد
انتخاب واحد تکمیلی در دانشگاه آزاد آغاز شد
شرایط اعزام زوج‌های جوان به حج عمره اعلام شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top