تاریخ انتشار: شنبه 1402/04/31 - 19:40
کد خبر: 476770

پاسخ قانع‌کننده عین‌اللهی درباره علت سختی آزمون امسال

پاسخ قانع‌کننده عین‌اللهی درباره علت سختی آزمون امسال

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: نماینده شیراز در نشست امروز از پاسخ وزیر بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی درباره علت سختی آزمون تخصص امسال قانع شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» احمدحسین فلاحی در توضیح نشست روز شنبه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بهرام عین اللهی وزیر بهداشت به خبرنگاران گفت: نشست امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت پاسخگویی به سئوالات جعفر قادری نماینده شیراز، غلامرضا کوهساری نماینده رامیان و آزادشهر، علی اکبر علیزاده نماینده دامغان برگزار شد که فقط سوال نماینده شیراز مطرح شد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: سوال نماینده مردم شیراز درباره علت سختی آزمون تخصص امسال و کاهش میزان قبولی در آزمون بود که پس از پاسخ عین اللهی، نماینده سوال کننده از پاسخ وزیر قانع شد.

وی با اشاره به سوالی درباره نحوه برگزاری آزمون دستیاری امسال که توسط نمایندگان از وزیر بهداشت طرح شد، گفت: در این رابطه تاکید شد که آزمون امسال برخلاف‌ سالیان گذشته کمترین حاشیه را داشت.

فلاحی درباره بحث بررسی تقاضای تحقیق و تفحص تعدادی از نمایندگان از پردیس‌های بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در نشست امروز عنوان کرد: محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد به عنوان متقاضی تحقیق و تفحص به شیوه پذیرش دانشجویان در این مراکز و شهریه اخذ شده از دانشجویان اشاره کرد که پس از توضیحات وزیر بهداشت و معاون آموزشی وی رأی گیری در این رابطه به جلسات بعدی موکول شد.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای حوزه آموزش پزشکی طی سال‌های اخیر دستیابی به رتبه اول سلامت در منظقه است که دستیابی به اعتبار علمی در منطقه فقط با تأئید ایران امکان دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
فردا کالابرگ گروه اول ایرانیان ساکن در کشور شارژ می‌شود
تفنگدار سابق آمریکایی: به ایران آمدم تا از طرف مردم آمریکا از مردم ایران عذرخواهی کنم
تفاوت بختیاری‌زاده با تارتار در دربی
دانشگاه خوارزمی دانشجوی مهمان می‌پذیرد
استقبال خانواده‌ها از دبیرستان پلیس
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵
تداوم «جنگ افروزی»، نتیجه ثابت انتخابات رژیم صهیونیستی است
فایننشال تایمز درباره تبعات تجاوز به ایران: موج تورم جدید در راه است
اجازه ندهید فرزندان شما را به مزدوران جنگ غیرقانونی‌شان تبدیل کنند
طحان نظیف: شورای نگهبان پس از بررسی مجلس درباره طرح نفوذ نظر می‌دهد
طولانی‌ترین تاخیر در پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی
کارنامه نهایی و دفترچه انتخاب رشته پنجاه‌وسومین آزمون دستیاری منتشر شد
از «درآمد نفت صفر شد» تا اعتراف دیرهنگام/ بانک مرکزی چگونه عامل دلار ۲۲۰ هزار تومانی شد؟
ظرفیت ۱۴۶ هزار نفری پذیرش در کنکور ارشد ۱۴۰۵؛ زمان احتمالی اعلام نتایج
تمدید انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور ماه
حراج منافع ملی؛ نسخه نهایی جبهه اصلاحات
اعمال تحریم‌های ظالمانه جدید آمریکا علیه ایران
انفجارهای مهیب در حمله ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن
مسأله بنزین راه‌حل دارد؛ با شوک و تغییر مداوم قواعد، مسأله را بزرگ‌تر نکنیم.
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top