تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/05/05 - 09:08
کد خبر: 477178

چگونه شرکت‌های گارانتی‌کننده غیرمعتبر را بشناسیم؟

چگونه شرکت‌های گارانتی‌کننده غیرمعتبر را بشناسیم؟

مسئول فنی سامانه جامع خدمات پس از فروش (گارانتی) وزارت صمت از اضافه شدن قسمت جدیدی تحت عنوان گارانتی‌کننده‌های غیرمجاز به سامانه جامع خدمات پس از فروش خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در حال حاضر شهروندان می‌توانند در سامانه جامع گارانتی به آدرس irangs.ir در بخش «استعلام اصالت گارانتی کالا بر اساس شناسه رهگیری» شناسه رهگیری کالاها را وارد کنند تا اطلاعات کالا از جمله شرکت گارانتی کننده، شرکت تولید کننده یا وارد کننده، مدت زمان گارانتی، نحوه فعال‌سازی گارانتی، تاریخ شروع و انقضای گارانتی، شناسه کالا و شناسه رهگیری، اطلاعات کامل دستگاه (شرح کالا) و تعهدات گارانتی قابل مشاهده است. همچنین با کلیک روی نشان شرکت گارانتی، وارد صفحه شرکت گارانتی می‌شوید و می‌توانید اطلاعات کامل‌تر شرکت گارانتی مثل آدرس و تلفن همراه، نمایندگی‌ها، نظرات کاربران و غیره را مشاهده کنند.

همچنین فعلا امکان استعلام اصالت گارانتی تنها برای کالاهای مشمول تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز فراهم است و برای سایر کالاها صرفا می‌توانید شرکت‌های دارای مجوز را جستجو کنید. در اصل گروه‌های کالایی موبایل، لوازم خانگی، اقلام دیجیتال و برخی از قطعات یدکی تولید داخل و وارداتی مشمول قانون گارانتی و ملزم به ارائه خدمات پس از فروش هستند.

احسان تشکری مسئول فنی سامانه جامع خدمات پس از فروش (گارانتی) وزارت صمت با بیان اینکه قسمت جدیدی تحت عنوان گارانتی‌کننده‌های غیرمجاز به سامانه جامع خدمات پس از فروش اضافه شده، گفت: بر این اساس در بخش گارانتی‌های غیر مجاز سامانه، بر اساس نوع کالا یا برند، شرکت‌های گارانتی غیرمجاز قابل مشاهده است. همچنین مصرف کننده می‌تواند شرکت‌های گارانتی مورد نظر خود را جست و جو کنند تا از معتبر بودن آن مطمئن شوند.

وی با بیان اینکه باید با گارانتی کننده غیرمجاز برخورد شود، اما این موضوع در حیطه اختیارات متولیان سامانه جامع گارانتی نیست، تصریح کرد: ارائه گارانتی به کالای قاچاق و تقلبی تخلف است. این موضوع در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم ذکر شده که بر اساس آن ارائه عمدی هرگونه خدمات مثل بیمه، گارانتی تعمیر و تامین قطعات به کالایی که جرایم و تخلفات موضوع این قانون باشد، با علم به وقوع جرم، تخلف است و مستوجب جریمه نقدی معادل یک تا دو برابر آن کالا است.

تشکری با بیان اینکه امکان ثبت شکایت از شرکت‌های گارانتی‌کننده غیرمجاز نیز در سامانه وجود دارد، تصریح کرد: اما این شرکت‌ها کارتابل ندارند و شکایت از آن‌ها مستقیم به سامانه ۱۲۴ ارسال می‌شود. مزیت این شکایت این است که شرکت‌های یاد شده به عنوان شرکت گارانتی‌کننده غیرمجاز در سامانه معرفی می‌شوند.

منبع: ایسنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تجاوزات دشمن صهیونیستی به جنوب لبنان مقاومت را نمی‌ترساند/ دوران دفاع مقدس بزرگ‌ترین پشتوانه جبهه مقاومت در مصاف با دشمنان است
همچنان دفاع مقدس
غرب از رقابت در حوزه انرژی می‌ترسد
سرهنگ رحیمی فرمانده انتظامی لاهیجان شد
اعلام ترکیب تیم ملی فوتسال ایران مقابل مراکش
واکنش رسمی وزارت امور خارجه به ادعای تهدید مقامات سابق آمریکا توسط ایران
آخرین خبر از ناپدید شدن دختر وزنه‌بردار ایران در اسپانیا
طرح «من شهردارم» به مدارس می‌رود
دستگیری عاملان قتل یک زن در شب عروسی
رسانه‌ صهیونیستی: حزب‌الله «تله مرگ» برای اسرائیل آماده کرده است
اجرای موفق مانورهای مداری ماهواره چمران ۱
فوری| جواد نکونام استعفا داد
گوگل و مایکروسافت به جان هم افتادند
محسن رضایی: اسرائیل اصلا جرات حمله به ایران را ندارد
اعلام شماره حساب‌های هلال‌احمر برای کمک به غزه، لبنان و یمن
روابط ایران با بانک سرمایه‌گذاری زیر ساخت آسیا تقویت می‌شود
قرارداد ۸۰ میلیاردی مجیدی
صرف سالانه ۱۵ میلیارد دلار واردات محصولات کشاورزی
۳۴۰ نظامی اوکراینی دیگر در یک روز کشته شدند
ساخت۳ بزرگراه در انتهای یادگار، بروجردی و شوشتری
تخفیف در برج میلاد در هفته گردشگری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top