تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/05/09 - 05:11
کد خبر: 477440

نشست مجازی وزرای سازمان همکاری اسلامی درباره اهانت به قرآن کریم

نشست مجازی وزرای سازمان همکاری اسلامی درباره اهانت به قرآن کریم

وزیران خارجه کشورهای سازمان همکاری اسلامی امروز (دوشنبه) «نشست آنلاین» پیرامون هتک حرمت به قرآن کریم در سوئد و دانمارک برگزار می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی امروز (دوشنبه) برای بررسی اقدامات موهن علیه قرآن کریم در سوئد و دانمارک به صورت آنلاین تشکیل جلسه می‌دهند.

وبگاه «الشروق نیوز» شامگاه یکشنبه گزارش داد که قرار است در این نشست مجازی اقدامات آتی سازمان همکاری اسلامی در برابر افزایش اسلام‌هراسی در اروپا و اتخاذ موضع مشترک کشورهای عضو سازمان در برابر این حملات موهن، به بحث و بررسی گذاشته شود.

گفتنی است، «سلوان مومیکا» پناهجوی عراقی که در ۲۸ ژوئن / ‏خرداد گذشته تحت محافظت پلیس سوئد، مقابل مسجد استکهلم نسخه‌ای از قرآن کریم را سوزانده بود، بار دیگر، مقابل سفارت عراق در استکهلم قرآن کریم و پرچم عراق را زیر پا گذاشته و شعارهایی علیه دین اسلام سر داد.

بیست و یکم جولای/ ‏تیر نیز اعضای یک گروه ضد اسلام و افراطی در دانمارک با نام "Danske Patrioter (وطن پرستان دانمارکی)" قرآن را در مقابل سفارت عراق در کپنهاگ سوزاندند.

اعضای گروه با برافراشتن بنرهای ضد اسلامی و سر دادن شعارهای توهین‌آمیز به اسلام، پرچم عراق و قرآن را روی زمین انداخته و روی آن پا گذاشتند.

سپس اعضای این گروه قرآن را آتش زده و این لحظات را به صورت زنده در حساب‌های شبکه‌های اجتماعی خود به اشتراک گذاشتند.

در پی این اقدام موهن، کشورهای اسلامی و نهادهای دینی و حقوق بشری بین‌المللی با محکوم کردن این اقدام موهن، خواستار عدم تکرار چنین اقدامات نکوهیده علیه مقدسات دینی شدند.

در همین ارتباط، سازمان همکاری اسلامی اول مرداد ماه نیز فعالیت نماینده پادشاهی سوئد در این سازمان را به دلیل هتک حرمت قرآن کریم در استکهلم به حال تعلیق در آورد. سازمان همکاری اسلامی طی بیانیه‌ای که در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرد، اعلام کرد: «دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی به دولت سوئد اعلام کرد که تصمیم گرفته تا فعالیت نماینده ویژه دولت پادشاهی سوئد در سازمان همکاری اسلامی را متوقف کند».

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتخابات شورای مرکزی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان برگزار می‌شود
توضیح اتحادیه دانشگاه‌های غیردولتی درباره افزایش شهریه
موجودی نهاده‌های دامی و کالاهای اساسی بررسی شد
کارت شرکت در آزمون کاردانی ویژه مهارتی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران
کارت شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵ منتشر شد
جای خالی ملاحظات امنیتی در مصوبه بازگشت دولت به پیام‌رسان‌های خارجی
از صلح شرافتمندانه تا رفراندوم؛ بازی تکراری برای تطهیر دشمن و فشار بر مردم
قشقاوی: تحریم‌کنندگان ایران حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
رایزنی الزیدی با مقام آمریکایی درباره کاهش تنش در منطقه
قالیباف: قبل از ارتفاع گرفتن، حسابی گرم کن!
رسانه کره‌ای: سئول بین هشدار ایران و فشار آمریکا گیر کرده است
توقف استقلال برابر آلومینیوم
عقب نشینی به سبک ترامپ
باخت النصر در شب بد مهدی قائدی در امارات
ایران پیشرو در علوم آزمایشگاهی
هشدار درباره پیامدهای اجتماعی و روانی سقط
اولین تصاویر و اطلاعات شهدای حادثه تروریستی کورین
خسارت سنگین به پهپادهای آمریکایی در جنگ با ایران؛سرنگونی ۴۵ فروند MQ-۹
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره حجم نفتی که از تنگه هرمز عبور می کند!
منبع یمنی: درصورت ورود عربستان به جنگ فراگیر، گزینه‌های ما متعدد است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top