تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/05/11 - 20:52
کد خبر: 477794

سند جامع توسعه هوش مصنوعی کشور تدوین می شود

سند جامع توسعه هوش مصنوعی کشور تدوین می شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه سند جامع توسعه هوش مصنوعی کشور تدوین می شود، گفت:کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه مصوب کرد که ان شاءالله تا پایان ۵ سال آینده ۲۰ میلیون خانوار از طریق فیبر نوری به شبکه متصل شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه جلسه عصر امروز (چهارشنبه ۱۱ مرداد ماه) کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: کمیسیون در جلسه عصر امروز به فصل توسعه شبکه ملی اطلاعات و اقتصاد دیجیتال در لایحه برنامه هفتم توسعه پرداخت و بندهایی را در این بخش به تصویب رساند.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین بندها در این بخش در زمینه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور بود،ادامه داد:این موضوعی است که امروز مورد دغدغه همه مردم عزیز است از این رو کمیسیون تلفیق مصوب کرد که ان شاءالله تا پایان ۵ سال آینده  ۲۰ میلیون خانوار  از طریق فیبر نوری به شبکه متصل شود. هدف گذاری ما تا پایان دولت بر این اساس است که ۲۰ میلیون پوشش ایجاد کنیم. از این رو تا پایان برنامه هفتم توسعه همه مردم به شبکه فیبر نوری متصل  و ان شاءالله از سرعت‌های چند صد مگابیت بر ثانیه ای بهره مند خواهند شد.

زارع پور با بیان اینکه اتصال ۱۰۰ درصدی روستاها بالای ۲۰ خانوار کشور یکی دیگر از مصوبات جلسه فوق بود،ادامه داد: همچنین تکمیل صد درصدی شبکه ملی اطلاعات تا پایان برنامه هفتم توسعه و ارتقاء جایگاه دولت هوشمند در جهان به رتبه ۷۵ از دیگر مصوبات جلسه کمیسیون تلفیق محسوب می شود.

وی با اشاره به تصویب بندهای متعدد در زمینه هوشمندسازی بیان کرد: یکی از این بندهای مصوب در این بخش مربوط به تدوین سند جامع توسعه هوش مصنوعی کشور بود که مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات با همکاری همدیگر و دستگاههای مرتبط دیگر آن را تهیه و به تصویب شورای عالی فضای مجازی می‌رسانند.

زارع پور در ادامه با اشاره به شتابدهی به برنامه‌های فضایی کشور پیرو لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: یکی از بخش‌های دیگری که امروز مورد گفتگو دولت و مجلس قرار گرفته و مصوب شد مربوط به شتاب بخشی به توسعه صنعت فضای کشور بود که اهداف بسیار بلندی را در افق ۵ ساله در این بخش پیش بینی کرده است.

وی تاکید کرد: همچنین تثبیت دستیابی به فناوری تزریق ماهواره به لایه‌های پایین و یا لئو و همچنین دستیابی حداقلی - بدین معنا که در پنج سال آینده بتوانیم یک محموله در لایه ژئو قرار دهیم - از جمله اهداف کمی است که در این برنامه لحاظ شده است.

زارع پور ادامه داد:همچنین در اختیار قرار دادن داده‌های فضایی لازم برای توسعه کسب و کارهای فضا پایه کشور از جمله مصوبات دیگر کمیسیون تلفیق بود که وزارت ارتباطات در این بخش مکلف شد داده‌ها و تصاویر را در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار دهد.

وی تاکید کرد: به فضل الهی، داده‌های ماهواره‌های خودمان را با دقت بسیار خوبی در اختیار داریم و این داده‌ها در اختیار دستگاه‌های مختلف که نیاز دارند، قرار می‌گیرد. همچنین باید گفت هم اکنون این داده‌ها در زمینه مقابله با زمین خواری استفاده شده تا تمام دستگاه‌هایی که در حوزه زمین و تغییر کاربری کار می‌کنند از طریق این پنجره ملی کار خودشان را به پیش ببرند و نقاط مهم را به شکل ماهواره‌ای پایش کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عباسی: هیات رئیسه طرح دو فوریتی خروج از ان پی تی را اعلام وصول کند!
فیلم |  آیت‌الله اراکی: مردم آذربایجان دیر یا زود علی اف را سرنگون خواهند کرد 
یکصدمین شماره نشریه دانشجویی فلق منتشر شد+دانلود
از اخراج استاد مدعو در دانشگاه تهران تا فوت مشکوک یک دانشجوی خوابگاهی
منطقه آزاد مازندران؛ از محدوده جغرافیایی تا شرایط خرید خودرو
چگونه از پیشینه بانکی طرف معامله خود مطلع شویم؟
رادیولوژی در منزل و سونوگرافی در منزل
چرا اخبار فرهنگی و هنری و انتقال تجربه برای جامعه اهمیت دارند؟
پیشگیری از خرابی یخچال؛ ۱۳ راهکار کاربردی برای افزایش طول عمر دستگاه
جعبه‌ابزار دانشجوی حقوق در ۱۴۰۵؛ ۱۰ منبع و ابزار رایگان برای درس، کارآموزی و آزمون وکالت
میز مطالعه مناسب دانشجو؛ ابعاد استاندارد، ارگونومی و راهنمای خرید میز تحریر با بودجه دانشجویی + جدول
لباسشویی ال جی بهتر است یا سامسونگ؟
باید توان بازدارندگی امت اسلامی تقویت شود/بازنگری در رویکرد هسته‌ای ایران یک ضرورت است
حضور تاج و مومنی در جلسه AFC به میزبانی ژاپن
دیدار سفیر جدید ایران در اوگاندا با عراقچی
دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
خانواده «رضا امیرخانی» در انتظار هوشیاری او هستند
احتمال بارش باران و برف در ارتفاعات تهران از پنجشنبه تا دوشنبه
۷۰ هزار زن داوطلب آموزش‌دیده در تهران آماده کمک به مدیریت بحران هستند
خیز آمریکا برای خروج کارکنانش از کشورهای حاشیه خلیج فارس
دیدار معاون وزیر امور خارجه لهستان با عراقچی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top