تاریخ انتشار: جمعه 1402/05/13 - 14:31
کد خبر: 477887

گزارش «پالتیکو» از جزئیات نشست جده با موضوع اوکراین

نشریه آمریکایی «پالتیکو» به نقل از منابع آگاه خود اعلام کرد: این گفت‌وگوها به مدت دو روز ادامه خواهد داشت و بر ۱۰موضوع از جمله امنیت غذایی و انرژی، تبادل اسرا، مشکلات امنیت محیطی و تشکیل دادگاه جنایات جنگی متمرکز خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، نشریه آمریکایی «پالتیکو» به نقل از منابع آگاه خود اعلام کرد: این گفت‌وگوها به مدت دو روز ادامه خواهد داشت و بر ۱۰موضوع از جمله امنیت غذایی و انرژی، تبادل اسرا، مشکلات امنیت محیطی و تشکیل دادگاه جنایات جنگی متمرکز خواهد بود.

این نشریه همچنین در گزارشش خاطرنشان کرد که احتمالاً عربستان سعودی نتایج این نشست را به روسیه اطلاع خواهد داد.

براساس گزارش پالتیکو، نمایندگان کشورهای هند، برزیل، آفریقای جنوبی، اتحادیه اروپا، ایالات متحده و کانادا در این نشست شرکت خواهند کرد تا از تلاش‌های اوکراین برای برقراری صلح حمایت کنند. 

پالتیکو در ادامه نوشت: هنوز مشخص نیست که محمد بن سلمان، ولی‌عهد سعودی در این نشست شرکت خواهد کرد یا خیر.

این در حالی است که واشنگتن پیش‌تر اعلام کرده بود انتظار ندارد نتایج ملموسی از نشست جده درباره اوکراین حاصل شود.

«جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا نیز به نوبه خود، احتمال دست‌یابی به هرگونه نتیجه ملموس از این نشست را زیر سوال برده بود.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین اما با اشاره به لزوم شفاف‌سازی درباره اهداف و مقاصد این نشست، اعلام کرده بود که طرف روسی تحولات و خروجی‌های نشست جده را دنبال خواهد کرد.

وی تصریح کرده بود: نشست جده در ادامه نشستی است که در ماه ژوئن در کپنهاگ با حضور نمایندگانی از برزیل، هند، آفریقای جنوبی، چین و با حضور «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی آمریکا برگزار شده بود؛ جایی که در آن زمان تصمیم گرفته شد نشست دیگری برای بحث در مورد راه‌های حل و فصل بحران اوکراین برگزار شود.

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» طی روزهای گذشته خبر داده بود: عربستان سعودی میزبان مذاکرات صلح مربوط به جنگ اوکراین و روسیه خواهد بود. در این نشست، مسئولان بلندپایه ۳۰ کشور جهان حضور دارند.

در شرایطی که آمریکا پیش‌تر شرکتش در این نشست را تایید کرده، قرار است اجلاس آن در جده و طی روزهای فردا و پس‌فردا (۵ و ۶ آگوست) برگزار شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top