تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/05/18 - 12:53
کد خبر: 478477

این اپلیکیشن اطلاعات شما را می‌دزد

این اپلیکیشن اطلاعات شما را می‌دزد

متخصصان امنیت سایبری به کاربران گوشی‌های اندرویدی درباره یک اپلیکیشن هشدار داده‌اند. آنها گفتند که هکرها از یک برنامه اندروید جعلی به نام «SafeChat» برای آلوده کردن دستگاه‌ها به بدافزار جاسوسی استفاده می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متخصصان امنیت سایبری به کاربران گوشی‌های اندرویدی درباره یک اپلیکیشن هشدار داده‌اند. آنها گفتند که هکرها از یک برنامه اندروید جعلی به نام «SafeChat» برای آلوده کردن دستگاه‌ها به بدافزار جاسوسی استفاده می‌کنند.

با وجود لایه‌های امنیتی مختلف در فروشگاه گوگل پلی، گزارش محققان شرکت امنیت سایبری CYFIRMA نشان می‌دهد که اپلیکیشن‌های حاوی بدافزار همچنان در این پلتفرم در حال جولان دادن هستند و نصب کردن تنها یکی از آن‌ها منجر به سرقت تمام اطلاعات حساس قربانیان می‌شود.

متخصصان شرکت امنیت سایبری CYFIRMA گفتند که برنامه SafeChat که در فروشگاه "گوگل" موجود بود، یک بدافزار مخرب است. هکرها از یک برنامه اندروید جعلی به نام «SafeChat» برای آلوده کردن دستگاه‌ها به بدافزار جاسوسی استفاده می‌کنند که گزارش تماس‌ها، متن‌ها و مکان‌های GPS را از تلفن‌ها می‌دزدد.

این نرم‌افزار جاسوسی اندروید احتمالا نوعی از بدافزار «Coverlm» باشد که داده‌ها را از برنامه‌های ارتباطی مانند تلگرام، سیگنال، واتس‌اپ، وایبر و مسنجر فیس‌بوک سرقت می‌کند. متخصصان شرکت امنیتی CYFIRMA می‌گویند که گروه هک هندی "باهاموت"، در این کمپین دست دارد و جدیدترین حملاتش را با استفاده از پیامهای فیشینگ در واتس‌اپ انجام داده که قطعه مخرب را مستقیما به دستگاه قربانی ارسال می‌کند.

اگرچه شرکت CYFIRMA به جزئیات شیوه مهندسی اجتماعی این گروه هکری اشاره نکرده است اما معمولا، با این بهانه که مکالمات به پلتفرم امن‌تری منتقل می‌شود، قربانیان متقاعد می‌شوند اپلیکیشن‌های پیام رسان را نصب کنند.

بر اساس تجزیه و تحلیل انجام شده، اپلیکیشن SafeChat یک رابط کاربری گمراه کننده دارد تا به نظر برسد که یک اپلیکیشن چت واقعی است و کاربران را به انجام فرآیند ثبت مشخصات هدایت می‌کند تا معتبر به نظر برسد و پوشش خوبی برای جاسوس افزار خود فراهم کند.

یک گام مهم در فرآیند آلودگی، کسب مجوز برای استفاده از خدمات دسترس پذیری است که متعاقبا، از آن برای دادن مجوزهای خودکار بیشتر به جاسوس افزار سوءاستفاده می‌شود.

مجوزهای بیشتر به جاسوس افزار اجازه می‌دهد به فهرست مخاطبان قربانی، پیامکها، اطلاعات تماس، دستگاه ذخیره سازی داده اکسترنال و تعین مکان دقیق دستگاه آلوده، دست پیدا کند. ظاهرا هکرها این برنامه را طوری طراحی کرده‌اند که با دیگر برنامه‌های چت از قبل نصب شده تعامل داشته باشد.

منبع: سیتنا

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
سرکوب دانشجویان دانشگاه کلمبیا در نیویورک / برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران /آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
اولین تمرین پرسپولیس بعد از حذف از جام حذفی برگزار شد
حمایت دانشگاهیان از خیزش دانشجویان در آمریکا
تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری
مخبر در دیدار نخست وزیر بورکینافاسو: ایران آمادگی دارد دستاوردهای خود را در اختیار کشورها قرار دهد
مخبر در دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه: تعاملات تهران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است
پیشنهادهای وزیر دفاع ایران در اجلاس شانگهای چه بود؟
هزاران معترض اسرائیلی خواستار برکناری نتانیاهو شدند
سفر ۲ روزه بلینکن به عربستان با محوریت ایران و غزه
گشایش‌های ارزی با سفر رئیس بانک مرکزی به عربستان در راه است؟
۲۶ کارگر نمونه توسط رئیس جمهور تقدیر می‌شوند
پذیرفته‌شدگان چندبرابر ظرفیت آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش برای تحویل مدارک چه کنند؟
آتش سوزی در یک ساختمان اقامتی در محدوده میدان ولی‌عصر
تلاش مافیای خودرو برای ممانعت از ورود خودروهای برقی به کشور
فرود هواپیمای اسرائیلی در عربستان
سرقت تلفن همراه پشت چراغ قرمز در کمتر از ۳۰ ثانیه +فیلم
کاریکاتور| کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک
افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران +عکس
قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
کاریکاتور| ساعت به وقت غزه
اعلام حمایت دانشجویان اردبیلی از جنبش ضدصهیونیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top