تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/05/24 - 19:07
کد خبر: 479184

ردیابی کتاب‌های ممنوعه توسط هوش مصنوعی در آمریکا

ردیابی کتاب‌های ممنوعه توسط هوش مصنوعی  در آمریکا

یک منطقه از ایالت آیوا در آمریکا با استفاده از هوش مصنوعی کتاب های ممنوعه و حاوی محتوای مستهجن که نباید در مدارس و کتابخانه ها وجود داشته باشند را فهرست می کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از انگجت، طولی نکشید تا روی دیگر سکه هوش مصنوعی فاش و مشخص شد علاوه بر کاربردهای مفید، از آن برای کلاهبرداری و محتوای ناخواسته نیز استفاده می شود.

اکنون می توان سانسور را نیز به فهرست قابلیت های جدید هوش مصنوعی اضافه کرد.

طبق گزارش نشریه «گلوب گازت» هیات مدیره مدارس میسون سیتی در ایالت آیوا آمریکا از این فناوری برای ایجاد فهرستی از کتاب هایی با امکان ممنوعیت آنها در کتابخانه ها قبل از آغاز سال تحصیلی ۲۴-۲۰۲۳ میلادی استفاده کرده است.

در ماه می سال جاری میلادی قانونی در این ایالت تصویب و کیم رینولدز فرماندار آیوا آن را امضا کرد که طبق آن تغییراتی قابل توجه در برنامه آموزشی آن ایجاد می شود. طبق این قانون کتاب هایی که در کتابخانه های مدارس و کلاس های درس در دسترس قرار می گیرند باید متناسب سن دانش آموزان و بدون توصیف یا تصاویر مستهجن باشند.

در این میان منطقه مذکور از ایالت آیوا برای تضمین آنکه آرشیو کتاب ها کاملا منطبق بر قانون است به هوش مصنوعی متوسل شده است.

بریجیت اکسمن یکی از مقامات منطقه ای مدارس میسون سیتی در بیانیه ای اعلام کرد: کلاس های درس و کتابخانه های مدارس ما مجموعه وسیعی را شامل می شوند که شامل کتاب های خریداری، اهدا شده و یافته شده است. به طور واقعی نمی توان تمام کتاب ها را خواند و مواردی که شامل الزامات قانونی می شوند را جدا کرد.

در همین راستا از هوش مصنوعی برای ردیابی متون که تصور می شود ممنوع است، استفاده می شود. برای هر منطقه یک فهرست کلی از چند منبع تهیه شده که براساس شکایات قبلی از محتوای مستهجن هستند. در مرحله بعد هوش مصنوعی کتاب های فهرست را اسکن می کند تا کتاب های سانسوری مشخص شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top